Mühendis eşleri

Anlat bacım dinlerizzzz sende diger müh. eşleri gibi eşim mühendisss diye hava atmıyacaksannn
sonuna kadar seni dinlerizzzzzz......

Hiçbir zaman eşimin mesleğiyle övünmedim her zaman Kalbi Ahlakı ve Kişiliği onur vermiştir bana...
Burada ki amaç yaşadıklarımız paylaşmal hallerimizzle hallenmek ortak durumlarımızdan ve yaşadığımız tecrübelerden faydalanmak..
Başlık:Eşlerimizin Meslekleri ve Biz.SADECE Mühendis eşleri için değil yani..
Bazı tespit ve değerlendirmelerinize katılmakla beraber tepkinizi biraz aşırı buldum canım;
kimse artniyetle veya hava atmak için yazmadı ben buraya ya da en azından KENDIMDEN emınım..
Ben de meslegım geregı cok ulke gezdım esım de ama asla konumlarımız bızı KIBRE ıtmedı gaflete dusurmedı...Kapıcısı da bır ınsan Rabbın tecellıısı doktoru muhendısı de..Her zaman mutevazı olmaya calısırız sunu unutmayız BOŞ BAŞAKLAR DIK DURUR...
Esımın meslegı aılemıze ne kazandırır kı Sevgımız Muhabbetımız olmadktan sonra aslolan calıskanlıgı azmı ve karakterıdır evet buralarda hemfıkırım...ALLAH cc katında hepımız aynıyız..Bazen haya bıle ettıgım olur rahatsız olurum meslegını soylerken cunku tabır ettııgnız kesım cıdden yadsınmayacak kadar cok..Aaa MUHENDIS MI OOO doktor mu su mu bu.Tanımadan etmeden yapıstırıyorlar etıketı cuk dıye..Insanlıgının hıc mı onemı yok..Inanın unutmusum bıle muhendıs oldugunu konuyu okuyana kadar..dıplomayla kazanılmıyor bu dunyda hersey..Burada paylasımlarda bulundum ama devamı gelmedı ses seda yoktuu uzun sure hakkaten sadece Esım muhendıs demekle kaldık..Mesela nerden mezun oldular dıye sordum hıc cevap gelmedı amacım esımın sınıf arkadaslarını bulma umuduydu belkı de tevafuk bu ya..olmaz olmaz demeyelım... Teşekkürler size arkadaşım;biraz sivri ve olmakla bırlıkte dogru tespıtlerınız var..Ameller nıyetlere goredır;benım amacım bırbırlerımız anlamak bır parca yardımcı olabılmektı ama olmadı..
Mallarımızla varlıgımızla ve statulerımız bıze bısı kazandırmaz;Rabbımıze yakısır kul ve Topluma CEVREMIZE hakıkaten faydalı bıl bırey olmadıktan sonra.Hepsı boşşş hepsi geçici..Sonlu..
SEVGİLERİMLE

Teşekkürler size arkadaşım;biraz sivri ve olmakla bırlıkte dogru tespıtlerınız var..Ameller nıyetlere goredır;benım amacım bırbırlerımız anlamak bır parca yardımcı olabılmektı ama olmadı..
Mallarımızla varlıgımızla ve statulerımız bıze bısı kazandırmaz;Rabbımıze yakısır kul ve Topluma CEVREMIZE hakıkaten faydalı bıl bırey olmadıktan sonra.Hepsı boşşş hepsi geçici..Sonlu..
SEVGİLERİMLE

BU SÖZLERİNDEN SONRA SÖZE HACET YOKKKKKK...BU kadar sivri olmasaydımmm sizlerden bu güzel yazıları göreemzdimmm.. yazdığın YAZININ buraya başlık atan arkadaşa ders olması temennisiyle...

benim nişanlımda mühendis nişanlımın meslegiyle övüneyim diye yazmadım.
kk da çok güzel arkadaşlarım oldu bu topictede olabilir dedim yazdım.

ama yazdıklarınızı okuyunca
içimdeki yaram sızladı
ben 2 üni. bitirdim.
o okulu nasıl heyecanlı hayallerle dolu bitirdim.
çok güzel bir şirkette çalışacaktım.
yabancı ülkeye gidecektim falan filan.

daha iyi bir şirkette çalışmayı konumumun daha iyi olmasın çok isterdim
sakın yanlış anlamayın
bunu hava yapmak için istemezdim ama benim hayalimdi
iyi bir şirkette iyi bir muhasebeci olmayı çok istiyorum.

şuan buna sahip olamadım.evlenince başka bir şehre gidecem.
şimdiden orda güzel bir iş bulayım diye dualara başladım.
kendimi kanıtlıyacagım
okuduğum bölüme yakışır bir şekilde çalışmak istiyorum.
inş. olur.inş.

neyse düşündükçe üzülüyorum.
bu yazıyıda dolmuş bir arkadaşın dertleşmesi olarak alırsanız
sevinirim.

CANIMMM umarımmm başarırsınnn...senin için dua edicem..
Senin gibi azimli biri inanıyorumki başarır...
Hayallerini asla ertelemeeee

çakirgözlü inan kendi başarilarimiz kocalarimizin mesleğinin altina siginip hava yapmakdan daha gurur vericiiii....

çakirgözlü inan kendi başarilarimiz kocalarimizin mesleğinin altina siginip hava yapmakdan daha gurur vericiiii....

evet bende öyle düşünüyorum.
çok şükür mutluyum nişanlımla
ama aklım da hep iş var nasıl olacak nasıl edecem.
çalışmak başarılı olmak
kocamın meslegiyle övünmek yerine
benim başarımla anılmak istiyorumm.

ay çok doluyum bu konuda.

..............................................................................................................

nasılsınız mühendis eşleri

tinsel sen nerelerdesin canım özeldende msj attım.

hayırlı ramazanlar öpüyorum.

Bir mühendisle evli olmak,her an,her işini sürekli düşünerek ve mantık çercevesinde yapan,konuşan,mükemmeliyetçi ve senin apar topar olan her şeyini eleştiren bir genel müdürle yaşamak gibi.Zaman içinde hata yapmaktan hep korkan,onun buz gibi bakışlarına hedef olmamak için tutarlı konuşup davranmaya çalışan biri oluyorsunuz.Deli dolu yapım,onunla evlendkten sonra duruldu,bin düşünüp bir yapar oldum.Oysa öncesinde paldur kuldur yaşar,canım ne isterse yapar,konuşur fazlaca hesap kıtapa takılmazdım.
nefis terbiyesi oldu bu evlilik benim için bir bakıma.Kızımda benim gibi deli dolu bakalım onun sonu ne olacak.başarısızlığa asla tahammülü olmayan bir sülalede durumu zor aslında

Benim eşim de bilgisayar mühendisi. Ben de ekonomi okudum ama işsizim :1shok:

Yenı arkadaslar hepınıze merhaba...Hosgeldınız..Samımı ve derın muhabbetlerımız olsun...Tatlıs paylasımlar dılerım.a.s.:enbuyukkk:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…