Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrucum nerelerdesin
bende iyiyim canım anemler gelcek izmiden tatile ablamla beraber onların evlerinin temizliğini yapıyoz çok yorucu burda bahar demek temizlik demek malum 7 ay kıştan sonra sen nasılsın neler yapıyon iyimisin
hele şükür evdesin bugün ben iyiyim ama daha dr gidemedim evet annemi çok özlemiştim seninkiler yanında herhalde yakın olmak nasıl belki daha iyidir iyi akşamlar
hayıdır ne işi kolay gelsin annemler bu hafta sonu gelcekler tamam kendine iyi bak fazla yorma kendini
valla benim annem çok tembel birtülü gelemediler kendi arabalarıyla geldikleri için kendi kafalarına göre takılıyorlar senin işinde zor kolay gelsin canım bende bir ka gün sonra badana yapmayı düşünüyorum bakalım biter inşallah bay
arkadaşım napıyon nasılsın işlerin bitmedimi
ben sıkıntıdan patlamak üzereyim burada olmasa naparım bilmem aslında benimde evim toplu badana yapcaz boyacı bekliyoroz canım hiçbirşey yapmak istemiyor birazda rahatsızım üşüttüm herhalde halı yıkayınca neyse canım sen neler yapıyosun oğluşun nasıl