+100000İzlemedim konu hakkında çok detay bilmiyorum. Anladığım kadarıyla şiddet gören genç kız babasını öldürmüş.
Olayın vahşet olduğunu kabul ediyorum.
Ama yeni nesil kesinlikle bizler gibi ezik,süklüm püklüm olmayacak onu da biliyorum.
Bizim gibi dayak,hakaret,küfür yiyip yiyip "babamızdır karşı koyamayız" demeyecek.
Şimdiki aklım olsa bütün kardeşlerimi örgütlerdim. 1.60'lık adamdan boş beleş şeyler için ailece aptal gibi dayak yemezdik.
Tutardık elini kolunu "hoop sen ne oluyosun" demeliydik.
Birileri bu topluma sürekli "anne-babanın evlatları üzerindeki haklarını" anlatıp duruyor.
Sürekli ama sürekli ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkarmayın karşı koymayın durumu aşılanıyor.
Millet haklı olsa bile anne babasına itiraz ederse günah işleyip cehenneme gidecek sanıyor.
Çocuklarım için katlanıyorum her şekilde babasız büyümekten iyidir yazanlar izlemeli aslındaİzledim sinirim bozulmadı ama o kız için üzüldüm çünkü kendini savunamayan bir anneyi savunmaya calismanin nasıl birşey olduğunu biliyorum .
Yine de kızın sebep olduğuna hiç inanmadım niyeyse annesi kardeşine sahip çıksın diye üstleniyor adım gibi eminim film gibi arbedede vurulmuş filan falan değil bence anne kızı anlatırken gayet duruyor gerçekten kızı yapsa hayatının mahvolacagini bile bile anlattirmaz kahrolur orda...
Oldu ki gerçek olsun yaktıkları için ölümün nasıl olduğu hiçbir zaman anlaşılmayacak adamın elinde mi silah patladı kendini mi vurdu yoksa karşıdan mi ateş edildi bunları keşke yapmasalardj yazık çocuk gidip gidip yanıyor mu diye kontrol ettim dedi birde nasıl kaldıracak o çocuk bunları bilmiyorum Rabbim yardımcısi olsun inşallah bu arada tutuklanmış ikiside...
Babasıyla arkadaş gibi olan arkadaşlarım vardı insanın gözü kaliyo dedi ya en çok içime oturan bu oldu sanırım ...evet insanın gözü kalıyor
Susuyoruz hep görmezden geliyoruz. Birleşsek okadar güzel şeyler olabilir ki ama yok herkes sadece kendini düşünüyor.Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Benim babam yillarca icti.Elbette var. Benim dayım yıllarca kumar alkol ve küfür tarzı eylemlerle yengemi mahvetti. Bütün aile arkasındaydi yengemin çocukları büyür büyümez kaçtı gitti yıllardır gelmiyo
Sizin bakis aciniza acidim.islam dinini bilmiyorsaniz niye ahkam kesip faturayi birileri ana baba hakki deyip cehenneme girersiniz seklinde dinin emirlerine kesiyorsunuz.lutfen hanfendi cahilliginizle gulunc duruma dusuyorsunuz.ana babanin ve cocugun haklari nedir acaba diye bir kitap acip okumadan burada dinimizi karalayamassiniz hangi dine mensupsaniz beni hiccccc ilgil alaka etmez haddinizi biliniz!!!!İzlemedim konu hakkında çok detay bilmiyorum. Anladığım kadarıyla şiddet gören genç kız babasını öldürmüş.
Olayın vahşet olduğunu kabul ediyorum.
Ama yeni nesil kesinlikle bizler gibi ezik,süklüm püklüm olmayacak onu da biliyorum.
Bizim gibi dayak,hakaret,küfür yiyip yiyip "babamızdır karşı koyamayız" demeyecek.
Şimdiki aklım olsa bütün kardeşlerimi örgütlerdim. 1.60'lık adamdan boş beleş şeyler için ailece aptal gibi dayak yemezdik.
Tutardık elini kolunu "hoop sen ne oluyosun" demeliydik.
Birileri bu topluma sürekli "anne-babanın evlatları üzerindeki haklarını" anlatıp duruyor.
Sürekli ama sürekli ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkarmayın karşı koymayın durumu aşılanıyor.
Millet haklı olsa bile anne babasına itiraz ederse günah işleyip cehenneme gidecek sanıyor.
Yaw de git lo.Sizin bakis aciniza acidim.islam dinini bilmiyorsaniz niye ahkam kesip faturayi birileri ana baba hakki deyip cehenneme girersiniz seklinde dinin emirlerine kesiyorsunuz.lutfen hanfendi cahilliginizle gulunc duruma dusuyorsunuz.ana babanin ve cocugun haklari nedir acaba diye bir kitap acip okumadan burada dinimizi karalayamassiniz hangi dine mensupsaniz beni hiccccc ilgil alaka etmez haddinizi biliniz!!!!
Sizin bakis aciniza acidim.islam dinini bilmiyorsaniz niye ahkam kesip faturayi birileri ana baba hakki deyip cehenneme girersiniz seklinde dinin emirlerine kesiyorsunuz.lutfen hanfendi cahilliginizle gulunc duruma dusuyorsunuz.ana babanin ve cocugun haklari nedir acaba diye bir kitap acip okumadan burada dinimizi karalayamassiniz hangi dine mensupsaniz beni hiccccc ilgil alaka etmez haddinizi biliniz!!!!
Bu cevabınızla sizi kk en tatlı kadını ilan ediyorum :)Yaw de git lo.
Evet aslında alışıyoruz herşeye alıştığımız gibi. Gazetede görüyoruz aa yine mi diyoruz. Televizyonda görüyoruz degisiyoruz kanalı.Susuyoruz hep görmezden geliyoruz. Birleşsek okadar güzel şeyler olabilir ki ama yok herkes sadece kendini düşünüyor.
Bu cevabınızla sizi kk en tatlı kadını ilan ediyorum :)
Malesef hep lafta vah tüh keşke bişey ler yapılabilse.Evet aslında alışıyoruz herşeye alıştığımız gibi. Gazetede görüyoruz aa yine mi diyoruz. Televizyonda görüyoruz degisiyoruz kanalı.