• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

gurbacım çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olur inşallah.
:nazar:

saolasın bitanem :asigim:
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı inşallah
güzel şeymiş aşk :1rolleyes:

yakaladımmm seni
abla yanlış anlama bu ben değilim üyeliğimi çalmiş biri onun uydurması külliyen delikafadulden-tatlicadiarzu-

neden maalesef ??? maalesef demek içinmi evlendiniz ,
maalesf derken birazda hava atıyonuz
birde bakıyorum, genelde eşleri müh .olan bayanlar nedense ev hanımı,çalışmıyorlar
hem şikayet ederler müh. kocalardan, ederkende havayıda atarlar,

walla benim eşimde çok çalışıyor..
bazen kızıyorum ama sonra diyorum ki o bu kadar çok çalışmasa biz bu kadar rahat yaşayamayız
allah ona güç kuvvet versin
o hem çok iyi bir baba hem de eş :asigim:

benimki de bil.müh.Allah razı olsun çalışmayıda çok seviyor.h.sonuda çalış deseler balıklama atlar.bende çalışıyorum daha yeni evliyiz borçları bitirmek için çalışmamız lazım kızlar..

benimki de bil.müh.Allah razı olsun çalışmayıda çok seviyor.h.sonuda çalış deseler balıklama atlar.bende çalışıyorum daha yeni evliyiz borçları bitirmek için çalışmamız lazım kızlar..

Arkadaşım yazını okuyunca kendimi gördüm sankidelikafadulden

benim eşim de elektronik müh.ve çokkkkk çalışıyooyasakkelime
şirketini o kurtaracak sanki:roflol:
gece onikiler birleri buluyo bazen ngelmesi ve ben çokkkk sıkıldım bundan
ben de çalışıyorum ama benim mesaim yarım gün
evliliğimizin ve hayatımızın en güzel dönemleri bu şekilde geçince üzülmüyor değilim:çok üzgünüm:

aahh benim işkolik kocacım

kız febi burda da buldum seni bak :))
eşler meslektaşmış
makine mühendisi benimki de :)))))

hidencim hem eşler meslektaş hem de aynı yaşta evlenmişiz canıımmm.. eşim işinden memnun rutin yorucu dil sigorta şirketi.. yanlız 6 sene kanadada yaşamış biri olarak yabancı dilini hiç kullanmıyor yabancı bir şirkette çalışsa daha iyi olabilir bir kaç sene yurt dışında yaşamak istiyorum herşeyin hayırlısı tabii ama kızımın ingilizceyi ana dili gibi küçük yaşta öğrenmesini isterim inş. sen de eşinden dolayı yurt dışındasın sanırım.. Allah hayırlı bol kazançlar versin ama daha önemlisi ağız tatlılığıyla yemeyi nasip etsin..

merhabalar benimde sözlüm elektrik elektronik mühendisi.herkes eşinin çok çalıştığından şikayet etmiş.bizde tam tersiydi durum.ben mimarım gece 11, 12 lere kadar çalışıyordum.ama sözlüm en geç 6.30 olunca iş yerinden çıkar.cumartesileride tatil onun.o hep bana söylenir hep sen istiyosun bu kadar çalışmayı die.bi türlü anlatamadım mimarların ne şartlarda çalıştığını.en son üst üste 3 pazar çalışıp üstüne birde büroda sabahlamak zorunca kalınca iyice delirdi.bana kızıp asker olmaya karar verdi:)şimdi sözleşmeli subay olacak.eşinizin kıymetini bilin.mühendis olarak çalışması askero lmasından çok daha iyidir bence.

bende burdayım.
benimde eşim metalurji mühendisi
bence tek sıkıntısı ülkemize hasret kalmamız
diyar diyar geziyoruz

hidencim hem eşler meslektaş hem de aynı yaşta evlenmişiz canıımmm.. eşim işinden memnun rutin yorucu dil sigorta şirketi.. yanlız 6 sene kanadada yaşamış biri olarak yabancı dilini hiç kullanmıyor yabancı bir şirkette çalışsa daha iyi olabilir bir kaç sene yurt dışında yaşamak istiyorum herşeyin hayırlısı tabii ama kızımın ingilizceyi ana dili gibi küçük yaşta öğrenmesini isterim inş. sen de eşinden dolayı yurt dışındasın sanırım.. Allah hayırlı bol kazançlar versin ama daha önemlisi ağız tatlılığıyla yemeyi nasip etsin..

