müge anlı ve bozulan psikolojim

+100000

Yalnız kazara öldürülme tamam
Hatta eline silah geçtiyse vurmuş bile olabilir ama oturup ceset yakıp sürekli kontrol ettik demeleri kabul edilebilir bir şey değil
Büyük ihtimalle delil karartmaya çalışmışlar

Belki yazdığım çok vicdansızca gelebilir gerçekten bu anne kızın başka hiç bir şansı olmayabilir ama durum bu

Çocuklarım için katlanıyorum her şekilde babasız büyümekten iyidir yazanlar izlemeli aslında
Büyük suç babanında olsa annede şu an olanlardan suçlu

Susuyoruz hep görmezden geliyoruz. Birleşsek okadar güzel şeyler olabilir ki ama yok herkes sadece kendini düşünüyor.

Elbette var. Benim dayım yıllarca kumar alkol ve küfür tarzı eylemlerle yengemi mahvetti. Bütün aile arkasındaydi yengemin çocukları büyür büyümez kaçtı gitti yıllardır gelmiyo
Benim babam yillarca icti.
Aldatma, kufur, disarida para yeme/yedirme, bize karsi ilgisizdi hep ki hala öyle daha bir suru sey.
Simdi burada cinnet hali var.
Yani bu adam böyle diye cinnet getirmis öldurmus.
Ben de babamin ölmesini istemistim ozamanlar.
Bunu yapmak aklima hic gelmedi yani bir insan öldurmenin gunahi vebali korkusu vs vs.
Hepsine aklim yeterince eriyordu.
Ama evimizdeki huzursuzlugun tek sebebi oydu.
O olmasa biz cok mutlu bir aile olurduk.
Keske babam olmasaydi cok dedim.
suan yas aldi ama hala huysuz aksi bencil biri.
Alkol alamiyor artik hastalik hali vs.
Ama utancindan falan degil hastaliklari cikti diye.
Yani hala kendini iyi hissetse devam eder.
Allah ıslah etsin dedik hep.
Halada da öyle diyoruz.

Bir insani öldurmek o an ki ruh hali nasildir bilmem ama onu anlayabiliyorum.

Anneniz aglarken ya da etrafdaki insanlar sizin evinize gözlerini diktiginde, binadaki insanlar kapiya toplandiginda, birilerinin ayy cocuklari alalim gormesinler bari demesinin ne buyuk caresizlik oldugunu ve elinizden hic bisi gelememsini cok iyi biliyorum.
Keske babam ölse olmasa eve gelmese diye dusunmenin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.
Yorgani kafana cekip kafani yastiga gomum duymak istemeyip o kavgalari dua etmenin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.

Ve hala babami sevmiyorum.
Sadece babam oldugu icin mecburi bi idare etme durumu var bende.
Yani ölse dahi bi anlam ifade etmiyor benim icin.

Suan duzgun psikoloji ile yorum yapiyorum. Ama kazayla olan bir cinayeti neden yakma ihtiyaci duyar bi insan? Neden polise haber vermez? Bana biraz eksik var anlattiklarinda gibi geldi.
Ama, o psikolojide olsam napardim bilemiyorum..

Sizin bakis aciniza acidim.islam dinini bilmiyorsaniz niye ahkam kesip faturayi birileri ana baba hakki deyip cehenneme girersiniz seklinde dinin emirlerine kesiyorsunuz.lutfen hanfendi cahilliginizle gulunc duruma dusuyorsunuz.ana babanin ve cocugun haklari nedir acaba diye bir kitap acip okumadan burada dinimizi karalayamassiniz hangi dine mensupsaniz beni hiccccc ilgil alaka etmez haddinizi biliniz!!!!

Yaw de git lo.

Allah aşkına konuyu dine getirmeyin. Alıntı yaptığınız mesajda anlatılmak isteneni anlamamışsınız. Iyi okuyun.

