müge anlı ve bozulan psikolojim

Öldürülen adamın sosyal medyasını delik deşik ettim pisliğin tekiymiş minicik çocuklara küfür ettirip kahkahalar atıyor, yorumları sadece küfğrden ibaret iblis resmen
Ama ölünce insan yerine konuyor böylesi pislikler en acı tarafı o, yazık o genç kızın hayallerine

Reactions: csi
geçen bir konu açılmıştı birtane sözde "pedagog" boşanmaların çocukları kötü etkilediğini falan gibi birşeyler zırvalamış... gelsin baksın bu aileye işte... o kadın zamanında korkmasa boşansaydı bu işler olmazdı... kız babası için hem kendini hem beni yaktı dedi ama aynı şey anne içinde geçerli

Bende çok üzüldüm. Okadar zor bir olay ki. Dilerim ceza almaz ama, işin içinde cesedi yakma durumu söz konuşuyorum olduğundan ceza almaması zor gibi görünüyor. Allah yardım etsin gencecik bir kız kim ister böyle olmasini. O durumda olsa idik hepimiz aynı şeyi yapardık allah yasatmasin bir kötünün ne kadar insana zararı var işte.

Kız haklı biliyor Musun bugün Müge de dedi bunu . Anne ölseydi kimse bakmazdı bu çocuklara . Hala bu kadar olayı rezil kardeşini bilmesine ragmen gencecik kızın yanında durmadı kaçtı gitti

Annem anlattı bugün çok üzülmüş annem de çok ağlamış.Merak ettim baktım habere biraz, acıklı yazık olmuş kızcağıza

Böyle şeylerden etkileniyorsanız izlemeyin. Ama böyle pisliklerinde var olduğunu bilin.

Olaya gelecek olursak cidden kötü bir durum ya... Üniversite sınavına hazırlanıyormuş bir de. O pislik ölmese belki o akşam annesi ölecekti... Zor...

Gorevi bu olanlar gorevini yapsa ona kalmaz zaten... ama yaptigi sey kotu degil... haberlerde de 3. Sayfa haberleri veriliyor.. o zaman haberleri de kaldirsinlar misal asil sacma olan bu... psikolojisi kaldirmayan izlemez... ama bu kadinin programini misal bi evlilik programiyla es goremeyiz... sacma olan evllik programi vb olanlar...

Belki de kazara değil bile bile oldu ve delilleri yok etmek için yaktılar. Öyle olsa bile insan suçlu olarak o kızı ve annesini göremiyor. Defalarca o adamdan kurtulmaya çalışmışlar. Polis, sığınma evi, çocuk yuvası kısacası devlet yardım etmemiş. Tekrar tekrar o caniye teslim edilmişler. Yazık gerçekten çok yazık. Ve dışarıda böyle hayatlar yaşayan nice kadın ve çocuk var. Allah yardımcıları olsun.

Siz bu kadını kafaya takmayın. Kadına herşey saçma geliyor. Ben artk kaale almıyorum
Simdi desekj misal evlilik programi sacma insanlara bi faydasi yok cunku... ama sacma dedigi muge anlinin programi sayesinde kac insan kayip yakinini buldu kac insanin oldurulen yakinin katili bulundu... yillarca bulunamamis mesela... insanlara faydasi var en azindan...

Evet hatta kucuk kızda
Kiz anenin gorevini ustlenmis olan bu... o anne olup oldurecekti gerekirse yine de cocugunu bu hale dusurmeyecekti... insan dogarken anne babasini secemez ama yetiskin bir birey esini kendi secebilir... hadi yanlis secim yaptin... cocuklarini korumak anne olarak senin gorevin gerekirse babasindan dahi... ama sen gorevini yerine getirmeyip cocuga yikmissin... yazik

Bizim o kadar zorumuza gidiyor ki.. babam ev aldı 2.yi birikim amaçlı ilerde bişey olursa ilk ev asla satılmayacak orda kim zor durumda kalırsa oturacak babam orası baba ocağı der. Diğeride satar parasını bölersınız der. Millet oğlu yok bu evi ne yapacak elin adamlarına mal yapıyor demişler. Babam ağlamışti. Ama babam bizi okuttu el üstünde tuttu. Allah razı olsun ondan

Dimi yanlis insanlari secip yanlisa devam eden bir de bu yanlisin icine secme hakki tanimadan cocuk yapip oblarin da hayatini karartan insanlara ornek olsun

Kız haklı biliyor Musun bugün Müge de dedi bunu . Anne ölseydi kimse bakmazdı bu çocuklara . Hala bu kadar olayı rezil kardeşini bilmesine ragmen gencecik kızın yanında durmadı kaçtı gitti
Evet onlar nasıl halaa bide kardeşim kadınlara biraz düşkündü diyor. Kadın değil ki bildiğin çocuklarla beraber oluyormuş adam

Ya zaten yaktıklarıi için olayın seyri degisiyo umarım bir yol bulunur

Pislik adam kaç kere hapse girmiş çıkmış. Kiz konuşmasında benim yaşımdaki kızları eve getiriyordu diyo. Zaten pislik olmasa kızına taciz eden adamla arkadaşlık yapmaz ruh hastası

Kesinlikle

Birde deliller karartma cezası alacaktır anne ve diğer çocuk
Keşke eğer vurulma arbade anında yaşandıysa polise haber verselermiş

Kufur etmek serbest olsa keske sitede,sizin o cevrenizdekilere neler söylenir neler canin sagolsun bir dahaki erkek olur ins nedir?
Tiplere bak kimi ne icin teselli ediyorlar saka gibi o onlara gore teselli, bize gore nimet nimet
Kiz cocugu hayattir bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…