cnm evet esimin isi dolayısıyla geldik belçikaya.
ve gercekten burada sadece benimle türkçe konuşuyor diyebilirim
ingilizcemi süper sanırdım ama burda eksiklerimi farkettim diyor
şimdi bazen bana bile şaşırıp ingilizce konusuyor..

bende cocugumun ingilizceyi cok iyi öğrenmesi icin elimden geleni yapacağım
hatta nisanda bende kursa gidicem..
benim cok eksiğim var

cnm evet esimin isi dolayısıyla geldik belçikaya.
ve gercekten burada sadece benimle türkçe konuşuyor diyebilirim
ingilizcemi süper sanırdım ama burda eksiklerimi farkettim diyor
şimdi bazen bana bile şaşırıp ingilizce konusuyor..

bende cocugumun ingilizceyi cok iyi öğrenmesi icin elimden geleni yapacağım
hatta nisanda bende kursa gidicem..
benim cok eksiğim var

belçikada olduğunuzu bilmiyodum benim de akrabalarım var orada ama fransızca konuşuyolar .. kesinlikle dil kursuna git en ii dil yerinde öğrenilir ama orada fransızca konuşuluyo diye biliyorum?

benim eşimde inşaat mühendisi kızlari
ama masa başı değil,şantiye şefi,
yani daha yorucu ve streslii-tatlicadiarzu- :delphin:

Benim eşim elektronik mühendisi
akşam 18 20 de evdedir
özel bir şirkette olduğu için işi stressli ama
eşim kadar düzenli birini tanımadım
sanırım mühendislerin çoğu böyle düzenli
dakik insanlar
ben doktorum ama onun kadar düzenli değilim daha çok gülmeyi ve şaka yapmayı severim
o daha ciddidir:bbo:

arkadaşlar benim bulunduğum ilçede arkadaşlar arasında Türkiye de bir köy okuluna kırtasiye yardımı yapmaya karar verdik. şehir olarak ta Başkentimiz Ankara da bir köy okuluna kırtasiye yardımı toplama kararı aldık. ama hangi köy ve okul olacağı henüz belirlenmedi. ben size hangi köy olduğunu buradan daha sonra duyuracağım kırtasiye yardımlarının gideceği adreside vereceğim. eğer sizde yardımcı olmak isterseniz buradan bu konuyu takip ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

(( konuyu takip edeceğiniz yer---satıyorum/arıyorum---arıyorum__ BAŞKENTİMİZ ANKARADA BİR KÖY OKULUNA KIRTASİYE YARDIMI))

yardım kolilerinin üzerinde kadınlar kulübü olarak yazacaktır. yardımların ulaştığı yerden yardım kolilerinin resimleri buradan gösterilecektir

benim eşimde inşaat mühendisi devlette çalışıyoruz ikimizde, bende harita mühendisiyim sabah 8 akşam 5 evdeyim ama eşim malesef öyle değil:(

şuan itüde yüksek lisans yapıyor ve vize sunum haftasındayız çok yoğun çalışıyor, okula gidiyor işe gidiyor işyerinde sürekli göreve çıkıyorlar acayip yorgun geliyor malesef

ama benim şöyle bir sorunum var yüksek lisansını bitirdikten sonra doktora için yurtdışına gitmek istiyor 4-5 sene kadar, ama ben istemiyorum düzenimi bozmak istemiyorum oralarda tek başıma napabilirim dil kursuna gidersin diyor, bebeğimiz olur diyor onunla ilgilenirsin diyor kariyerim için çok öenmli diyor ama benimhem işim çok rahat birdaha bu işe giremeyebilirim dönünce napmam gerek kızlar ya

Back