• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

Bi mühendis olamadım ya la:27:
Nerede bir mühendis kelimesini görsem içim sızlar :25:

Son düzenleme:
Fakulteyi bitirip mi olamadin univ mi gitmedin yoksa :26:

yyok canım üniy kazanamadım. 2 yıllık oldu dgs hazırlanıyodum bi ara. ama sanırım oda olmayacak kpss hazırlıklarıma başladım sanırım kazansam da gidemem. Hep içimde kalacak

nasip kısmet bakalım rabbim ne derse o olur

yyok canım üniy kazanamadım. 2 yıllık oldu dgs hazırlanıyodum bi ara. ama sanırım oda olmayacak kpss hazırlıklarıma başladım sanırım kazansam da gidemem. Hep içimde kalacak

nasip kısmet bakalım rabbim ne derse o olur

Vardir bi hayir uzulme belki daha sewecegin islerde bulunacaksin :)

Selam kızlar aranızda gemı muhendısı esı olan varmı <carkcı> esı olan yanı? Esımle gemıye cıkmayı dusunuyorum ama bu aralar hangı sırketler personale esı ıle gemıye cıkma ıznı verıyor bılmıyorum :((( cok uzgunum 4 senelık evlıyım sankı telefonla evlenmsıım gıbı

Henüz evli değiliz ama okulum bitince evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim yüksek makine mühendisi olacak inşallahh :16:

Selam yeni katıldım aranıza benim sevgilimde makina müh son sınıf :) bende psikologum 2aya mezunum:)&#128524;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen benim nişanlım da makina mühendisliği okudu.askerden sonra ya da düğünümüzden sonra iş başvurularına başlayacak inşallah :)

Merhaba kızlar,
benim esimde makine mühendisi, bende sizdenim anlayacaginiz.
bol sohbetli gorusmeler dilegiyle,

merhaba kızlar. benim nişanlım da makine mühendisi. memnun oldum tanıştığıma :16: sizler nerelerdensiniz?

Kizlar esli kabul eden firmalari bilen varmi isimleri lazim bana acil yardim lutfen ya aranizda yokmu bu konuda bilgisi olan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back