insaat......................
bir tane meslektaşım varmış ne güzel
mühendislik gerçekten sabır işi her türlü koşula adapte olmaya çalışmak gerekli. ünv bitince 2,5 yıl özelde çalıştım çok yorucuydu sonra devlete girdim benim için en mantıklısı devletti 2 senedir de devletteyim ve rahat sayılırım.
evet özellikle bizim brans bayan icin cok zor
benimde hedefim devlet kapisi :)
kpss ye girdim bakalim alim olsun diye bekliyorum
siz hangi kurumdasiniz bana önerebileceginiz kurum olursa sevinirim
Ben sana DSİ veya Bayındırlığı öneririm. İnşaat mühendislerin çok olduğu kurumları tercih edersen daha iyi olur. Ben KİT deyim KİT lerde inşaat mühendisi çok olmuyor o yüzden yükü paylaşabileceğin tecrübesinden veya bilgisinden yararlanabileceğin inşaatçı bulmakta zorluk çekiyorsun. Ama KİT lerin de ayrı avantajı var 657 lere nazaran daha fazla oluyor maaşın. Sana tavsiyem tercih yaparken acele etme ben ilk atamada olsun dedim sonraki atamalarda istediğim kurumlar patır patır kontenjan actı ama ben puanımı kullanmıştım
jeoloji mühendisi yok muuuuuu :2:
jeoloji mühendisi yok muuuuuu :2:
Kızlar selam ben endüstri mühendisiyim yeni evliyim.
Bundan once evlilik telaşesinde foruma sık sık takıldım. Artık evlilik hazırlıkları bittiği için bakayım dedim meslektaşlarım varmı kimler var.
Selamlar herkese
Ben de endüstri mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.bölümümden çok memnunum ve artık bu son dönemim. Vermem gereken sadece 3 dersim var bu yüzden şimdilik yana yakıla yarı zamanlı çalışabileceğim bir yer arıyorum :96:
Bundan once evlilik telaşesinde foruma sık sık takıldım. Artık evlilik hazırlıkları bittiği için bakayım dedim meslektaşlarım varmı kimler var.
Selamlar herkese
Ben de endüstri mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.bölümümden çok memnunum ve artık bu son dönemim. Vermem gereken sadece 3 dersim var bu yüzden şimdilik yana yakıla yarı zamanlı çalışabileceğim bir yer arıyorum :96:
Selamlar herkese
ben de Endüstri mühendisiyim kızlar...2009 mezunuyum mezun olur olmaz işe başladım özel sektördeyim iş hayatı çok zor çooook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?