Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri müjdee ! göğüs büyütme ve ibrahim saraçoğlu

matem cim en çok da senin yorumlarını bekliyordum. yapıyorsun düzenli diye. şimdi tam düzenli yapamadığını yazmışsın.2,5 ay mı düzenli yaptın . ne kadar fark etti.

Mersjn yağı tuylenme yapıyor mu ve faydasını gördün mu ?

Mersin yagi dolgun gösteriyor ama bir gün sürüyor tabi yagin etkisi geçince. Her gun surmek lazim.Tuylenme de yapmiyor

kızlar serbetciotu kesinlikle ise yariyir yada bende ise yaradı bi ara goguslerim agirmaya başladı son iki gündür.icmiyorum ama 82 den 84 e çıktı bu ikinci hafta kesinlikle için ottan zarar gelmez hiç olmazsa deneyin derim

çok ya 2 cm büyüme. ne kadar zamanda oldu yaşın kaç bide canım. yaş etkiliyor ya ondan soruyorum.ben de bu kadar gelişme olmuyor.

Kizlar ben yaklaşık sekiz gün falan serbetci otunu aksattim bir ay olmak üzere başlayalı ama sekiz gün aksattim sizce tamamlamak için sekiz gün uzatayim mi kullanmayı

Kızlar bendeki büyüme durdu .acaba sadece çay içiyorum ondan mi fayda goremiyorum? Hala etkisini görüyorum çok farketti diyenler neler yapiyorlar yazabilirler mi pleaseee

Kızlar serbetci otu kremini yaparken yağsız el kremi olması şart mi
canım krem kullanma. kremler tüyleri kalınlaştıyor. ben yaptım pişman oldum. onun yerine içtiğin şerbetçi otundan bir yudumunu pamuğa dök onunla sil. hem kılları azaltır hem büyütme de daha hızlı etki eder günlük uyguladından.

Kızlar gerçekten tahta gibi olan ve faydasını gören varmı ?
Bende içiyorum sanki biraz birşeyler oluyor gibi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…