• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

Benim eşimde inşaat mühendisi ...Ama mesleğini yapmıyor ...ben de aranıza katılabilirim dimi???yerimseniben

yaseminim,meslektaşım,hemşom(hoş ben aslen ankaralıyım ama olsun:))eşlerimiz bile aynı branş müh.baksana bir ara çaycumaya işin düşerse beklerim,msndende iletişime geçersen sevinirim,sevgilerimle,

ee baya kalabalıkmışız yaa sengözlerimebaksanab arkadaşlar sonra dikkat çekiyoruz bakın :Roflol:

benim de nişanlım uçak mühendisi.....şimdiden katılsam aranıza bir şey olmaz herhalde düğüne az kaldı nasılsa =)))

selammm benim de müstakbel eşim mühendis...ve ben de...2 ay sonra evleniyoruzya bende sizden olayım mı?

mühendis eşi olmama az kaldı.:teytey:
nişanlım çevre mühendisi.daha yeni mezun.iş hayatına yeni atıldı
3 aycık oldu daha

ya kizlar bir sey soracam biz yurtdisinda yasiyoruz ve burada insaat mühendisleri icin alan cok dar türkiye piyasasi nasil biz bayagi kafaya koyduk türkiyeye gelmek istiyoruz beni aydinlatacak birisi varmi eslerinizin isleri nasil birkac mühendis hanimda gördüm beni bilgilendirebilirmisiniz gelsek is bulabilirmiyiz simdiden tesekkürler

bende esimde muhendisiz hamburg da yasiyoruz bu ara bide basimiza is actik donerci olduk muhendisler zeki oluyoda yufka yurekli olurlarsa bu zekilik pek bi ise yaramiyo

benim nişanlımda makine mühendisi...ama şu seyahatleri yokmuuuu,yurt içi yurt dışı.yoğunlukkk,toplantııı...ya ne kadar zormuş bir mühendisle birlikte olmak...valla müh.eşi olacağıma sevinsemmiii üzülsemmi anlayamadım.bazan 2 haftaya bir görüştüğümüz oluyor nerdeyse.....

yaseminim,meslektaşım,hemşom(hoş ben aslen ankaralıyım ama olsun:))eşlerimiz bile aynı branş müh.baksana bir ara çaycumaya işin düşerse beklerim,msndende iletişime geçersen sevinirim,sevgilerimle,

selam 15 gündür izindeydim as2105as yazını yeni gördüm bende merkezdeyim yolun düşerse bende beklerim canım...

ya kızlar bakıyorumda çok çalışan eşleriniz var ya ben halime şükrediyorum devlette inş. mühendisi benim eşim çok şükür rahatta işi akşam hafta sonu beraberiz en azından...allah kolaylık versin işi yoğun olanlara...

merhaba arkadaşlar benim eşimde bilgisayar mühendisi.bende varım yanınızda.iyi akşamlar canım.kesinlikle katılıyorum mühendisler zeki oluyor.istisnalar kaideyi bozmaz

selam kızlar bayagı olmuşuz mühendis eşleri olarak belki aynı üniversiteden mezun olanlar vardır aralarında benim eşim erciyes inşaat müh. böl. mezunu ya sizinkiler...

Back