Mühendis eşleri

merhaba benim bricigim de makina mhendisi bizimki devlette çalışıyor çook rahatiz bende mühendislik okuyorum umarım bende devlete girebilirim insallah yaaa

merhaba benim bricigim de makina mhendisi bizimki devlette çalışıyor çook rahatiz bende mühendislik okuyorum umarım bende devlete girebilirim insallah yaaa

devlete girmek icin ne yapmak lazim anlatir misin arkadasim?

canım kpss ye giriyorsun galiba ama o da yetmiyor cogu zaman birde torpil bulmak lazım simdi benim okul bitmesine daha var o yüzden çok ii bilmiyorum iyi bilen biri varsa aydınlatsın beni ama kamu da çalışmak çok güzel onu biliyorum tatiller measi saatleri kesinlikle kamu istiyorum

selam kızlar benim eşim harita mühendisi bende şehir plancısıyım ama mühendis diye geçiyor pek bilen olmadığından :):)
devletteyiz bizde mülakatla girdik.

selam kizlar
benim esimde bilgisayar muhendisi
aranizda istanbulda olup esi abnamro yada fortis bankasinda calisan varmi ?
biz fransayla luxembourg sinirinda oturuyoruz ama esim luxembourgda abnamro bankasinda calisiyor
ve uc aydan beri turkiyede gorusmeler yapiyor istanbula gecebilmek icin
bebeklerim icin cok istiyorum turkiyeye donus yapmayi
aylardir dua ediyorum
gorusmelerden bi turlu sonuc cikmadi illa araya birilerini koymak lazimmis :1closedeyes:

selammmmdaha önce yazdım mı bilmiyorum ama :kedi:
ben de mühendis eşiyim.eşim ziraat mühendsi,devlette çalışıyo
ben de harita teknikeriyim, özelleştirmek üzere olan bi kamu kuruluşunda çalışıyorum

benim erkek ark. da jeoloji müh.
arkadaşlar eşi jeoloji müh. olup özelde veya dev. çalışan var mı?

selaaaaam bende katıldım kızlar size.bende mühendis eşiyim.ziraat mühendisi eşim...bense kaldırım mühendisikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de mühendis sözlüsüyümkaydirigubbakcemile3ziraat müh.inşşş... ben de öğretmenimbuyrunnnnnnnnn

ben farklı olacam galıba esım elektrk elektrnık muhendıı ben ev hanımıyımeyvahedigeldismile

Merhaba

Bende geldim kaydirigubbakcemile5

Not : Eşi we kendi de mühendis olursa , grup indiri mi war mı -tatlicadiarzu-

Merhaba

Bende geldim kaydirigubbakcemile5

Not : Eşi we kendi de mühendis olursa , grup indiri mi war mı -tatlicadiarzu-

Ne mühendisi olduğumuzu yazmayı unutmuşum bilmiyorumkismile

Ben Elektronik Mühendisiyim , eşim Makine Mühendisi :içelim:

ya bizim okulumuz 3 ay sonra bitiyor bende yazıyım . ben tekstil mühendisiyim nişanlım gıda mühendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…