Muş///49

başka birşey olsa hemen beliri verirler orda neyse kendileri bilirsen napıyon nasılsın

iyiyim canım napalım uğraşıyoruz işte anacığın gelmedimi daha opuyorumnanaktan
valla bacım annemleri bekleken amcamlar geldi hafta sonuda amcamın oğlunun nışanı var annemlerde doktor kardeşim için ertelediler tatillerini tabi bu arada olanda bana ve kızkardeşime oldu niye çünkü temizlediğimiz evi yeniden temizlemek zounda kaldık işte böyle canımÇok üzgünüm çoook

sağlık olsun canım hayırlısıyla gelirler inşallah kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

iyi yapıyon iyice tadını çıkar yazın evet nihayet geldile sonunda annemle bizim ev aasında mekiki dokuyorum gidipgelmekten anam ağladı ama olsun razıyım valla bişey sorcam muştaki teyzenin ismini örenebilirmiyim onları tanıyan bir akrabamız varda tabi eyersakıncası yoksa bay

geldim burdayım akadaşım napıyon nasılsın misafilerle beraber zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum evden sabah çıkıyoum akşam ancak gelebiliyoum bu arada sen neler yaptın benimde büyük kaynım bursaya taşındı belki görüşme imkanı olur gelebilisem

mrb canım ya bu yaz nasıl geçti anlayamadım o kadar çok işim vardıki allaha şükür dün bitti bugün kayif yapıyorum aslında ara sıra mesajın varmı diye takip ettim ama uzun süre seni göremedim son günlerdede işim yoğun olduğu için takip edemedim yoksa hep buralardayım biara msn ini açta ordan görüşelim olurmu canım buarada hayırlı ramazanlar opuyorumnanaktan

merhaba benimde hi yoktan bir yığın işim çıktı bir 10 gün felan hi bakamadım ama hep buradayım

arkadaşım bana söylüyosun ama seninde topiğe uğradığın yok nerelerdesin lmaz: opuyorumnanaktan

sorma canım ben yurt turuna çıkmıştım ıstanbul bursa izmir bir hafta içinde dolaşıp döndük eşimle hayırdır diye sorarsan büyük kızı ıstanbulda okula getirdik o yüzden sen napıyosun nasılsın sende çok fazla uğramıyosun

hayrola kızı neden istanbulda okula verdiniz bursayada gelmişsin insan haber vermezmi aşkolsun kaydirigubbakcemile lmaz:

bursaya gelirsin ha kaydirigubbakcemile lmaz:

sorma çok ani oldu gelişimiz saat 5 gibi geldik ertesi günde 11de izmire döndük eşimin abisi hastanede tedavi görüyordu onu gördmeye geldik kızımıda istanbulda kuran kursuna getirmiştik zamanım olsaydı seni çok görmek isterdim inşalla sen muşa gelince görüşürüz

geçmiş olsun görüşebilmeyi çok isterdim hayırlısı başka sefere inşallah kaydirigubbakcemile3

nasılsın akadaşım uğramıyon hiç bayramda yaklaşyı kimsecikler yok zaten bi biz muşluyuz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…