- 2 Eylül 2013
- 150
- 23
- 38
- Konu Sahibi cicibebe33
-
canım ben kürünü aldım saraçoğlunun.şuan 1.ayımdayım şerbetçiotunun yarısı bitti sanırım.kızlar şuan atv zahide yetişin programında prof dr ibrahim saraçoğlu göğüs büyütme kürü verdi 18 -30 yaş arası kadınlar için dedi..video yarın internete düştüğü an sizinle paylaşıcam..zaten kürüde not aldım ben
Matemcim senin kürde de çayları bu şekilde mi tüketin diyo? 1 ay şerbetçi 2. Ay hayıt ?canım ben kürünü aldım saraçoğlunun.şuan 1.ayımdayım şerbetçiotunun yarısı bitti sanırım.
beslenme programında bu söylediklerine ek olarak sabah aç karnına 2 yemek kaşığı dereotu tüketmek var.
aynen öyle wowo..30 luk bi şerbetçiotu çayı var.sonrasında hayıt..Matemcim senin kürde de çayları bu şekilde mi tüketin diyo? 1 ay şerbetçi 2. Ay hayıt ?
videosunu nerden bulabiliriz acaba?kızlar şuan atv zahide yetişin programında prof dr ibrahim saraçoğlu göğüs büyütme kürü verdi 18 -30 yaş arası kadınlar için dedi..video yarın internete düştüğü an sizinle paylaşıcam..zaten kürüde not aldım ben
videosunu nerden bulabiliriz acaba?
teşekkür ederim:) keşke sunucu sonuç alanların kaç cm yada beden büyüme sağladıklarınıda sorsaymış :)
aynen ya keşke :) ama kendi sayfasında okudum 1 beden diyor :)teşekkür ederim:) keşke sunucu sonuç alanların kaç cm yada beden büyüme sağladıklarınıda sorsaymış :)
canım ya nasıl ulaştın bi de ücreti ne?canım ben kürünü aldım saraçoğlunun.şuan 1.ayımdayım şerbetçiotunun yarısı bitti sanırım.
beslenme programında bu söylediklerine ek olarak sabah aç karnına 2 yemek kaşığı dereotu tüketmek var.
kendi internet sitesinde var canım bulamazsan link atayım.canım ya nasıl ulaştın bi de ücreti ne?
canım ya :) peki tüm masrafım bu mu? yoksa bu sadece bilgi üsreti mi ?kendi internet sitesinde var canım bulamazsan link atayım.
ücreti 150 lira.2 ay gidiyor
Nasıl gidiyor matemm hala uyguluyo musun bu kürü?kendi internet sitesinde var canım bulamazsan link atayım.
ücreti 150 lira.2 ay gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?