• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

selam... benim eşim de makina mühendisi....pek memnun değilimmm...
patronu benden daha çok vakit geçiriyooooooooooo:(

selam arkadaşlar biz daha nişanlıyız ama o da makine mühendisi kabul görür müyüm acaba bende aranızda :)

arkadaslar... madem hepimiz toplandık... o halde anlatsanıza memnun musunuz eslerınızın meslekleınden....özel hayatınızı nasıl etkılıyo bu olay...maddi gucluk var mı?
yoksa bolluk ve rahatlık içinde misiz....
umarım hersey iyidir arkadaslar...toplanmısken 2 lafın belını de kırıp paylasım ozellıği göstermeyelim mi yani?a.s.:içelim:

Benim eşim de mühendis, ben de mühendisim ama neyseki ben çalışmıyorum yoksa birbirimizi göremezdik sanırım :)....

ya ben de doğru düzgün göremiyorum valla şu aralar özellikle:kızgın: bi otelde ısıtma havalandırma tarzında bi projede çalışıo ama ben anlamıorum ki bu makine mühendisliği terimlerden tam olarak:1no2: çok vaktini alıo ama parası gayet ii anladığım kadarıyla CADIARZU inşallah ben şu okulu bitirebilirsem evlenicez hemen:dance::dance::dance::teytey::teytey: eee kızlar sizinkiler ne durumda_?

canım...eğer emeginin karsılığını görüyorsa iyi...benimkının canına tak ettı.actı kendı dukkanını.doğalgaz üzerine...kazanmıyor ama aptal müdürlerin ağız kokusunu da cekmıyor...handecım mühendislik terimlerini bilmemenin sıkıntısın bende ii biliyorum... o da benim mal bakıslarımdan anlıyoyerimseniben

valla emeğinin karşılığını alıo da dediğin gibi bazen benimki de çok stresli oluo arzucum.. bence en iisini yapmış çünkü bazen volkan da( nişanlım yani ) müdürleriyle kavga edio telefonda falan surat surat :kızgın:senağlama ama daha kendi işini kuracak kadar ustalaşmadığını söylüo.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun arzucum.. bu arada emin ol ben senden daha mal bakıorumdur işinden bahsederken :Roflol:sırnaşık şey bi süre sonra saçma sapan şeyler sorduğumu fark ediorum kızmasın die konuyu kapatıorum :Roflol:naniknanik o kadar çok terimi nsıl akıllarında tutuolar hayret valla CADIARZUCADIARZU

sen daha dur volkanla evlen hele bı,eve gırış cıkıs saatleri cok sorun oluyo.ben evliliğimin ilk ayında bosanma arıfesıne geldim sırf bu yuzden..sabah 7 de ben uyurken cıkıyo gece2 ben uyurken gelıyo..nisanlıyken bıle daha cok sey paylasırdık dedım ve 1 ay sonra isyan bayraklarını açtım..ya iş ya ben dedım..allahtan benı sectı::sm_cool:..ayrca bır sure sonra terımler konusunda ister istemez bir alt yapı oluşturuyorlar bizde:)

sende hoşgeldin zeytingözlüma.s. seninki ne mühendisi sorması ayıp_? ya arzucum ciddi misin valla ne diyeceğimi şaşırdım:1shok: eğer öyle bi durum olursa bende çekerim valla isyan bayraklarınıÇok üzgünüm çoook beraber olalım bir hayat paylaşım diye evlencez o herşeyini işinde yaşayacak bütün hayatı işiyle geçecek valla çok uyuz olurum bendeKötü KazenKötü Kazen en iyisini yapmışsın isyan etmekle ama yoluna girdiğine sevindimyerim senin adına yerimsenibenyerimseniben diyorum ya hakkımızda hayırlısı olsun arzucum yaa seni seçtiğine göre demek ki gerçekten seni hakediyomuşsırnaşık şey bak çok mutlu oldum valla sırnaşık şeynaniknanik

benim nişanlım hala daha bi iş arıyo iyi bir üniversite bitirdi ama iş bulamıyo yeterki iş bulsun ben razıyım eve geç gelmelerine erken gitmelerine

Back