• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende Elektrik - Eletronik Mühendisim. ;=))) En güzel zamanda Yüksek Lisansi bitiriyorum. Tam Kriz zamaninda...

Merhaba hanımlar.. ben de tekstil mühendisiyim ama çalışmıyorum.. var mı tekstil mühendisi çalışan arkadaşlar tanışmak nerde çalıştıklarını öğrenmek isterim..

bende tekstil mühendisiyim. bursada okudum ve bursada bir fabrikada çalışıyorum.

kızlarrr
benı de alın aranıza ben de zavallı bı muendıs olcam bıkac ay sora:(

bohueee mezun olmasam mı yahu

daha 1. sınıftayım:) ama diyebilirim ki geleceğim de pek parlak görünmüyor not konusunda.bu dönem c görüyoruz okulda.daha sonra da(mesela yazları) bu konuda geliştirmeyi düşünüyorum kendimi.bölüm arkadaşlarımdan not yükseltmek için geçtikleri dersleri tekrar alanlar var mesela.onları görünce de kararsız kalıyorum,ben de mi öyle yapsam diye.
teknokent için daha erken ama internet üzerinden bişeyler yapmayı düşünebilirm.
ilginiz için çok teşekkürler

hangi okulda okuyorsun cnm?a.s.

gazi makine müehndislik okuyan var mı?bu arada makina mı makine mi die merak ediyordum doğrusu makineymiş.paylaşmak istedim:CüvCüv:

ben de makina mühendisiyim.
bir fabrika da genel müdür olarak çalışıyorum. yaşım 23.
yaşa bakmayın arkadaşlar kariyerin yaşla alakası olmaz.
mühendis bir bayan bence çok fazla şeye sahiptir.
içinizdeki sizi çıkarırsanız dünyanın en güzel mesleğini yaptığınızı göreceksiniz
öptüm sizi şekerler

kaydirigubbakcemile4

off kızlar iş aramak ne zor yahu..
bir hal oldum kac aylardır..
ama yani ole para falan da ıstemıorum 300 500 bişe olsa yetecek yeter kı bos kalmiim.
agustostan ıtıbaren sole yarım gun calıscagım meslegımı falan bıras daha orenebılecegım kendımı gelıstırebılecegım bıse bulsam..
senağlama

off kızlar iş aramak ne zor yahu..
bir hal oldum kac aylardır..
ama yani ole para falan da ıstemıorum 300 500 bişe olsa yetecek yeter kı bos kalmiim.
agustostan ıtıbaren sole yarım gun calıscagım meslegımı falan bıras daha orenebılecegım kendımı gelıstırebılecegım bıse bulsam..
senağlama

branşın nedir nerden mezun oldun nerdesin kısa bi cv verirmisin?

bu sene son senem cybernurancım. istanbul unı cevre muhendıslıgınden mezun olacagım ınsallah bu yaz. ayrıntılı da cv yolarım keske ıse yarasa..

yazın amerıkadaydım stajımı orda uni of nevada da yaptım daha once de ulkerde yapmıstım..

not ortalamam ole cok ıyı degıl ama ıs bulamazsam mecburen akademık yapmaya yonelıcem.master doktora ole devam edecek..

bu sene son senem cybernurancım. istanbul unı cevre muhendıslıgınden mezun olacagım ınsallah bu yaz. ayrıntılı da cv yolarım keske ıse yarasa..

yazın amerıkadaydım stajımı orda uni of nevada da yaptım daha once de ulkerde yapmıstım..

not ortalamam ole cok ıyı degıl ama ıs bulamazsam mecburen akademık yapmaya yonelıcem.master doktora ole devam edecek..

eğer imkanın varsa akademik kariyere yönel derim ama yine de iş bulma konusunda
yardımcı olmaya çalışırım canım kaydirigubbakcemile2

akademık ıcın yurtdısı dusunuorum kabul de aldım amerkıda staj yaptıgım yerden. ama bu sene degıl bır sene sonra dıye konustuk. ben de bu arada ıngılızcemı gelıstırmek ıstıyorum ve bıraz para kazanmak bıras ıs ogrenmek..
eger yardımcı olabılırsen cok cok sevınırım gercekten benım ıcın cok onemlı herkes gıbı:)
ozelden maıl adresımı atayım ben sana cybernuran belkı daha rahat olur oyle konusmak ve tavsıye edebılecegın yerler..

bende bilgisayar mühendisliğine adayım daha 4 yıl var :((

bende harita mühendisiyim işimi çok seviyorum
yeniköy istinye bebek beykoz meykoz allah nerde güzel deniz manzaralı yer verdiyse oralarda geziyorum nirengi noktaları tesbiti için kaydirigubbakcemile2

bugünde araziye çıktım ağvaya gittik müteahhit firma personeliyle ölçümden başka herşey yaptım

manzaera karşısında balık yedim, sigaramı tüttürdüm temiz hava aldım
2 ölçüm yaptım çıktım geldim ohhhalkisalkisalkis

tabi her zaman böyle değilim bu aralar böyle bende tadını çıkarıyorum

kızlar kimsecikler gelmemiş bu sayfaya ne zamandır ya
bende ziraat mühendisiyim

Merhaba hanımlar bende elektrik-elektronik mühendisiyim.Mesleğimi çok seviyorum ama maalesef gönlüme göre bi iş kısmet olmadı henüz.Hepimiz için hayırlısı olur inş.

kimya yüksek mühendisiyim, pazarlama yapıyorum, boşu boşuna da doktoraya devam ediyorum nedenini bilmediğim bir şekilde..

ya kızlar makina mihendisiyim.hem mesleğimi çok seviyorum,hem de ne zaman istesem,hatta aklımdan geçmediği anlarda bile iş teklifi alıyorum ya da iyi işler buluyorum.Allah herkese nasip etsin.
sadece evliyken biraz zor sanayide çalışmak.ne yazıkki beyaz yakalılarda mesai kavramı kabul edilmiyor.bu yüzden,doğalgaz,mekanik tesisat,asansör gibi işler daha uygun.herkese sevgiler

Back