Mühendis eşleri

bende mühendis eşiyim kendimde mühendisim
aynı meslekten olmak hem güzel hem zor
yorulduğumuz zamanlar aynı
gerç ibenim iş yerim daha büyük ve daha yoğun çalışıyorum ona göre
yani zor zanaat nitekim

Benim de erkek arkadaşım mühendis.. Makine mühendisi.. Yeni mezun oldu.. Bir süre iş aradı.. Şimdi bir fabrikada makine mühendisliği yapıyor ama gece variyasında çalışıyor.. 12 den sabah 8e kadar.. Gündüzleri de çağırdıkları oluyor.. Kuş kadar da maaş veriyorlar.. Allah yardımcımız olsun valla.. Nasıl ev geçindiricez çok merak ediyorum ben..

benim eşim de orman endüstri mühendisi fekat odunlardan ayrılmadığı için mobilyacı olur kendülerü:roflol:ama biz esnaf sınıfına giriyoruz hani şu kan ağlayan gruplardan biribenneyaptımkiaslına bakarsak son günlerde ülkemizde pek ağlamayan yok amabenneyaptımki

Slm.benim eşimde mühendis ziraat mühendisi aslında eşimle meslekdaşız ama ben çalışmıyorum malesef eşim şu anda bi kamukuruluşunda çalışıyor,işi aslında iyi ama çok görevi var şehir dışına çıkmak zorunda kalıyor bazı zamanlar aylarca uzakta kalıyoruz zor bişey,ama şükürler olsun düzenli bi işi olduğu için yinede şükrediyorum ne yapalım..

oo ne ne kadar azmış mühendis eşleri çıt yok vallaa

mühendis adamları kimse almamış galiba bizden başka

kız senle ne kadar ortak noktamız var kaydirigubbakcemile3 tekirdağlıyız kocalarda mühendis:sm_cool:

ohh sonunda çıktı bidene mühendis eşi:)

canım hayraboluyu biliyomusun oralıyız biz sen? .. benim kocamda mühendis
seninki ne mühendisi

bilmez miyim hayraboluyu bende muratlılıyım hihoyyyt insaat muhendisi benim kikaydirigubbakcemile3

ben biyoloji mezunuyum... memurum kayseride. sende mi inşaatçısın yoksa :1rolleyes:

ben trakya üniv mezunuyum.. canakkaledede yuksek yaptım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…