• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

a.s slm kızlar benim eşimde mühendis(inşaat) evet pek işsiz kalmıyorlar ama çok yoğun oluyolar iş iş iş derken eşlerine vakit ayırmayı unutuyorlar

valla dogru dıyon arkadasım...bırde iş streslerını eve tasıyınca buyur burdan yak durumu oluyo...o kadar yorgun gelıyorlar kı bazen karıları sadece ev arkadasları olarak kalıyolaelaelaelaelaeyanılıyor muyumCADIARZUyoksa bu durum sadece bızım evde mı böyle:mymeka:

yanılmıyosun canım bizde aynen öyleyiz üstelik yeni evli sayılırız şimdiden tartışmalar başladı iş delisi ve maç delisi bir kocam var daha ne olsun.

Valla aylardır koca yüzü göremedim..
Gecenin bi vakti geliyo, sabahtan da çıkıyo..
Hangar yetiştiriyolar...
Ceremesini de biz çekiyoruz...

benımde nısanlım muhendıs jeolojı muhendısı saolsun sayesınde butun kayacları fayları ogrendım

Benimde Eşim Daha Doğrusu Sözlüm Mühendis Makina Mühendisi Kizlar Bende Katildim Araniza

Merhaba,

benim eşimde bilgisayar mühendisi. bende kaldırım mühendisi :oklava: kocaeli ünüv. mezun eşim

Gerçekten çok zeki oluyorlar. Matematiksel hesaplar, planlı programlı yaşamaları vs. onunla evlendiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.

benide aranıza alırmısınız yeniyim bu sitedede :utangac:

ayrıca ana sayfada sohbet ediliyor yazıları görüyorum ama nerden girilip konuşuyorsunuz onuda öğrenebilirmiyim inş.

Merhaba,

benim eşimde bilgisayar mühendisi. bende kaldırım mühendisi :oklava: kocaeli ünüv. mezun eşim

Gerçekten çok zeki oluyorlar. Matematiksel hesaplar, planlı programlı yaşamaları vs. onunla evlendiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.

benide aranıza alırmısınız yeniyim bu sitedede :utangac:

ayrıca ana sayfada sohbet ediliyor yazıları görüyorum ama nerden girilip konuşuyorsunuz onuda öğrenebilirmiyim inş.

Hosgeldin.Sanirim Bilgisayar Mühendisi esi olarak sadece ikimiz variz.Fazla Müh.esi yok galiba K K da:1no2:

merhaba bayanlar benimde nişanlım elektrik elektronik müh benide aranıza alırsanız sevinirim

Back