Muş///49

bende iyiyim canım anemler gelcek izmiden tatile ablamla beraber onların evlerinin temizliğini yapıyoz çok yorucu burda bahar demek temizlik demek malum 7 ay kıştan sonra sen nasılsın neler yapıyon iyimisin

bende iyiyim canım anemler gelcek izmiden tatile ablamla beraber onların evlerinin temizliğini yapıyoz çok yorucu burda bahar demek temizlik demek malum 7 ay kıştan sonra sen nasılsın neler yapıyon iyimisin

kolay gelsin canım hadi yine iyisin annene kavuşuyosun :teytey: bende iyiyim bugün evde oturayım dedim toprağı uyuttum şimdide nette geziniyorum sen nasıl oldun kaydirigubbakcemile3

hele şükür evdesin bugün ben iyiyim ama daha dr gidemedim evet annemi çok özlemiştim seninkiler yanında herhalde yakın olmak nasıl belki daha iyidir iyi akşamlar

hele şükür evdesin bugün ben iyiyim ama daha dr gidemedim evet annemi çok özlemiştim seninkiler yanında herhalde yakın olmak nasıl belki daha iyidir iyi akşamlar

ah sorma arkadaşım evde tadilat var bir haftadır kendimi yatağa zor atıyorum bilgisayarın başına oturacak vakit yok şimdi yine işim var ama cuma saatinin geçmesini bekliyorum annen geldimi seninkiler yanında demişsin evet babam ve kardeşlerim bursada annemi ne yazıkki 15 yıl önce kaybettim canım senağlama allah anneciğine sağlıklı uzun ömürler versin kaydirigubbakcemile3

mekanı cennet olsun çok üzüldüm ama yinede şükret baban kardeşlerin var bizimkiler daha gelmediler ama biz yaptık temizliklerini çok şükür sıra benim temizliğimde hiç canım istemiyor ama yinede kafayı dağıtmak içinde olsun yapıyorum sanada kolay gelsin ebrucum

arkadaşım nasılsın benim bir kaç ayım yorgun geçecek yapacak çook iş var annenler geldimi

hayıdır ne işi kolay gelsin annemler bu hafta sonu gelcekler tamam kendine iyi bak fazla yorma kendini

hayıdır ne işi kolay gelsin annemler bu hafta sonu gelcekler tamam kendine iyi bak fazla yorma kendini

sorma canım evin döşemesi merdivenler teras badana herşey yenileniyo iş çoooook bu yaz böyle geçecek sanırım eh anneciğin gelmiştir artık gözün aydın

valla benim annem çok tembel birtülü gelemediler kendi arabalarıyla geldikleri için kendi kafalarına göre takılıyorlar senin işinde zor kolay gelsin canım bende bir ka gün sonra badana yapmayı düşünüyorum bakalım biter inşallah bay

valla benim annem çok tembel birtülü gelemediler kendi arabalarıyla geldikleri için kendi kafalarına göre takılıyorlar senin işinde zor kolay gelsin canım bende bir ka gün sonra badana yapmayı düşünüyorum bakalım biter inşallah bay

olsun canım kazasız belasız gelsinlerde geç gelsinler kaydirigubbakcemile3

ben sıkıntıdan patlamak üzereyim burada olmasa naparım bilmem aslında benimde evim toplu badana yapcaz boyacı bekliyoroz canım hiçbirşey yapmak istemiyor birazda rahatsızım üşüttüm herhalde halı yıkayınca neyse canım sen neler yapıyosun oğluşun nasıl

ben sıkıntıdan patlamak üzereyim burada olmasa naparım bilmem aslında benimde evim toplu badana yapcaz boyacı bekliyoroz canım hiçbirşey yapmak istemiyor birazda rahatsızım üşüttüm herhalde halı yıkayınca neyse canım sen neler yapıyosun oğluşun nasıl

iyiyim canım işgüç uğraşıyorum sanada kolay gelsin bitmek bilmez bizim işler senin çocuklar nasıl opuyorumnanaktan

bende iyiyim bugün işlerim bitti badana yaptırdım çoooooook yoruldum ama deydi ev yenilendi çocuklarda iyi neyse görüşürüz

kız bacım bir muşlu benle senmiyiz niye hiç kimseler uğramaz buraya muşlular nerdesiniz

X