- 31 Temmuz 2014
- 32
- 4
-
- Konu Sahibi cicibebe33
Kızlar Saraçoğlu 5-6 gr şerbetçiotunu 1 bardak suda, 8-9 dakika kaynat, ılıyınca süzüp iç diyor.Kızlar bakarmisniz serbetci otu ve hayıt nasıl kaynatiliyor ?
OluyorBenim bugün 3.günüm şerbetçi otunu kaynatıp içiyorum. Yanında avokado,kuru üzüm,kayısı vs.yiyorum. Ama avokadonun tadı çok kötü bittiktn snra bidaha almamaya karar verdim. Şerbetçi otunu krem haline getirip masaj yapıyorum şuanlık bi değişiklik yok umarım iyi gelir... 2.ay hayıta başlıcam etkîli oluyormu uygulama ?
Bende de humulus lupulus yazıyor canım başka çeşidi yokmuş öyle dedilerKızlar merhaba. Dün mısır çarşısına gittim. Şerbetçi otu aldım. AGNUS türü diye belirttim özellikle. Saraçoğlu öyle demişti sanırım videosunda. Ama aktardaki adam agnus deyince anlamadı. Ben de aldım bitkiyi. Üstünde HUMULUS LUPULUS yazıyo. Elinizdeki şerbetçiotunun fotosunu çekip bir yollayabilir misiniz? Alan arkadaşlarımdan rica ediyorum. Yanlış bir bitkiyle başlamak istemiyorum. Lütfen...
Tadı acı canim biraz şeker atıyoru. Benya kızlar serbetci otu sizede acı geliyor mu tadı acııı .s.s
Ben kaynamis suda on dk bekletiyorum canımKızlar Saraçoğlu 5-6 gr şerbetçiotunu 1 bardak suda, 8-9 dakika kaynat, ılıyınca süzüp iç diyor.
8-9 dakika kaynaması fazla değil mi? Kimileri 3-4 dakika kaynaması yeterli diyor bitkiler için.? Sizler ne yapıyorsunuz anlatır mısınız?
ay iyi bari yaa sonunda cvp alabildim :) bende yanlış bişey aldım.dusunuyodumTadı acı canim biraz şeker atıyoru. Ben
Ben kaynamis suda on dk bekletiyorum canım