Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar.. ben de tekstil mühendisiyim ama çalışmıyorum.. var mı tekstil mühendisi çalışan arkadaşlar tanışmak nerde çalıştıklarını öğrenmek isterim..
daha 1. sınıftayım:) ama diyebilirim ki geleceğim de pek parlak görünmüyor not konusunda.bu dönem c görüyoruz okulda.daha sonra da(mesela yazları) bu konuda geliştirmeyi düşünüyorum kendimi.bölüm arkadaşlarımdan not yükseltmek için geçtikleri dersleri tekrar alanlar var mesela.onları görünce de kararsız kalıyorum,ben de mi öyle yapsam diye.
teknokent için daha erken ama internet üzerinden bişeyler yapmayı düşünebilirm.
ilginiz için çok teşekkürler
Merhaba bende makine mühendisiyim.Çok çalışıyorum çok yoruluyorum kızlar yaaaa hayat böyle geçer mi!
off kızlar iş aramak ne zor yahu..
bir hal oldum kac aylardır..
ama yani ole para falan da ıstemıorum 300 500 bişe olsa yetecek yeter kı bos kalmiim.
agustostan ıtıbaren sole yarım gun calıscagım meslegımı falan bıras daha orenebılecegım kendımı gelıstırebılecegım bıse bulsam..
senağlama
bu sene son senem cybernurancım. istanbul unı cevre muhendıslıgınden mezun olacagım ınsallah bu yaz. ayrıntılı da cv yolarım keske ıse yarasa..
yazın amerıkadaydım stajımı orda uni of nevada da yaptım daha once de ulkerde yapmıstım..
not ortalamam ole cok ıyı degıl ama ıs bulamazsam mecburen akademık yapmaya yonelıcem.master doktora ole devam edecek..