Bosanma ancak su durumlarda cocugu kotu etkiler; ilgisiz,hayattan kopuk anne ve sorumsuz baba ile. Ama anne gucluyse baba sorumsuzda olsa o cocuk mutlu ve huzurlu olur. Yani insan gibi yasama hakki olur.Kadinlarimiz kendi guclerinin farkinda degiller.geçen bir konu açılmıştı birtane sözde "pedagog" boşanmaların çocukları kötü etkilediğini falan gibi birşeyler zırvalamış... gelsin baksın bu aileye işte... o kadın zamanında korkmasa boşansaydı bu işler olmazdı... kız babası için hem kendini hem beni yaktı dedi ama aynı şey anne içinde geçerli
geçen bir konu açılmıştı birtane sözde "pedagog" boşanmaların çocukları kötü etkilediğini falan gibi birşeyler zırvalamış... gelsin baksın bu aileye işte... o kadın zamanında korkmasa boşansaydı bu işler olmazdı... kız babası için hem kendini hem beni yaktı dedi ama aynı şey anne içinde geçerli
Aynen ne kadar gelişmiş kültürlü bir milletiz ya böyle hiç dizi izleyen yok hiç böyle programlar izleyen yok ne güzelYorumlardan anladığım kadarıyla herkes ya belgesel izliyor ya tvsi yok.
Yersen...
Yorumlardan anladığım kadarıyla herkes ya belgesel izliyor ya tvsi yok.
Yersen...
Hiç bir dizi izlemiyorum. Pardon, bir dizi vardı izlediğim, geçen sezon bitti. (Vatanım Sensin)Aynen ne kadar gelişmiş kültürlü bir milletiz ya böyle hiç dizi izleyen yok hiç böyle programlar izleyen yok ne güzel
Ben criminal meraklısıyım. Okuduğum kitaplar da izlediğim diziler de hep criminal üstüne. Bkz kullanıcı adımyoo bizde tv var.
belgeselde izlemiyorum.ama müge de izlemiyorum. palu yu da burda öğrenmiştim.
bu kadar etkilenip izlemekteki ısrarı da anlamıyorum.
kaos seviyoruz milletçe.
Yorumlardan anladığım kadarıyla herkes ya belgesel izliyor ya tvsi yok.
Yersen...
yoo bizde tv var.
belgeselde izlemiyorum.ama müge de izlemiyorum. palu yu da burda öğrenmiştim.
bu kadar etkilenip izlemekteki ısrarı da anlamıyorum.
kaos seviyoruz milletçe.
Kız gerçekten çok sorun yaşamış sevgi ozlemi duymuş sevgiyi aradığı adamın katili olmak gerçekten çok acıölduren kizi okulda bir arkadasim vardi babasiyla kardes gibilerdi insanin onlara bakinca gozu kaliyor dedi
kiz 32 senedir icimdeki herseyi 20dk soyleyi verdi
Kadın defalarca ayrılmış hatta sığınma evinde bile kalmış. O seytan adam izlerini bulmuş. Kadını sürekli dövmus ve çocuklarıyla tehdit etmiş yorum yapmadan tam bilgi sahibi olun bence.Ben de demin YouTube dan kızın konuştuğu bölümü izledim. Ben kızın babasını öldürdüğüne inanmiyorum. Niye ölünce hemen polise haber vermediniz denilince kız "annemi götürürler diye korktum, annem gitseydi biz ortada kalırdık." dedi. Kardeşlerine annesi bakar diye suçu üstüne almış gibi.
Gerçekten çok yazık. Kadının babadan kalan parası da varmış. Hepsini kocası yemiş. Zamanında anneleri cesaret edip ayrılıp gitseydi, o çocuklar bunları hiç yaşamayacaktı.
Yaşım küçük olduğu için mi yada daha önce hiç izlemediğim için mi yada bu kadar kötü olunmaz ya düşündüğüm için mi bilmiyorum ama gerçekten etkilendim. Üzüldüm.. abartiyorsun diyenler olmuş bu sadece ruh hali fazla etkileniyorum sadece bilemiyorum ben alışmak istemiyorum böyle haberlere bakıp 2 dakka sonra unutmak istemiyorum ben şiddete alışmak istemiyorum belki deYıllardır izliyorum hic öyle piskolojim bozuldu modunda olmadım. Bende üzüldüm ama hayatın gerçekleri böyle pislik insanlar var malesef ki. Ama bizler bunları gördükçe evlatlarımıza vicdan ve insanlık aşılamak gerektiğini daha iyi anlıyorum. Anne babanın kavgasından bir çocuğun ne kadar etkilediğinin kanıtıdır. Aslında böyle şeyleri izleyerek hayatta nasil insanların olduğunu öğrendim ve inanır mısın gerçek hayatı öğrendim ve gözüm açıldı bu program sayesinde. Her canim diyene guvenilmiyecegini öğredim ki birebir de yaşadım ve artik hiçbirşey etkilemiyor beni.
Umarımm, çok üzüldüm. Avukatlar yardımcı olacak demişlerdi umarım öyle olurDunyadan bir pislik kalkti ama olan gencliginin baharinda gunahsiz kizcagiza oldu.
Ciktiklari mahkeme kizi ve anneyi tutuklamis.
Insallah cok ceza almazlar.
Şu sırf kravat taktı diye iyi hal indirimi alan caniler vardı. Umarım cezai indirim iyi hal bu kızımiz içinde uygulanirSabah ayrı izledim akşam ayrı izledim ve ağlamaktan içim şişti.
Adalet zorla itilen bir suç için gencicik bir kızın hayatı olmamalı, adalet bunları işlediği nedenler göz önünde bulundurarak cezai indirim. Bana kalsa emsal olsun kadına şiddettin bu denli kolay olmayacağını karşılığında bevsi müdefa hakkının kadınlara belli şartlar altında uygulanması.
Bir kadın vardı eşi pazarlamak istediği için öldürmüş ve serbest kalmıştı nevsi müdafa kapsamında.
Keşke böyle olsa ama en az 5-6 sene yiyeceği kanaatindeyim.