Muş///49

çocukluğum muşta geçti babam emekli olunca manisaya taşındık ama oraları unutamıyorum tekrar gelip görmeyi isterim eminim çok değişmiştir

çocukluğum muşta geçti babam emekli olunca manisaya taşındık ama oraları unutamıyorum tekrar gelip görmeyi isterim eminim çok değişmiştir

evet canım bende çocukken ayrıldım muştan ama önceki yaz gittim aslında çok büyük değişiklik yok olsun ben yinede çok seviyorum doğduğum şehri

merhaba canım hoşgeldin aramıza bende muşta doğup muşta büyüdüm ve kopamıyorum buradan ama benimde ailem izmirde bende arasıra gelip gidiyorum akraban varmı muşta gelirseniz misafiim oluna.s.

iyiyim bende muş soğuk içeriye kapandık zaten ıkmakta istemiyorum sizinle yazışmak daha iyi geliyor:gitme:

evet canım burasıda soğuk eve kapanmak bana hiç iyi gelmiyo kafamçokkarıştı gerçi yine geziyorum ama yaza benzemiyo zemuszemus :hulya:

cokacimcoookiyi yapıyosun gez valla elime geçse afetmem gezerim ama iş güç çocuklar derken bi bakıyorum akşam olmuş sende bitane var diye zamanın sana kalıyo tabi büyük kızım yok işlerde hep bana kaldığı için hiç yetişemiyorum çok youluyoum şimdi kalkıp akşam yemeği hazırlıycamcokacimcoook

allah kolaylık versin ev hanımı olmak çok zoooor

merhaba arkadaşlar.size birşey sormak istiyorum. ben öğretmenim ve tayinim muş merkeze çıktı. eşimde malazgirtte öğretmen. ev tutayım diyor ama hiçbir yer bilmiyoruz sonuçta sempatiksalakcinni , merkezde güzel kaloriferli evler varmı belediye sarayına yakın?
yardımcı olursanız sevinirim. opuyorumnanaktan

muş merkez,malazgirtten çok daha güzel ve çok daha yaşanılır bir yer.Çok güzel evler var çok büyükler ve de kiralar 500 civarı biraz pahalı ama iyidir muş

merhabalar ben muş merkezdeyim tabiki istediğin güzellikte ev bulabilirsin kalülferli vea sobalıvede muşu umuz çok güzel ama malazgirt.i bilmiyorum önce bi gelip görün bence akkınıza hayırlısı ayrıca muş çok gelişti tam bir şeir ben bile bazn şaşırıyorum

yasemin49 gerçekten dediğin gibi beklediğimden çok daha güzel çıktı muş. ev tuttuk kaloriferli, ısı yalıtımı varmış ama inşaallah ısınma konusunda filanda bir problem çıkmaz.
bu arada muşta hiç yabancılık çekmicez heralde, çünkü kiminle konuşsam bursada ya bi tanıdığı var yada bursada bulunmuş kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşım çok oldu muş formuna bakmıyodum msjnı yeni gördüm hoş gldin muşa ben merkzdeyim siz nerde kalıyorsunuz belkide yakınızdır

merhaba arkadaşım çok oldu muş formuna bakmıyodum msjnı yeni gördüm hoş gldin muşa ben merkzdeyim siz nerde kalıyorsunuz belkide yakınızdır

hoşbulduk bizim tuttuğumuz ev devlet hastanesi acilden biraz ileride. güzel buraları alıştım sayılır muşa :81:

merhaba bende muş/bulanıklıyım.Ankarada oturuyoruz 28 yıldır ama muş merkezde ve bulanıkta akrabalar var halen enson 2008 de iş gereği muşa gelmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…