Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri müjdee ! göğüs büyütme ve ibrahim saraçoğlu

Kullanmayi birakan oldu mu eski haline dönüyor mu bilen var mi? Yoksa ömür boyu bu cayi içmek hele ki mersin yagini sürmek istemiyorum çok etkili yalniz çok iğrenç kokuyor

şöyle diyeyim burda matem diye bi arkadaş var o bu kürü saraçoğlunun sitesinden almış ve 3 kere arka arkaya uygulayın demiş

Merhabalar kızlar,
Tek şerbetci otunu kullansak ve o yicekleri yemesrk yinede fayda ediyormu?
canım ben öyle yapiyorum meyvesini hiç yemedim mesela yemeyide düşünmüyorum açıkçası çayın yanında biraz findik yiyiyorum çayın aciligini alsın.diye iyi gidiyo

Merhabalar kızlar,
Tek şerbetci otunu kullansak ve o yicekleri yemesrk yinede fayda ediyormu?

canım ben öyle yapiyorum meyvesini hiç yemedim mesela yemeyide düşünmüyorum açıkçası çayın yanında biraz findik yiyiyorum çayın aciligini alsın.diye iyi gidiyo

Kızlar kürden sonuç alabilmek için beslenme programının HARFİYEN uygulanması gerektiği yazıyor..öyle birini yaptım diğeri kalsın olmuyor gerçekten bi programa göre uygulamak gerek.
Ben avakadoyu başlarda asla yiyemezdim ama değdikten sonra onunda tadı güzel gelmeye başladı..
hayıt çayındanda başta midem bulanırdı.sonra alıştım...
Bence ne kadar programlı olursak o kadar faydası olur.
Masajıda ihmal etmeyin :)

hayit.içmeye başladığına göre bir ayı askindir iciyorsun faydasını gördün mü ?

hayit.içmeye başladığına göre bir ayı askindir iciyorsun faydasını gördün mü ?
ben çok düzensiz uyguladım kürü o yüzden kesin bişey diyemem.Başlangıçta beslenme programınıda yapmıyordum..sonra mailde bunuda yazdıklarında gerekli olan şeyleri almaya karar verdim..
Normalde kür yaklaşık 2,5 ay gider ama benim aylardır aksamış durumda..hayıtın yarısı kaldı..
ilk araştırma yaptığım dönemler 78 cm di şuan 81 çıkıyor ama masajın etkili olduğunu düşünüyorum..birde 2-3 kilo aldım..
Öyle zannediyorumki hergün kararlı bi şekilde
-masajını yapan
-beslenmesine dikkat eden
-spor yapan
-çaylarını içen...
çok az kişi vardır...
Bu yüzden bende sonuç alamıyorum.

Peki yanında neler yeniliyor zahmet olmasa söylermisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…