• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

arkadaşlar benimde nişanlım makine mühendisliği okuyor bu sene son ve yazın düğünümüz olacak bizim sıkıntımızdaiş konusunda bu krizde geldi bizi buldu ne yapabiliriz kızlar fikirlerinize ihtiyacımız var.ben aslında hava ikmalde filan çalışmasını çok istiyorum eşi mak.müh.olupta hava ikmalde çalışan varmı bunun için şartlar nedir acaba şu sıralar çok sıkıntılıyız kızlarlütfen yardım

benim eşimde makina mühendisi ama hava ikb. çalışmıyor canım
bir fabrikada çalışıyor.
sana yardımcı olamıyacagım bu konuda ama
özel sektörde çalıştıkları için hep yoğun hep stresli oluyorlar.
hakkınızda hayırlısı olur inş. canım.

mrb arkadaşlar bende mühendis eşiyim.ama geçici bir süre asker eşiyim eşim askerde.
benimde eşim endüstri mühendisi

sizin mühendislerinizde çok yoğun çalışıyormu acaba,
benimki hep çok çalışıyor, yoruluyor çok üzülüyorum ona ben :çok üzgünüm:

benim esimde elektronik mühendisi...hep hep hep ama hep çalisiyor!!!iskolik olanlardan.eve geldikten sonrada o laptop standart aksesuar oluyor...ama çok düzenli ve titizdir,herseyi mantikla çözmeye çalisir

benimki iş bulabilsede çalışsa keşkeçok korkuyorum açıkta kalıcak diye

sizin mühendislerinizde çok yoğun çalışıyormu acaba,
benimki hep çok çalışıyor, yoruluyor çok üzülüyorum ona ben :çok üzgünüm:

aynen canım benim eşimd eçok yoğun çalışıyor
bende özlüyorum
çevremdekiler yeni evliisn ya ondan diyorlar ama
hep böyle çalışacak galiba
bende hep böyle özlüyecegim.
birde çok yorgun geliyor
işten geldikten sonra
ortak birşey yapamıyoruz.
yorgun çünkü.

merhaba kızlar benimde eşim insaat muhendisi. evet benimkide cok calısıyor ve yoruluyor..

benim nişanlım da makina mühendisi

işini cok seviyor,ve bana da ynsıyor

yakında bütün mühendislik terimleri öğrenicm,autocad te çizim yapmaya başlasam hiç şaşırmayın :D

iyi akşamlar hemşerim eşin nerde çalışıyo özel sektörmü

canım ben tekirdağlıyım ama kayseride çalısıyorum. eşimde özel çalışıyor germir yolunda insaatı...sende kayseridemisin şu an..

benim nişanlım da makina mühendisi

işini cok seviyor,ve bana da ynsıyor

yakında bütün mühendislik terimleri öğrenicm,autocad te çizim yapmaya başlasam hiç şaşırmayın :D

maşallah sen kapıyorsun bu işi desene
bizimkide seviyor işini
zevkle yapıyor ama işte birde yorgunluk olmasa

merhaba benimde eşim elektrik müh.devlet memuru.
sabah 8:30 akşam 17:45 evde.ama tek sıkıntısı şehir dışına çok göreve gidiyor
diğer fab.gidiyor.bi hafta yoktu bende oğlumla tek kaldım evde çok sıkıcı oluyor yaa dün geldi.

benim eşim de çok çalışıyor. ortaklarıyla mühendislik şirketi kurdu eşim kendi işi yani Allah zeval vermesin :Saruboceq:

diğer fab.gidiyor.bi hafta yoktu bende oğlumla tek kaldım evde çok sıkıcı oluyor yaa dün geldi.

evet gerçekten zor olur canım Allah kolaylık versin

benim kocamda öyle ayın 15 günü
geceleri geç geliyor
evde tek bende sıkılıyorum.

heyyy ben de aranızdayım kızlar:)
mekatronık muyendısı bızımkı de:)
eh korler sagırlar durumu var bısde ben de muhendısım:1hug:
aa ona soylesem o da mı uye olsa acaba bızden sayılır o da kızlar musade var mı:dilcikar:

daha önce eşimin mühendis olduğunu yazmıştım ama şimdi size mutlu bir haber vermek istiyorum

eşim artık mühendis değil yüksek mühendis yüksek lisansı bitirdi sonunda.. darısı yüksek yapmak isteyenlerin başına .. ve banada..

ama bakalım doktora için yurtdışı istiyo o bbiraz kötü allah hayırlısı neyse onu versin hakkımızda

Back