Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocukluğum muşta geçti babam emekli olunca manisaya taşındık ama oraları unutamıyorum tekrar gelip görmeyi isterim eminim çok değişmiştir
nasılsın akadaşım uğramıyon hiç bayramda yaklaşyı kimsecikler yok zaten bi biz muşluyuz galiba
valla hep bakıyorum uzun zamandır sende yoksun neler yapıyosun
merhaba canım hoşgeldin aramıza bende muşta doğup muşta büyüdüm ve kopamıyorum buradan ama benimde ailem izmirde bende arasıra gelip gidiyorum akraban varmı muşta gelirseniz misafiim oluna.s.çocukluğum muşta geçti babam emekli olunca manisaya taşındık ama oraları unutamıyorum tekrar gelip görmeyi isterim eminim çok değişmiştir
iyiyim bende muş soğuk içeriye kapandık zaten ıkmakta istemiyorum sizinle yazışmak daha iyi geliyor:gitme:
cokacimcoookiyi yapıyosun gez valla elime geçse afetmem gezerim ama iş güç çocuklar derken bi bakıyorum akşam olmuş sende bitane var diye zamanın sana kalıyo tabi büyük kızım yok işlerde hep bana kaldığı için hiç yetişemiyorum çok youluyoum şimdi kalkıp akşam yemeği hazırlıycamcokacimcoook
merhaba arkadaşım çok oldu muş formuna bakmıyodum msjnı yeni gördüm hoş gldin muşa ben merkzdeyim siz nerde kalıyorsunuz belkide yakınızdır
merhaba bende muş/bulanıklıyım.Ankarada oturuyoruz 28 yıldır ama muş merkezde ve bulanıkta akrabalar var halen enson 2008 de iş gereği muşa gelmiştim.
hoşbulduk bizim tuttuğumuz ev devlet hastanesi acilden biraz ileride. güzel buraları alıştım sayılır muşa :81: