müge anlı ve bozulan psikolojim

Sabah ayrı izledim akşam ayrı izledim ve ağlamaktan içim şişti.
Adalet zorla itilen bir suç için gencicik bir kızın hayatı olmamalı, adalet bunları işlediği nedenler göz önünde bulundurarak cezai indirim. Bana kalsa emsal olsun kadına şiddettin bu denli kolay olmayacağını karşılığında bevsi müdefa hakkının kadınlara belli şartlar altında uygulanması.
Bir kadın vardı eşi pazarlamak istediği için öldürmüş ve serbest kalmıştı nevsi müdafa kapsamında.
Keşke böyle olsa ama en az 5-6 sene yiyeceği kanaatindeyim.

Bosanma ancak su durumlarda cocugu kotu etkiler; ilgisiz,hayattan kopuk anne ve sorumsuz baba ile. Ama anne gucluyse baba sorumsuzda olsa o cocuk mutlu ve huzurlu olur. Yani insan gibi yasama hakki olur.Kadinlarimiz kendi guclerinin farkinda degiller.

Kadın boşanmış hatta kadın sığınma evine bile gitmiş ancak anladığım kadarı ile kadın sığınma evlerinde 6 ay kalınıyormuş. Oradan çıktıktan sonra çocuklar okula yazılınca bu er kişi adreslerini bulmuş ve gene tehdit, darp vs ile geri dönmelerini sağlamış.

Kadının boşanma sebebi de, koca kişisinin 18'den küçük bir genç kıza cinsel istismarda bulunması ve ceza almamak için kadından boşanıp o kızla nikah yapması. Tabii sonra ondan da boşanmış sanırım.

Ben bu olaydan çok etkilendim.

O kızcağızdan 1 yaş küçük kızım var benim de. Ben hala benim kızımın tırnaklarını kesiyorum, çorabını giy, üstün kalın/ince telkinlerinde bulunuyorum bu yavrucak ise şimdi cezaevinde.

Çok üzgünüm, çok. Hayat gerçekten çok zalim.

Aynen ne kadar gelişmiş kültürlü bir milletiz ya böyle hiç dizi izleyen yok hiç böyle programlar izleyen yok ne güzel
Hiç bir dizi izlemiyorum. Pardon, bir dizi vardı izlediğim, geçen sezon bitti. (Vatanım Sensin)

Ama 10 senedir akşam tekrarlarından takip ederim Müge Anlı'yı. Çıkarılacak çok ders var bence.
Açıkçası kafayı kuma gömmek gibi geliyor bana bu hayatları yok saymak.

Evet çok şükür ki bize ters, etrafımızda böyle insanlar yok evet. Ama bu insanlarla aynı havayı soluyoruz işte bir şekilde..

yoo bizde tv var.
belgeselde izlemiyorum.ama müge de izlemiyorum. palu yu da burda öğrenmiştim.
bu kadar etkilenip izlemekteki ısrarı da anlamıyorum.
kaos seviyoruz milletçe.
Ben criminal meraklısıyım. Okuduğum kitaplar da izlediğim diziler de hep criminal üstüne. Bkz kullanıcı adım

O sebeple ben seyrediyorum.. Bana hem hayat dersi hem de beyin jimnastiği gibi geliyor.

Ben bugun olayı duyunca 20 dk olan vıdeoyu ızledım, sımdıde ıkı gunu ızledım bana gecen duygu muge anlı ile maalesef aynı degıl, bende agladım ama ben pasıf bir anne ve maaf ettıgı cocukları goruyorum. Adam ıyı olmayabılır bosanmıs ta zaten,baska bır cozum bulamazmıydı yasadıkları hersey gercek ama ben annenın yaptıgını dusunuyorum. Bırde kemıkler ne oldu ben hayatımda hıc tandır gormedım eksıde parcalanarak yakıldıgı yazılmıs. Anlatılan hersey gercek ama kızın yapabileceğine o silaha ragmen kucuk kızın odasına gıdecegıne cagrılınca gelecegıne, neden polısı aramadınız denınce annemı alırlar diye aramadık demesine kucuk kıza olayı kım anlattı ıkısıde ben ben dıyıp, sonra ıkımızde denmesine dikkat ettim acıkcası
Sımdı olayın özü aramızda bir suru kadın esınden sıddet gorup, ya cocuklarını adama bırakıp ya da bosanmayıp devam eden bir suru kadın var,ıste onlara ibret olsun. Kıza ve kardesıne ınanılmaz uzuldum

ölduren kizi okulda bir arkadasim vardi babasiyla kardes gibilerdi insanin onlara bakinca gozu kaliyor dedi
kiz 32 senedir icimdeki herseyi 20dk soyleyi verdi
Kız gerçekten çok sorun yaşamış sevgi ozlemi duymuş sevgiyi aradığı adamın katili olmak gerçekten çok acı

Yıllardır izliyorum hic öyle piskolojim bozuldu modunda olmadım. Bende üzüldüm ama hayatın gerçekleri böyle pislik insanlar var malesef ki. Ama bizler bunları gördükçe evlatlarımıza vicdan ve insanlık aşılamak gerektiğini daha iyi anlıyorum. Anne babanın kavgasından bir çocuğun ne kadar etkilediğinin kanıtıdır. Aslında böyle şeyleri izleyerek hayatta nasil insanların olduğunu öğrendim ve inanır mısın gerçek hayatı öğrendim ve gözüm açıldı bu program sayesinde. Her canim diyene guvenilmiyecegini öğredim ki birebir de yaşadım ve artik hiçbirşey etkilemiyor beni.

Kadın defalarca ayrılmış hatta sığınma evinde bile kalmış. O seytan adam izlerini bulmuş. Kadını sürekli dövmus ve çocuklarıyla tehdit etmiş yorum yapmadan tam bilgi sahibi olun bence.

İzlemeyorum çünkü Psikolojim bozuluyor neyin kafası acaba? Gereken dersleri almalı ve ona göre davranmaliyiz.
Bir üniversitede ders veriyorum ve derslere gelmeyen, dalgın, aglamaktan yüzü gözü şişmiş bir öğrenci görürsem mutlaka iletişim kuruyorum. Bu programdan ders aldım ki çok geç olmadan çözüm uretilmeli ve dikkatli olmalı.

Dunyadan bir pislik kalkti ama olan gencliginin baharinda gunahsiz kizcagiza oldu.
Ciktiklari mahkeme kizi ve anneyi tutuklamis.
Insallah cok ceza almazlar.

Yaşım küçük olduğu için mi yada daha önce hiç izlemediğim için mi yada bu kadar kötü olunmaz ya düşündüğüm için mi bilmiyorum ama gerçekten etkilendim. Üzüldüm.. abartiyorsun diyenler olmuş bu sadece ruh hali fazla etkileniyorum sadece bilemiyorum ben alışmak istemiyorum böyle haberlere bakıp 2 dakka sonra unutmak istemiyorum ben şiddete alışmak istemiyorum belki de

Şu sırf kravat taktı diye iyi hal indirimi alan caniler vardı. Umarım cezai indirim iyi hal bu kızımiz içinde uygulanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…