• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insaat......................

bir tane meslektaşım varmış ne güzel
mühendislik gerçekten sabır işi her türlü koşula adapte olmaya çalışmak gerekli. ünv bitince 2,5 yıl özelde çalıştım çok yorucuydu sonra devlete girdim benim için en mantıklısı devletti 2 senedir de devletteyim ve rahat sayılırım.

bir tane meslektaşım varmış ne güzel
mühendislik gerçekten sabır işi her türlü koşula adapte olmaya çalışmak gerekli. ünv bitince 2,5 yıl özelde çalıştım çok yorucuydu sonra devlete girdim benim için en mantıklısı devletti 2 senedir de devletteyim ve rahat sayılırım.

evet özellikle bizim brans bayan icin cok zor
benimde hedefim devlet kapisi :)
kpss ye girdim bakalim alim olsun diye bekliyorum
siz hangi kurumdasiniz bana önerebileceginiz kurum olursa sevinirim

kızlar mrb... ben de kamuda çalışıorum makina müh.yim.. kamuda çalışanlar hangi kurumlarda çalıştıklarını yazabilirler mi? kurum deişikliği istiorum açıkçası ama kurumu tam tanımadan yer deişikliği yapmak da doğru deil, yangından kaçarken doluya tutulmak misali :P
bence kamuda çalışmayı düşünenler tercih yapmadan önce kurumları iyice araştırsınlarrr, kamu deyip geçmeyin her kurumun şartları, maaşları farklı...

Son düzenleme:
evet özellikle bizim brans bayan icin cok zor
benimde hedefim devlet kapisi :)
kpss ye girdim bakalim alim olsun diye bekliyorum
siz hangi kurumdasiniz bana önerebileceginiz kurum olursa sevinirim

Ben sana DSİ veya Bayındırlığı öneririm. İnşaat mühendislerin çok olduğu kurumları tercih edersen daha iyi olur. Ben KİT deyim KİT lerde inşaat mühendisi çok olmuyor o yüzden yükü paylaşabileceğin tecrübesinden veya bilgisinden yararlanabileceğin inşaatçı bulmakta zorluk çekiyorsun. Ama KİT lerin de ayrı avantajı var 657 lere nazaran daha fazla oluyor maaşın. Sana tavsiyem tercih yaparken acele etme ben ilk atamada olsun dedim sonraki atamalarda istediğim kurumlar patır patır kontenjan actı ama ben puanımı kullanmıştım:43:

Ben sana DSİ veya Bayındırlığı öneririm. İnşaat mühendislerin çok olduğu kurumları tercih edersen daha iyi olur. Ben KİT deyim KİT lerde inşaat mühendisi çok olmuyor o yüzden yükü paylaşabileceğin tecrübesinden veya bilgisinden yararlanabileceğin inşaatçı bulmakta zorluk çekiyorsun. Ama KİT lerin de ayrı avantajı var 657 lere nazaran daha fazla oluyor maaşın. Sana tavsiyem tercih yaparken acele etme ben ilk atamada olsun dedim sonraki atamalarda istediğim kurumlar patır patır kontenjan actı ama ben puanımı kullanmıştım:43:

cok tesekkür ederim cok yararli oldu dediklerinizi dikkate alicam akliniza daha sonra gelen seyler olursa yine faydalamak isterim tekrardan tesekkürler :)

Kızlar selam ben endüstri mühendisiyim yeni evliyim.
Bundan once evlilik telaşesinde foruma sık sık takıldım. Artık evlilik hazırlıkları bittiği için bakayım dedim meslektaşlarım varmı kimler var.
Selamlar herkese

Bundan once evlilik telaşesinde foruma sık sık takıldım. Artık evlilik hazırlıkları bittiği için bakayım dedim meslektaşlarım varmı kimler var.
Selamlar herkese

Ben de endüstri mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. :34: bölümümden çok memnunum ve artık bu son dönemim. Vermem gereken sadece 3 dersim var bu yüzden şimdilik yana yakıla yarı zamanlı çalışabileceğim bir yer arıyorum :96:

Ben de endüstri mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. :34: bölümümden çok memnunum ve artık bu son dönemim. Vermem gereken sadece 3 dersim var bu yüzden şimdilik yana yakıla yarı zamanlı çalışabileceğim bir yer arıyorum :96:

canım hangi üniversite
nerede oturuyorsun
özelden yaz bana.

jeoloji müh. ne kadar kazanıyor ... iş bulma olaılıkları ne kadr yüksek ya da düşük ... kızlar biri bilgi verirse çok mesut olacağım ... thanks...:)

Son düzenleme:
Selamlar herkese

ben de Endüstri mühendisiyim kızlar...:77: 2009 mezunuyum mezun olur olmaz işe başladım özel sektördeyim iş hayatı çok zor çooook...:50:

Selamlar herkese

ben de Endüstri mühendisiyim kızlar...:77: 2009 mezunuyum mezun olur olmaz işe başladım özel sektördeyim iş hayatı çok zor çooook...:50:

cherry cim ben 2004 mezunuyum
alışıyor insan
güzel yanları çok
sen bide evlenirsen gör zorluğu :1:

bende tekstil mühendisiyim ama galiba pişmanım bu bölümü seçtiğim için umarım ilerde yanılırım

bende bilgisayar mühendisiyim kızlar, son sınıfım yaza bitiriyorum. ankarada benim gibi aynı meslekte olan varsa bana nerelerde calışabilirim önerilerini verebilir mi acaba burdan yada özelden msjla.. bizim meslekte cok erkek oldugu icin bayan yuzune deneyimine hasret kaldım..:43:

Son düzenleme:
Makina Muhendisiyim. eylul ayindan beri is ariyorum. yazilanlarin tamamini okuyamadim ama karamsar olmamakta yarar var sanirim. kamuda calisan makina muhendisi bayanlar nerlerde calisiyor bilgisi olan var mi acaba_? nirde muhendislik yapabiliyorlar mi ozel sektordekiler kadar_?

Back