Siz okumadınız sanırım ben diş hekimiyim ve PhD yaparak Dr olmuş biriyim. 10 sene hasta baktım, iyi bir hekim olduğum için beni hala arayan çok değerli hastalarım var ama ben başka bir yöne gittim hayatımda. 10 sene dünyanın en kıymetli şifası olan gülüşün nasıl sağlıklı olacağı ve tasarlanacağı ile ilgili eğitim aldım. 10 senede o sağlıklı gülüşleri koruyacak ürünlerin milyonlarca insana ulaşabilmesi için kurumsal hayatta çalıştım. Tanı benim talebimi karşılamak durumunda değil tanı benim ihtiyacım olan tedaviyi karşılamak durumunda ama en önemlisi tıpdaki ilk kuralı uygulamak "önce zarar verme". Ben çok büyük zarara uğradım bir başka hasta olsaydı ve benim kadar bilinçli olmasaydı, intihar edebilirdi. Ben yine bir hekim olarak üzerime düşeni yapıyorum, insanları uyarmaya ve bilinçlendirmeye çalışıyorum. Yoksa hastane ile işi aramda çözerdim, dava yoluna da gitmezdim, milyonlar talep ederdim beni susturabilmeleri için.Siz hekim değilsiniz. Tanı sizin talebinizi karşılayan şey değildir. Lütfen profesyonel bir destek alın. Yorumlarınız durumunuzun iyi olmadığını düşündürüyor
Profesyonel destek alırken zaten bu durumlara geldiğimi okuduklarınızdan anlayamadınız mı acaba? Üstelik de en iyisi olarak bilinen kurumlardan birinde en iyi doktorlarından alırken? İsterseniz siz önerin bana çok iyi bir hekim.