Illa konuyu dine getireceksek de söyleyeyim, evde karısı ve kizlarinin yanında kızları yaşındaki kadınlarla zina yapan, karisi ve kızlarını sürekli olarak döven ve onların hayatını cehenneme çeviren bir adamın cezası islam hukukuna göre ölümdür zaten. Ama tabi bu cezayı yasalar uygular.

Susuyoruz hep görmezden geliyoruz. Birleşsek okadar güzel şeyler olabilir ki ama yok herkes sadece kendini düşünüyor.
Evet aslında alışıyoruz herşeye alıştığımız gibi. Gazetede görüyoruz aa yine mi diyoruz. Televizyonda görüyoruz degisiyoruz kanalı.

Bu olayda, baba kadar olmasa da annenin de suçu olduğunu düşünüyorum. Böyle bir adamla evlendin, 2 tane çocuk yaptın, sen de çocukların da türlü türlü işkenceler görürken, adamın 5 yıl hapiste olduğu süre boyunca bir şekilde kaçıp kurtulamadın, sonunda bunun ya da buna benzer bir şeyin yaşanacağı belliymiş.
Öldürdükten sonra ne düşünceyle yaktılar bilmiyorum ama, bu insanların psikolojilerini ve yaptıklarını oturduğumuz yerden yargılamamız doğru değil. Cezadan önce çok ciddi bir psikolojik tedavi görmeleri gerekiyor.

"Müge anlı izleme, belgesel izle" diyip bu programı aşağılayanlara da bir çift lafım var Kadınlar kulübü'ne üye olduğumu ve burayı okuduğumu öğrenen çevrem; "Ne işin var o saçma platformda?" diyerek burayı aşağılıyor. Bazı insanların gözünde bu site, kezbanların ve düşük zekalı kadınların doluştuğu bir forum. Her ne kadar ben de burayı über kaliteli bir ortam olarak görmesem de o insanların düşündüğü gibi bir yer olmadığını biliyorum. Belgesel de izliyorum, tamamen araştırma/inceleme tarzı olmak üzere kitap da okuyorum, aynı zamanda doktorum ve fırsat bulursam Müge Anlı'yı da izliyorum. Hatta bence tüm ülke izlemeli bu programı, nerede yaşadığımızı bilmemiz lazım. Üstelik Müge Anlı'nın, okumayan ve çalışmayan kadınlara tavsiyeleri, çocuk yetiştirmekle ilgili tavsiyeleri, bu konularda yetersiz olan bir sürü insana fayda sağlıyordur eminim ki. Bu program sayesinde bulunan kayıp insanları saymıyorum bile.

İnsanları çok eleştiren, hatta ukala denilebilecek bir insanımdır ama böyle içi boş elitist tavırlarla yapılan saçma eleştirilere tahammül edemiyorum. Gören de Müge Anlı izlemeyenlerin 7/24 belgesel izleyip kendilerini geliştirdiğini falan sanacak. Sorsan 5 tane belgesel ismi sayamaz. Teallam. Neyse

Valla ben izlemiyorum...hic bir sey benim pskolojimden onemli degil ayrica kimsenin derdiyle dertlenemem daha onemli islerim var. Ayrica face'i bile kapattim millet ölü parcalanmis ceset kedi kopek paylasiyor gercekten normal kalmak mucize...bence uzak durun.

"Çocuğum için katlanıyorum" diyerek koca zulmüne katlanan kadınlar görsün işte. O zalim adam kadar karısı da suçludur bana göre.
Yıllarca kendisi de, kızları da eziyet görmüş, buna bir şekilde boyun eğmiş. Hiç olmazsa adam cezaevindeyken kaçabilirdi, izini kaybettirebilirdi. Sanki çok sağlıklı yetiştirmiş çocuklarını, adamdan ayrılmayarak... Sonunu bu kadar kötü tahmin edemezdi kimse elbette. Ama bozulan psikolojiler herşeyi yaptırıyor demekki insana

Bir kere Palu ailesine bakmıştım. Olaylar bittikten sonra.Çok gündemde olunca merak ettim. Malesef baktığıma bin pişman oldum. Kanım çekildi.Bence sizde izlemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…