merhaba kızlar aranıza yeni katıldım
uzun süredir forumu takip ediyodum kürü denedim sizinle paylaşmak istedim. benim göğüslerim çok küçük dolgulu 75'i bile doldurmuyo maalesef. saraçoğlunun bu kürünü sitesinden sipariş ettim ve 4 ay boyunca harfi harfine eksiksiz bir şekilde uyguladım. hormonal dengesizliğim ve kistim yok ama bu kür bende maalesef işe yaramadı yani karıncanın yürüyerek mekke'ye gitme olayı gibi bişey oldu çok hafif bi fark var. koca 4 ayda 1 cm büyüme
böyle olunca kalan 2 ayı da tamamlamamaya karar verdim daha fazla vakit kaybetmemek adına. şimdi 4. ayım dolmak üzere hayıt tohumunu kullanmaya devam ediyorum bitsin diye. bi yandan da forumda takip ettiğim küç mevzusu var onu deneyeyim dedim gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı küç'ü yoğurtla karıştırıp yedim. ilk gece göğüslerimde inanılmaz bi ağrı oldu 2. gece de aynı şekilde ağrı + el ve kollarımda uyuşma oldu yoğun östrojen içeriğinden dolayı sanırım fazla geldi. akabinde bariz şişkinlik de var göğüslerimde tabii. hayıt tohumu +diyet listesi + küç. bu şekilde 1 ay devam edicem bakalım kalıcı bi gelişme sağlayabilecek miyim işe yararsa sizinle paylaşıcam zaten. tek endişem vücuda fazla östrojen yüklememin getireceği yan etkiler yüzünden hormonal dengemin bozulması riski çünkü kısırlığa kadar yolu var. bakalım inşallah bişey çıkmaz da adam akıllı göğüslere sahip olabilirim.