- 7 Şubat 2015
- 14
- 0
- 29
- Konu Sahibi cicibebe33
ben nette de baktım canım kaynamis su da bekletin diyor canım aldığım yerde de aynısı no diyor du
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kere arka arkaya uğrayın derken.yani 9 ay mı serbetciotu ve hayit otuşöyle diyeyim burda matem diye bi arkadaş var o bu kürü saraçoğlunun sitesinden almış ve 3 kere arka arkaya uygulayın demiş
doğru ben.niye 9.ay dediysemBirer ay kullanacakmisiz ya 6 ay sürüyor
doğru ben.niye 9.ay dediysem
canım ben öyle yapiyorum meyvesini hiç yemedim mesela yemeyide düşünmüyorum açıkçası çayın yanında biraz findik yiyiyorum çayın aciligini alsın.diye iyi gidiyoMerhabalar kızlar,
Tek şerbetci otunu kullansak ve o yicekleri yemesrk yinede fayda ediyormu?
Peki canim sende bi gelişme varmı :) ??canım ben öyle yapiyorum meyvesini hiç yemedim mesela yemeyide düşünmüyorum açıkçası çayın yanında biraz findik yiyiyorum çayın aciligini alsın.diye iyi gidiyo
daha içmeye başlayalı bir hafta olmadı .d yarın bi olcim yazarım buraya :)Peki canim sende bi gelişme varmı :) ??
Tamam canım Sağoldaha içmeye başlayalı bir hafta olmadı .d yarın bi olcim yazarım buraya :)
canım bir haftada bir cm büyüme olmuş 82 di az.önce olctum 83 hatta biraz geciyo gibiydi muhakkak.için kızlarTamam canım Sağol
Merhabalar kızlar,
Tek şerbetci otunu kullansak ve o yicekleri yemesrk yinede fayda ediyormu?
canım ben öyle yapiyorum meyvesini hiç yemedim mesela yemeyide düşünmüyorum açıkçası çayın yanında biraz findik yiyiyorum çayın aciligini alsın.diye iyi gidiyo
hayit.içmeye başladığına göre bir ayı askindir iciyorsun faydasını gördün mü ?Kızlar kürden sonuç alabilmek için beslenme programının HARFİYEN uygulanması gerektiği yazıyor..öyle birini yaptım diğeri kalsın olmuyor gerçekten bi programa göre uygulamak gerek.
Ben avakadoyu başlarda asla yiyemezdim ama değdikten sonra onunda tadı güzel gelmeye başladı..
hayıt çayındanda başta midem bulanırdı.sonra alıştım...
Bence ne kadar programlı olursak o kadar faydası olur.
Masajıda ihmal etmeyin :)
ben çok düzensiz uyguladım kürü o yüzden kesin bişey diyemem.Başlangıçta beslenme programınıda yapmıyordum..sonra mailde bunuda yazdıklarında gerekli olan şeyleri almaya karar verdim..hayit.içmeye başladığına göre bir ayı askindir iciyorsun faydasını gördün mü ?
Peki yanında neler yeniliyor zahmet olmasa söylermisin :)Kızlar kürden sonuç alabilmek için beslenme programının HARFİYEN uygulanması gerektiği yazıyor..öyle birini yaptım diğeri kalsın olmuyor gerçekten bi programa göre uygulamak gerek.
Ben avakadoyu başlarda asla yiyemezdim ama değdikten sonra onunda tadı güzel gelmeye başladı..
hayıt çayındanda başta midem bulanırdı.sonra alıştım...
Bence ne kadar programlı olursak o kadar faydası olur.
Masajıda ihmal etmeyin :)
Bende dün içmeye başladım :)canım bir haftada bir cm büyüme olmuş 82 di az.önce olctum 83 hatta biraz geciyo gibiydi muhakkak.için kızlar
konu açmıştım detaylı yazanPeki yanında neler yeniliyor zahmet olmasa söylermisin :)