Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimya mühendisiyim,işsizim... sinirlerim bozuk,param bitmek üzere ( mersinde oturuyorum,bi iş var mı acaba???

ben de müh. mezunuyum.. şu anda işsizim ve çoookkk sıkılıyorum ((

Son düzenleme:
mrb kızlar bende biraz geç katılıyorum amaaa olsun. ben endüstri mühendisi adayıyımmm 3 seneye mezun olcam innşşşllh:)

mrb bende gıda muhendisiyim 2 senedir özelde çalışıyorum ve bayanlar için en yorucu mesleği seçmişiz işçisi ayrı patronu ayrı bi derrd malesef okuduklarımzın çok azını uygulama şansı buluyorzz piyasada
ilk mezun oldğm sene işsizdim tecrube olmadan iş bulmak zorr tecrübe edinene kadar da baya yıpranıyorsun diğer meslek dalları gibiii
yemek sektöründe açık çok var deneyim kazana kadar ordan başlayabılırsın
ben de ilk yemek sektörunde işe başladım sonra unlu mamullere kaydım
iş başvurularını yüzyüze yap netten cv gönderip bekleme cevap çünkü netten cv değerlendirip geri dönme olasılığı malesef çok düşük
başarılar diliyorum.

ouww ne çok mühendis bayan varmış burda çok hoşuma gitti. ben de elk-elektronik mühendisiyim. kamuda çalışıyorum 4 senedir :)

Ben de Bilgisayar Muhendisiyim arkadaslar :lepi:

bende bilgisayar müh okuyorum şuan arkadşlar

merhaba kızlar bende makina mühendisiyim 2 yıldır çalışıyorum ama çıkmayı düşünüyorum ve iş arıyorum burda iş arayan mühendis arkadaşlarımızda bayağı var bulduğumuz mühendislik ilanlarını buraya koyalım diyorum sizde benimle aynı fikirdeyseniz forum kurallarına aykırımı bilmiyorum bilen varsa bizi aydınlatsın lütfen

selam arkadaşlar bende kimya mühendisiyim, çoğu arkadaşım gibi bende iş konusunda beklemedeyim. bu boşluğu yüksek lisans yaparak doldurayım diye düşünüyorum. bugün başvurucam umarım olumlu sonuçlanır.

Merhaba hanımlar.. ben de tekstil mühendisiyim ama çalışmıyorum.. var mı tekstil mühendisi çalışan arkadaşlar tanışmak nerde çalıştıklarını öğrenmek isterim..

arkadaslar bende jeoloji mühendisi olacağım inşallah. bu sene son sınıfım aranıza katılmak bir zevk olmalı ya ne güzel kendi paranızı kazanıyorsunuzkaydirigubbakcemile3

Merhaba hanımlar.. ben de tekstil mühendisiyim ama çalışmıyorum.. var mı tekstil mühendisi çalışan arkadaşlar tanışmak nerde çalıştıklarını öğrenmek isterim..

Tekstil mühendisi olmak üzereyim :1rolleyes: Çalışan arkadaşlarım var, mümessillik firmalarında ya da konfeksiyonda üretim planlamasında filan çalışıyorlar..

bende yüksek kimya mühendisiyim şu an doktoramın 2. dönemimdeyim..ve iyi bir iş arayışı içerisindeyim..ne diyim hepimizin için hayırlısı.. Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

merhaba arkadaşlar bende gıda mühendisiyim
ama farklı bi iş yapıyorum şimdi

kimya mühendisliği öğrencisiyim pek isteyerek yazmadm ama össye de 2. defa girmek istemedm umarım pişman olmam

ben de ziraat mühendisiyim..tarım ekonomisi bölümü.son dönemim tez sunumum var 1ay sonra.yazın staj yapıcam da kafam karışık ankarada nerde staj yapabilirim bi fikri olan var mı ??

ben müh.im işimi sevmiyorum. benim başka planlarım vardı hayatta. ama olmadı (
bu saatten sonra da ne yapabilirim bilmiyorum (

bayanlar aramızda hiç mühendis yokmu acıbı???
bende size neler neler anlatıcaktım. günde 11.685.478 insanla uğraşıp kafayı yemeden mesaiyi tamamlama çabamda yalnız değilimdir umarım:sm_confused:
bende mühendisim ama hala işsizim, delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…