müge anlı ve bozulan psikolojim

Maalesef cocukların arkasına sıgınmıs bır korkak anne goruyorum, kız sucu ustlendı dıye dusunuyorum ayrıca. Annesı zamanıjda mudahele etseydi ha kızı ha kendı katıl olmayacaktı, 3 kısının tutup yakması ıse ceza alacakları tek sebeb olacak gibi duruyor. Ben annenın cesaretsızlıgının sebebı dıyorum bunlar

Anne olayı sakladığı ve delileri yok ettiği için ceza alabilir mi

Sebep derken? Pardon da o yaratığı öldürmeyipte ne yapacaktı kızcağız.
Tecavüz dayak şiddet ne ararsan. Hala gelmiş diyosun ki cinayet meşrulaştırılamaz. Pess valla insanlar ne kafada ya şaka gibi.

Rica etsem bana konuyu ozetleyecek varmi?
Icim acidi ama tam toparlayamadim programi izleme sansim yok

Sebep derken? Pardon da o yaratığı öldürmeyipte ne yapacaktı kızcağız.
Tecavüz dayak şiddet ne ararsan. Hala gelmiş diyosun ki cinayet meşrulaştırılamaz. Pess valla insanlar ne kafada ya şaka gibi.
Bu yorumuza katılmıyorum. Tabiki cinayet normal hale gelemez. Cinayet çok yönlü bir olaydir sadece ölen taraf için değil öldüren taraf içinde. Tabiki öldü diye üzülmedik hatta sevindik. İçimizden oh be dedik ama yine de başka yollar olsaydı keşke böyle olmasaydı

Ben de gördüm. Canım kuzum neler yaşamış o yaşında. Annem şimdi kardeşime bakabilir annem ölseydi bize kimse bakmazdı demiş. Çok çok iç parçalayıcı bir olay. Bu kız umarım ceza falan almaz.

Aglama krizlerine girecek kadar etkileniyorsaniz bence de izlemeyin..

Fazla hassassiniz demek ki.
Krizlere girmek bunu gosteriyor

Aglama krizlerine girecek kadar etkileniyorsaniz bence de izlemeyin..

Fazla hassassiniz demek ki.
Krizlere girmek bunu gosteriyor
ya bakma sen insanların çoğu anlatmak için izliyor
acıyı seviyor çogu zaman acıdan besleniyoruz
bu zevk veriyor resmen
bende dahil kimse açıp bir bilim ilim sanat makalesi okuyormuyuz
hayır
çünkü zevk vermiyor ama gündem pulu ailesi ensar vakfı özgecan
bunlar gündem oluşturuyor
5 yaşındaki bebeden 85 yaşındaki nineye kadar
kanal reyting rekorlarıyla milyonları cebe indiriyor
bir sakallı çıkıp bir fetva veriyor hop bir ayda onu konuşuyoruz
neden
değişen ne oluyor hiçbirşey
neyse ya ben bugün biraz asabiyim heralde

Çok üzücü gerçekten.

Bir insanın hayatı bir anda nasıl alt üst olur çok net örneği.
Belki kız belki annesi öldürdü bilemeyiz.
Ben de ceza almamasını dilerim ancak öldürdükten sonra yakmış olmaları planlayarak öldürmeye kadar gidebilir ya da canavarca hislerle işlenmiş cinayet miydi neydi hukukçu arkadaşlar daha iyi bilirler...

Keske iş buralara gelmeseydi de bir genc kızın, ailesinin hayati mahvolmasaydi.

Bu olaydan ders almasi gerekenler belli. Cocuklarim icin bosanmiyorum, cocuklarim babasiz buyumesin diyen ablalar, kardesler buyrun boyle bir babayla buyuyen gencecik kizin sonu.. Olene ne oluyor sanki olan cocuklara oluyor iste. Hayati karardi gencecik kizin

Psikolojimiz bozuluyor deyip programı izlemeyin diyen piirensesler bu dünya sandığınızdan daha kötü ,bence izleyin budami oluyor diyeceğiniz şeyleri görün. Müge anlı kadar dürüst reklam kaygısı olmadan yayın yapan başka program yok .

Bende çok üzülüyorum böyle programlara ve bir kızım var çok korkuyorum gelecek adına ç. Allahım tüm masum ve savunmasız olanı kadın olanı kız olanı hayvanı hepimizi zalimden korusun

Rica etsem bana konuyu ozetleyecek varmi?
Icim acidi ama tam toparlayamadim programi izleme sansim yok

Olayin ozu kendini de evlatlarini da bi serefsiz icin yakan anne. Siddet goruyor, adam eve kiz atiyor. Bir gun yine adam silah zoruyla senet imzalatmaya kalkiyor. Kiz da elindeki silaha mudahale ederken adam vuruluyor. Cesedi de tandirda yakiyorlar annesi ve kardesi ile birlikte. Olayin ozeti bu.

Maşallah ne güzel :) bilemiyorum erkek olunca cennet müjdelenmis gibiler :) doğuda yaşıyoruz burda erkek çocuğu olmayan ailelere kör ocak derler. Yani soyun devami yok gibi galiba.

Ben de doguda ogretmenim. Herkes hamile oldugumu duyunca esime Allah sana erkek evlat versin insallah demis. Esim de insallah kiz olur da onu hakkiyla yetistirir cennete giderim demis. Bana da kizim olacak dedigimde olsun ya canin sagolsun bir dahaki erkek olur insallah diyorlardi. Dedigin gibi burda evlat erkek degilse kör ocak oluyor. Yazik aciyoruz biz sadece. Biz de 3 kiziz babam hep cennetimin habercisisiniz siz der bize. 1 erkek evladi vardir. 3 kizim neyse sen de osun kendini sakin ustun gorme der hep ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…