- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de.. kardeşim ve anneme iyi bakın demesi çok büyük bi yük ve bu bildiklerimiz aslındaa.. görünenlerBen buna cinayet demem.
Pislik herif silahı getirip kadını tehdit etmiş.
Kız araya girince patlamış silah.
Kasıtlı öldürme yok ki - öldürse bile anlaşılır bir durum içinde kızcağız maalesef.
Yani orada herhangi biri ölebilirdi.
Gebermesi gereken kişi geberdiği için memnunum.
İnşallah kızcağız ceza almadan kurtulur.
Annem için değer deyişi içimi yaktı..
Bende annesinin suçunu yüklendiğini düşündüm açıkçasıBende çok üzüldüm o kıza ama nedense bir şeyler eksik sanki. Yalan söylüyor gibi geldi bana. Allah yardım etsin
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Hangi anne kabul ederki evladının başını yakmayıBende annesinin suçunu yüklendiğini düşündüm açıkçası
Yaşı küçük hafifletici sebepleri düşünmüş olabilirler bilemiyorum ki. Ama bana eksik geliyor. Yada kardeşi küçük ortada kalmasın diye düşündüler ama bu konuda eksik şeyler var gibiHangi anne kabul ederki evladının başını yakmayı
BencedeYaşı küçük hafifletici sebepleri düşünmüş olabilirler bilemiyorum ki. Ama bana eksik geliyor. Yada kardeşi küçük ortada kalmasın diye düşündüler ama bu konuda eksik şeyler var gibi
Ne kadar duyarlı bir eğitimcisiniz tebrik ediyorum siziBen psikolojim bozulur izlemeyim diye düşünmedim hiç. Benim de bir kızım var bir egitimciyim herşeyden önce bir kadınım. Hayatın gerçeklerinden haberdar olacağım ki kendi kızımı ve diğer genç kızlarımızı hayata ona göre hazırlanacağım. Artik her sınıfa girdiğimde bir öğrencimi dalgın görsem hemen fırsatını bulup gidip soruyorum nedenini. Artık kizlarimizin üzülmesine ve başkalarının eline bakıp, onlara kendilerini ezdirmelerine tahammül edemiyorum.
ben de ara ara bakıyorum palulardan sonra doğru düzgün izlemedim daha.Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Evet.. bugün itiraf ettiler..ben de ara ara bakıyorum palulardan sonra doğru düzgün izlemedim daha.
hangi kızdan bahsediyorsunuz adı nedir?
abdullah gaziyi öldüren kızı mı?
Nereye gidiyor bu dünya böyleBende şimdi izledim kızın konuştuğu bölümü Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın ya ne babalar var ne analar tv de gördüm bir annede bebegine ölsün diye camasır suyu içiriyormuş ya canavar bunlar adı anne baba ama aslında canavar Allah bunların müstehakını verir insallah
dünyada olan şeyleri değiştirme gücüm var mı?Neden dünyada olan gerçeklerden kaçmak için mi ? Bunlar dünyada olan şeyler ne yazıkki
Ben sürekli izleyen ve takip eden biri değilim. Tamamen denk geldikce bakıyorum. Bugünde onlardan biriydi diyelim. Kötü oldum sadece inanılmaz duygusal biriyim etkileniyorum. Bıktım bu şiddetten belki onun patlamasımuge anliyi hic izlemedim
cok cok koluyor bugun bakiyim dedim 5 dakka bakamadim.insan bile bile niye aglamak icin izleyebiliyor o tarz programlari valla hayret.
Buni kim ne için söyledi hastane de olduğum için parça parça izledim programı anlamadım"gözü kalıyor insanin" dedi
Babasıyla arkadaş gibi olan bir arkadaşı varmış onun için..insan onları görünce içi gidiyor gözü kalıyor dediBuni kim ne için söyledi hastane de olduğum için parça parça izledim programı anlamadım
Teşekkür ederim programın tamamını izleyeceğim muhakkakBabasıyla arkadaş gibi olan bir arkadaşı varmış onun için..insan onları görünce içi gidiyor gözü kalıyor dedi