• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

merhaba..Benim eşimde inş..mühendisi..bir müh.le evli olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir

merhaba..Benim eşimde inş..mühendisi..bir müh.le evli olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir

Benim eşimde inşaat mühendisi. Aynı yerde çalışıyoruz.
İlk tanıştığımız zaman inanılmaz iş kolik biriydi.
Öyleki gece 2-3'e kadar beton döker sabah sekizde tekrar işe gelirdi. Zaten yoğun bir iş temposu var.
Tabi biz çıkmaya başladığımızdan beri artık geceleri kalmıyor yasakkelime zaten betonda kalmadı.
Ama inşaat mühendisi ve mimarlar pazar günleri sahada çalışan işçiler olduğu için dönüşümlü olarak pazarları nöbet tutuyorlar. O pazar nöbet tutunca ben başka planlar yapıyorum.

Merhaba, ben de bir mühendis eşiyim ki bu durumdan çok ta memnunum
Her eve lazım diyorum :)))

eşim makina mühendisi daha önceden yazmıştım arkadaşlar
çok yoğun çalışıyor eşim .3 pazardan beri işe gidiyor bende evde uğraşıyorum.
şikayet etme şansımda yok bu işsizlikte.
çok şükür yine.
ben evlendikten sonra işsizim evdeyim.

ben evli değilim =)) ama benim sevgilim Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi İstanbul' da.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim bilgisayar müh. ben biyolog işsizim bir kızım var :) beyimiz çok dalgın ve üşengeç atıl biraz .. bilgi işlemde bilg. başında pinekliyo akşama kadar ..

Bir mühendisle evli olmak,her an,her işini sürekli düşünerek ve mantık çercevesinde yapan,konuşan,mükemmeliyetçi ve senin apar topar olan her şeyini eleştiren bir genel müdürle yaşamak gibi.Zaman içinde hata yapmaktan hep korkan,onun buz gibi bakışlarına hedef olmamak için tutarlı konuşup davranmaya çalışan biri oluyorsunuz.Deli dolu yapım,onunla evlendkten sonra duruldu,bin düşünüp bir yapar oldum.Oysa öncesinde paldur kuldur yaşar,canım ne isterse yapar,konuşur fazlaca hesap kıtapa takılmazdım.
nefis terbiyesi oldu bu evlilik benim için bir bakıma.Kızımda benim gibi deli dolu bakalım onun sonu ne olacak.başarısızlığa asla tahammülü olmayan bir sülalede durumu zor aslında

aman yarabbim....
yol yakınken ayrılıyım bari :1shok:delikafadulden

neden güldüm bilionmu..
bende öyleydim :))
ama şimdi çocuklu aklı başında bir mühendis eşiyim :))

hakikaten sakin ve akılcılar
ama onu deli gibi seviyorumm

ben 26 yaşında evlendim
deli dolu hayatını yaşa sonra evlen :))

neden güldüm bilionmu..
bende öyleydim :))
ama şimdi çocuklu aklı başında bir mühendis eşiyim :))

hakikaten sakin ve akılcılar
ama onu deli gibi seviyorumm

ben 26 yaşında evlendim
deli dolu hayatını yaşa sonra evlen :))

ben onu kendime benzetiyorum yavas yavas hidencim delikafadulden
mümkün değil öyle oturaklı hanımhanımcık bi eş olayım :çok üzgünüm:
o beni böyle deli seviyor :lepi:

ne güzel walla
işi baştan sını tut şekerim :)))

ben beceremedim
yada anca bu kadar yapabildim :))

amiiin inşallah sende çoookk mutlu olursun..
şaka bir yana evlilik çook güzel birşey..uyumu yakalarsan..
hele birde afacan girdimi araya :)))

benim eşimde bilg. mühendisi maalesef

neden maalesef ??? maalesef demek içinmi evlendiniz ,
maalesf derken birazda hava atıyonuz
birde bakıyorum, genelde eşleri müh .olan bayanlar nedense ev hanımı,çalışmıyorlar
hem şikayet ederler müh. kocalardan, ederkende havayıda atarlar,

Back