- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
- Konu Sahibi cicibebe33
-
kızlar bede başladım 4 gün önce aktardan şerbetçiotu aldım ama bi sonuç yok. ben sabah kahvaltısından sonra içiyorum acaba ondan mı kızlar herkes akşam içiomuş. birde ben musluktan 1 bardak suyu cezveye doldurup üzerine 1 tutam ş.otu atıp 8 dakika ocakta kaynatıyorum sonra altını kapatıp dinlendiriyorum 5 dak sonra içiyorum burda mı hata yapıyorum acaba. sıcak suya direkt atıp demlemiyorum yani. bana da yazar mısınız nasıl yaptığınızı
canımcımm içtim içtim 27 gün full akşamları içtim ama bi etki yapmadı 27 yaşındayım ben yaparken sıcak suyun içine atmadım direkt bi bardak suyu koydum cezveye atıım bi tutan ş.otu öyle kaynattım yanlışmı oldu ki ondan mıKizz dört gün önce diyosun DDört günde ne olabilir ki:)))) en az bir ay kullan bakalım ne gozlemleyeceksin. Benn de göğüslerim i büyütme k istiyorum şerbet ci otu içmeye de cesaret edemiyorum yan etki yapar diye korkuyorum
BBilmem ki canım ama bence seninki doğrudur yani daha iyi etki eder kaynattigin iicinn . Bende ozaman içmeye basliyim . Sabah içsek nasıl olur acaba etkisi? Küç falan da kullansak mi acaba??canımcımm içtim içtim 27 gün full akşamları içtim ama bi etki yapmadı 27 yaşındayım ben yaparken sıcak suyun içine atmadım direkt bi bardak suyu koydum cezveye atıım bi tutan ş.otu öyle kaynattım yanlışmı oldu ki ondan mı
evet canım offfff seneye evlenicem inş ama hayal kırıklığı olacak aşkitomaaHem Tatlım daha net sonuç almak için bence en az üç ay falan kullanılmalı .. ama o da işte sabır isteyen birsey. :)
evet canım offfff seneye evlenicem inş ama hayal kırıklığı olacak aşkitomaa
bugun hayıt tohumu aldım onu denicem bakalım 1 ay da neler yapcak off allah verdimi veriyo vermedimi baktırıyoooo yaaaaAhaha biz kızlar da kendimiz için değil eşlerimiz için istiyoruzzzz :)) canım bi de ibrahim saracoglunun göğüs büyütme videosunu izle ben eskiden izlemiştim hatirlamiorum suan ,kafana yatar ise onun dediklerini de bi uygula bakalım ..
bugun hayıt tohumu aldım onu denicem bakalım 1 ay da neler yapcak off allah verdimi veriyo vermedimi baktırıyoooo yaaaa
Merhaba gökçe uyguladıgın programı benim de yapabileceğim şekilde detaylı yazar mısın? Veya hangi siteden ulasabilirm ? SevgilerKızlar merhaba, Bu kürü denedim işe yarayınca üye olup yazmak istedim. Benim göğüs ölçüm 81 cm.di. Saraçoğlunun sitesinden 100 liraya aldım.Aktarlara güvenemedim. 1 ay şerbetçiotu diğer ay hayt tohumu içtim. Yalnız tüm diyete uydum ve çayları denildiği gibi yapıp, denilen vakitlerde içtim. Üzüm,ceviz,dereotu,avakado bunların hepsini düzgünce tükettim. Ve ilk bir ayın sonunda etkisini gördüm. 2 ayımı yeni bitirdim. Şuandaki göğüs ölçüm 84 cm. İnanın şuan ki ölçüsü beni nasıl mutlu ediyor. Lütfen herşeyi denildiği gibi yapın , kendi bildiğiniz gibi yapmayın. Sabredin 2 ay. Büyümeyi tamamlayamadığım için küçük kaldığını düşünüyorum göğüslerimin. Ve buçayların büyümeyi düzüne soktuğunu düşünüyorum. Bu arada 24 yaşındayım. Yaş çok ilerlemedim herkesin denemesini tavsiye ederim. Hiçbirşey kaybetmezsiniz.
Merhaba gökçe uyguladıgın programı benim de yapabileceğim şekilde detaylı yazar mısın? Veya hangi siteden ulasabilirm ? Sevgiler
http://www.profsaracoglu.com/066gogusbuyutme#.VqDYjSqLTMs
bu linkden ulaşabilirsin. Aktarlar da daha uygun fiyata ulaşılabilir ama ben güvenemedim buradan aldım. Kutunun içinde bir de yeme programı yollanıyor. Her hafta her birini 3 gün mutlaka almak gerekiyor. aç karna dereotu yemeyi, ceviz, üzüm, avakado yemeyi söylüyor. Ve de hergün bir miktar kaliteli sütlü çikolata. İlk ay Şerbetçiotunu akşamları yemek den sonra içiyorsun. İkinci ay ise hayt tohumunu öğle ve akşam yemeğinden önce içiyorsun.
Çok teşekkür ederim sayende ben de başlayacagım. Umarım dümdüz olan göğüslerime faydası olur. Son sorum ;Bahsettiğin iki bitki de o ambalajda mı gönderiliyor?
neyine güvenemedin otların ?http://www.profsaracoglu.com/066gogusbuyutme#.VqDYjSqLTMs
bu linkden ulaşabilirsin. Aktarlar da daha uygun fiyata ulaşılabilir ama ben güvenemedim buradan aldım. Kutunun içinde bir de yeme programı yollanıyor. Her hafta her birini 3 gün mutlaka almak gerekiyor. aç karna dereotu yemeyi, ceviz, üzüm, avakado yemeyi söylüyor. Ve de hergün bir miktar kaliteli sütlü çikolata. İlk ay Şerbetçiotunu akşamları yemek den sonra içiyorsun. İkinci ay ise hayt tohumunu öğle ve akşam yemeğinden önce içiyorsun.
Her hafta 3 gün derken her gün yapmak gerekmiyor mu bide avakado şart mı sürekli nasıl alacağım otları kullanırım da.http://www.profsaracoglu.com/066gogusbuyutme#.VqDYjSqLTMs
Her hafta 3 gün derken her gün yapmak gerekmiyor mu bide avakado şart mı sürekli nasıl alacağım otları kullanırım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?