Bende sürekli ağlama krizlerine giriyorum. 17 yaşında neler yaşamış yavrucum. O kadar çok üzüldüm kiSizinle Aynı durumdayım
kendimi toparlıyamadım
sürekli ağlıyorum
aklımdan cıkmıyor "annem için değerdi" demesi
Görseydim orda yazardımm.. normalde hiç izlemeyiz teyzemle konuşurken açın dedi öyle kalakaldık. Beni o kadar etkiledi ki toparlanamiyorum.daha sabah forumda bu konuyu konuştuk. ben izlemiyorum
çünkü izleyince dünya neden bu kdr kötü moduna giriyorum bu dünyaya evlat getirmek ne kdr mantıklı diye sorgularken buluyorum kendimi
pis niyetli iğrenç insanların hepsi keşke ölse.
Niyeyse bende aynı şeyi düşündüm. Yaşı küçük diye üstlenmiş olabilir. En acısı benim için annem kardeşime bakar. Annem olmasaydı kimse bize bakmazdi yeri çok üzücü..Ben de demin YouTube dan kızın konuştuğu bölümü izledim. Ben kızın babasını öldürdüğüne inanmiyorum. Niye ölünce hemen polise haber vermediniz denilince kız "annemi götürürler diye korktum, annem gitseydi biz ortada kalırdık." dedi. Kardeşlerine annesi bakar diye suçu üstüne almış gibi.
Gerçekten çok yazık. Kadının babadan kalan parası da varmış. Hepsini kocası yemiş. Zamanında anneleri cesaret edip ayrılıp gitseydi, o çocuklar bunları hiç yaşamayacaktı.
Ne güzel ülkenin sizin gibi öğretmenlere ihtiyacı var.. ve genelde bu tarz olaylar okulda farkediliyo.Ben psikolojim bozulur izlemeyim diye düşünmedim hiç. Benim de bir kızım var bir egitimciyim herşeyden önce bir kadınım. Hayatın gerçeklerinden haberdar olacağım ki kendi kızımı ve diğer genç kızlarımızı hayata ona göre hazırlanacağım. Artik her sınıfa girdiğimde bir öğrencimi dalgın görsem hemen fırsatını bulup gidip soruyorum nedenini. Artık kizlarimizin üzülmesine ve başkalarının eline bakıp, onlara kendilerini ezdirmelerine tahammül edemiyorum.
İnanın artık insanlığına olan umidimi kaybetmekten korkuyorum.ben izliyorum ama akşamları.
ama ben psikoloji bozulma değil de şaşırıyorum.
Ben galiba fazla etkileniyorum.. günlerce etkisinden çıkamıyorum.Bende üzülüp ağlıyorum ama psikolojım bozulmuyor ..
Allah yardımcıları olsun . Kimin başıan ne gelceği hiç belli değil ..