- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi nero_angelo
Ben de tekstil mühendisliği 2010 mezunuyum. Şu an hem özel sektörde çalışıyor hem de yüksek lisansımı yapıyorum, şimdilik zorlanmıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bilgisayar mühendisiyim kızlar, son sınıfım yaza bitiriyorum. ankarada benim gibi aynı meslekte olan varsa bana nerelerde calışabilirim önerilerini verebilir mi acaba burdan yada özelden msjla.. bizim meslekte cok erkek oldugu icin bayan yuzune deneyimine hasret kaldım..
Merhaba hanımlar
Ben bu yıl sınava girdim, puanım iyi gelseydi elektrik-elektronik yazacaktım ama büyük ihtimalle gelmeyecek. gıda mühendisliği yazmayı düşünüyorum.Belki çevre mühendisliği de olabilir ama kafam çok karışık :26:
Devlette çalışmak istiyorum bu arada.
Önerir misiniz bana? :44:
canım atama olarak düşünürsen mühendisliklerde en çok inşaat ve makine atanıyor.
bugün de aklıma inşaat geldi bayanlar için çok zor olur mu onu düşünüyorum şimdi bir de üniversitede dersler ağır diye bir söylenti varmış :26:
ben inşaat mühendisiyim bayanlar için çok zor evet derslerde ağır çalışma ortamıda ister istemez toz kum içinde (devlette çalışmama rağmen)daha temiz bir mühendislik dalı seçebilirsin :)
ayrıca gitgide ister istemez dişiliğinide kaybediyosun erkek gibi davranmaya başlıyosun senin için öenmlimi bilmiyom ama onuda not edeyim dedim :)
öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim
ben zaten biraz erkek gibiyim görünüş olarak da, şimdi oraya gidersem daha beter olurum büyük ihtimalle
kafam çok karışık ya geçen gün öyle aklıma geldi biraz araştırdım,senin cevabından sonra da kesin kararımı verdim, yapamam ben :44:
ben yine gıdayı düşünmeye devam edeyim en iyisi. işe girme konusunda biraz tedirginim ama :26: devlette atanmam çok zor olur mu onu düşünüyorum :44: özelde çalışmayı da mümkün olduğunca düşünmüyorum zaten burası büyük şehir değil çok fazla özel iş imkanı da yoktur gibime geliyor.devlet en iyisi galiba.
off o kadar karışık ki kafam allak bullak oldu ne yapacağımı şaşırdım
bencede mantıklı düşünüyosun özel sektör çekilmez en iyi devlet gerçekten
gıda mühendisi için de devlet imkanları sınırlı
bir arkadaşım var gıda müh. ziraat bankasına girdi kendi mesleğini yapıyo çiftlikleri gezip ineklerden süt numunesi falan alıyolarmış tek zorluğu ahır çiftlik gezmek yorucu oluyo diyo ama her iş yorucu bana göre
bir kere mühendis olmayı kafana koyduysan devlettte çalışsan 5 te paydos etsen bile mutlaka sahada olman gerekiyo
sana harita mühendisliğini önerebilirim çok az mezun veriyo ama devletin ihtiyacı çok :)
bende çevre mühendisi adayıyım...