Anne olayı sakladığı ve delileri yok ettiği için ceza alabilir miMaalesef cocukların arkasına sıgınmıs bır korkak anne goruyorum, kız sucu ustlendı dıye dusunuyorum ayrıca. Annesı zamanıjda mudahele etseydi ha kızı ha kendı katıl olmayacaktı, 3 kısının tutup yakması ıse ceza alacakları tek sebeb olacak gibi duruyor. Ben annenın cesaretsızlıgının sebebı dıyorum bunlar
Sebep derken? Pardon da o yaratığı öldürmeyipte ne yapacaktı kızcağız.Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
https://www.google.com/amp/s/m.saba...k-itiraf-buyuk-kizi-tarafindan-oldurulmus/amp okumak isterseniz burda varRica etsem bana konuyu ozetleyecek varmi?
Icim acidi ama tam toparlayamadim programi izleme sansim yok
Siz bu kadını kafaya takmayın. Kadına herşey saçma geliyor. Ben artk kaale almıyorumBu programa mi sacma diyorsunuz... bu kadin sayesinde yillardir ustu ortulen aydinlanmayan cinayetler ortaya cikti.. pislikler cezasini buldu... neden sacmaymis...
Bu yorumuza katılmıyorum. Tabiki cinayet normal hale gelemez. Cinayet çok yönlü bir olaydir sadece ölen taraf için değil öldüren taraf içinde. Tabiki öldü diye üzülmedik hatta sevindik. İçimizden oh be dedik ama yine de başka yollar olsaydı keşke böyle olmasaydıSebep derken? Pardon da o yaratığı öldürmeyipte ne yapacaktı kızcağız.
Tecavüz dayak şiddet ne ararsan. Hala gelmiş diyosun ki cinayet meşrulaştırılamaz. Pess valla insanlar ne kafada ya şaka gibi.
Evet hatta kucuk kızdaAnne olayı sakladığı ve delileri yok ettiği için ceza alabilir mi
ya bakma sen insanların çoğu anlatmak için izliyorAglama krizlerine girecek kadar etkileniyorsaniz bence de izlemeyin..
Fazla hassassiniz demek ki.
Krizlere girmek bunu gosteriyor
ölduren kizi okulda bir arkadasim vardi babasiyla kardes gibilerdi insanin onlara bakinca gozu kaliyor dediBuni kim ne için söyledi hastane de olduğum için parça parça izledim programı anlamadım
ölduren kizi okulda bir arkadasim vardi babasiyla kardes gibilerdi insanin onlara bakinca gozu kaliyor dedi
kiz 32 senedir icimdeki herseyi 20dk soyleyi verdi
Rica etsem bana konuyu ozetleyecek varmi?
Icim acidi ama tam toparlayamadim programi izleme sansim yok
bayan bir onceki mesajimdaki kelimeyi kimin soyledigini sormus da onu anlatiyordum siz neresini anlamadinizAnlamadım?
Maşallah ne güzel :) bilemiyorum erkek olunca cennet müjdelenmis gibiler :) doğuda yaşıyoruz burda erkek çocuğu olmayan ailelere kör ocak derler. Yani soyun devami yok gibi galiba.