Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri müjdee ! göğüs büyütme ve ibrahim saraçoğlu

Kızlar herkese selam.. Ben Şuan endiometrioma kistimden dolayı Sogan kürü yapıyorum. Biter bitmez ben de başlayacağım bu küre. Göğüslerin çok küçük değil ama biraz daha büyüsün istiyorum:) Kadınlığın Öne çıkan simgesi sonuçta Göğüs. Neyse Beslenirken cevizi abartmayın sakin kilo yapar. Bununla birlikte bu kürü denemekte yarar var diye düşünüyorum, hem hayıt ve Şerbetçiotu kadın hastalıklarında ve hormonları düzenlemede çok etkiliymiş. Hayırlısı bakalım, başlar başlamaz burdan yazacağım size. Öpüldünüz şekerler

merhaba arkadaşlar şerbetçi otunu kullananlar saraçoğlunun kürünü mü aldı? yoksa aktardan da alsak olur mu şerbetçi otunu? bana biraz pahalı gibi geldi tereddütte kaldım:KK64::110:

merhaba arkadaşlar şerbetçi otunu kullananlar saraçoğlunun kürünü mü aldı? yoksa aktardan da alsak olur mu şerbetçi otunu? bana biraz pahalı gibi geldi tereddütte kaldım:KK64::110:

Bence aktardan al ya ne gerek var. İyi bir aktar bul ve al. Ot aynı sonuçta

Ben 11 inde basladim. Bugun sonunda avakado da buldum beslenme programina da baslamis bulunuyorum. Haberleri vericem. Bu arada daha once bi ay uygulayip sonuc almisim bi kac ay gecti yeniden serbetciotundan basliyorum

tabiki aynen kelimesi kelimesine yazıyorum hocanın ağzından çıkanları
-ilk 1 ay günde 1 defa şerbetçi otu 1 bardak suda kaynatılıp içilecek
-ikinci ay hayıt tohumu kaynatılıp içilecek
-günde yarım avakado yenilecek
-kurutulmuş beyaz üzüm çekirdekli olcak ..her gün yenecek
-ceviz
- 2 günde bir 30-40 gram sütlü çikolata
yarın video face de zahide yetişin sayfasına çıkınca size yükleyeceğim
Canım ben bugun şerbetci otu aldım kaynattım krem yapmak için demledim ama tadına bakıyım dedim iğrenç ve acı bi tadı var nasıl içicez biz onu :KK17:

kızlar şuan atv zahide yetişin programında prof dr ibrahim saraçoğlu göğüs büyütme kürü verdi 18 -30 yaş arası kadınlar için dedi..video yarın internete düştüğü an sizinle paylaşıcam..zaten kürüde not aldım ben

Merhaba bende bu kürü denemek istiyorum ama deneyen ark varmı acaba video da 1 su bardagı suda şerbetçi otunu kaynatın diyor 5 dk kaynatınca yarım bardaktan az kalıyor kesin sonuç alan ark varmı acaba bu kürde.. kreminide başka yerde gördüm onu nasıl yapıyorsun acaba tarif edermisin ikisini bi arada yapalım :)

Bu kürü istikrarlı bi şekilde uygulayan var mı ve ne şekilde uyguladı yazabilir misiniz lütfen ? Tüm yazılanları okudum 9 ay sonunda kalıcı bi dolgunluk mu oluyor ?

Merhaba kızlar.
Saraçoğlunu tv'den görüp merakla kendimi bu sitede buldum yeni üyeyim. Sizden ricam bahsedilen otlar sitesinden 150 tl olan mı alınmalı? Yoksa aktardan alacağımız da güvenli olacak mıdır? Sevgiler

Kızlar ben aktardan aldım şerbetçi otunu 18 gündür içiyorum akşam yemeğinden sonra ve beslenme programını da uyguluyorum ilk günden beri.. Ve şuan dolgunlaşma var gözle görülür bi büyüme var umarım daha da olucak çok ümitliyim başlamak isteyenlere tavsiye ederiimm :)

kızlar ya ben 32 yaşında ikiz annesıyım okadar küçükki gögüslerim sütüm bile olmadı hamileliktede büyümedi doğumdan sonrada bu kürü yapmak istiyorum fakat saraçoğlu 16 -30 yaş arası diodu programda 35 yaşındakine bi fayda sağlmaz diodu 32 yaşındakine bi fayda sağlarmı ki acep denemek istiyorum da

X