- Konu Sahibi cicibebe33
-
canım 30 yaştan sonra bu tarz kürler tek başına işe yaramaz. ama memenin yapısına bağlı olarak haftada 4 gün yarım saat press çalışması yapsan o zaman büyümesini sağlayabilirsin.kızlar ya ben 32 yaşında ikiz annesıyım okadar küçükki gögüslerim sütüm bile olmadı hamileliktede büyümedi doğumdan sonrada bu kürü yapmak istiyorum fakat saraçoğlu 16 -30 yaş arası diodu programda 35 yaşındakine bi fayda sağlmaz diodu 32 yaşındakine bi fayda sağlarmı ki acep denemek istiyorum da
mrhba matem ben de bu kürü kullanmk istyrm da acaba göğüste tüylenme yapyo mucanım ben kürünü aldım saraçoğlunun.şuan 1.ayımdayım şerbetçiotunun yarısı bitti sanırım.
beslenme programında bu söylediklerine ek olarak sabah aç karnına 2 yemek kaşığı dereotu tüketmek var.
MRHBA NANAME KÜRÜ KULLANDGNDA HERHANGİ Bİ YAN ETKİ GÖRDN MÜ TÜYLENME FALAN YAPYO MUKızlar ben aktardan aldım şerbetçi otunu 18 gündür içiyorum akşam yemeğinden sonra ve beslenme programını da uyguluyorum ilk günden beri.. Ve şuan dolgunlaşma var gözle görülür bi büyüme var umarım daha da olucak çok ümitliyim başlamak isteyenlere tavsiye ederiimm :)
6 ay kullandıkktan sonra kullanmaya devam etsek bir zarar görürmüyüz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?