• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

Bende geldim benimde sözlüm bir ay sonra nişanlım olacak inş.
makina mühendisi onu çok seviyorum bu arada:)

Bende mühendis sözlüsüyüm. Gerçi 10 senedir beraberiz eşten beter olduk :52:

Hissediyorum, bence kelimelerini kullanabilsek ne güzel olacak değil mi :52: İlla neden sonuç istiyorlar. :52:

mühendis eşleri nerdesiniz kızlaarr cıkın ortayada iki laf edek cnm sıkılıyor varmı birileri kafa dağıtalım

bende varımm :52:
benım mustakbel esim inşaat muhendısı...
aMa keske muhendıs olmasaydı:ssz:

benimde eş adayı inşaat mühendisi :) şuan askerde geldikten sonra iş bulduktan sonra inşallah hiç ayrılmayacağız :) inşaat muhendislerinin türkiye de iş olanakları çok mu zor?

benimde eş adayı inşaat mühendisi :) şuan askerde geldikten sonra iş bulduktan sonra inşallah hiç ayrılmayacağız :) inşaat muhendislerinin türkiye de iş olanakları çok mu zor?

firma kurup muteahhıtlık yapacaksa yuzune hasret kalırsın soylıyım...
benım nişanlım 2 yıl yaptı muteahhıtlık..yuzunu zor goruyordum. sımdı de 2 yıldır atandı valılıkte calısıyo ..insaat muhendısı olarak..
yıne yogun ama hıc degılse sabah 8 aksam 5 :16:

benim eş adayımda elektrik elektronik mühendisi :) ve bi çok kişinin şikayeti gibi bende çok çalışmasından uzun mesailerinden şikayetçiyim :/

benim eş adayımda elektrik elektronik mühendisi :) ve bi çok kişinin şikayeti gibi bende çok çalışmasından uzun mesailerinden şikayetçiyim :/

Eşim elektrik-elektronik mühendisi:) Maalesef işleri bu. Ama evlenince eve de vakit ayırıyorlar; endişelenme:) Bazen benim çalışma saatlerim onunkini geçiyor hatta :(

benim eşimde inşaat mühendisi keşkeolmasaydı.bi işten çıkıp diğerine giriyor çok yoruldum.piyasa çok kötü.üç çocuğum var.inanın girdiği ve çıktıgı işlerden almadığı paraları alsaydı ev alırdık.ölmüş eşek arıyorlar.hem 5_6 yıl tecrübe istiyorlar hemdeucuza çalıştırmak.okadar yoruldumki:14:acaba şans meselesimi soruyorum size? cevap yazarsanız sevinirim

benim eşimde inşaat mühendisi keşkeolmasaydı.bi işten çıkıp diğerine giriyor çok yoruldum.piyasa çok kötü.üç çocuğum var.inanın girdiği ve çıktıgı işlerden almadığı paraları alsaydı ev alırdık.ölmüş eşek arıyorlar.hem 5_6 yıl tecrübe istiyorlar hemdeucuza çalıştırmak.okadar yoruldumki:14:acaba şans meselesimi soruyorum size? cevap yazarsanız sevinirim

neden kpss ye grmıyor esiniz?

kpss yaşı geçti cnm özel sektörde çalışıyor

hmm.. ozel sektor zorr

hem rısklı

bnm mustakbel esımde ozelde calısıyordu 3 yıll once hatta bı ara muteahhıtlık yapıyordu.. yuzune hasret kalıyodum

allahtan devlette de sımdı duzenlı bı ısı var.. yoksa evlenmezdım zaten:52:

cekılır gıbı degıl cunku gece gunduz yok...

hmm.. ozel sektor zorr

hem rısklı

bnm mustakbel esımde ozelde calısıyordu 3 yıll once hatta bı ara muteahhıtlık yapıyordu.. yuzune hasret kalıyodum

allahtan devlette de sımdı duzenlı bı ısı var.. yoksa evlenmezdım zaten:52:

cekılır gıbı degıl cunku gece gunduz yok...

cnm allah mesut etsin iş olsunda geç gelmesine ben razıyım. iş verenlerden ricam karşıdakininde ev geçindirdiğini düşünerek hareket etsinler hep kendilerini düşünmesinler:19:

Back