- 8 Şubat 2015
- 16
- 0
- 33
- Konu Sahibi cicibebe33
tabiki kreme de suyunu koyuyorsun sonuçtaböyle yapmanın etkisi var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki kreme de suyunu koyuyorsun sonuçtaböyle yapmanın etkisi var mı
evet bende bunu merak ediyorumKızlar gerçekten tahta gibi olan ve faydasını gören varmı ?
Bende içiyorum sanki biraz birşeyler oluyor gibi ama bilmiyorum
KIZLAR KREME SADECE SUYUNU KOYMUYORSUN BUNU AYIRT EDELİM. KREMİN İÇİNE OTLARIDA KOYUYYORUZ.tabiki kreme de suyunu koyuyorsun sonuçta
merhaba arkadaşlar şerbetçi otunu kullananlar saraçoğlunun kürünü mü aldı? yoksa aktardan da alsak olur mu şerbetçi otunu? bana biraz pahalı gibi geldi tereddütte kaldım
Bence aktardan al ya ne gerek var. İyi bir aktar bul ve al. Ot aynı sonuçta
şınavı herkes öneriyor ama çok zorArkadaşlar merhaba, göğüs büyütme ile ilgili egzersiz programları da var, böyle çayların yanı sıra spor ile de toparlayıcı egzersizler yapmak lazım. Ben de küçük göğüslerden çok şikayetçiydim, çok faydasını gördüm.
http://www.trendkadinim.com/estetiksiz-gogus-buyutme-nasil-olur/
Canım ben bugun şerbetci otu aldım kaynattım krem yapmak için demledim ama tadına bakıyım dedim iğrenç ve acı bi tadı var nasıl içicez biz onutabiki aynen kelimesi kelimesine yazıyorum hocanın ağzından çıkanları
-ilk 1 ay günde 1 defa şerbetçi otu 1 bardak suda kaynatılıp içilecek
-ikinci ay hayıt tohumu kaynatılıp içilecek
-günde yarım avakado yenilecek
-kurutulmuş beyaz üzüm çekirdekli olcak ..her gün yenecek
-ceviz
- 2 günde bir 30-40 gram sütlü çikolata
yarın video face de zahide yetişin sayfasına çıkınca size yükleyeceğim
Canim ben kremini yaptım onun. Gögüslerime sürüyorum kremideŞerbetçiotunu cay yapıyorum tadi çok iğrenç başka ne ypablrm içmek dişinda ((
kızlar şuan atv zahide yetişin programında prof dr ibrahim saraçoğlu göğüs büyütme kürü verdi 18 -30 yaş arası kadınlar için dedi..video yarın internete düştüğü an sizinle paylaşıcam..zaten kürüde not aldım ben