müge anlı ve bozulan psikolojim

Bende çok üzüldüm o kıza ama nedense bir şeyler eksik sanki. Yalan söylüyor gibi geldi bana. Allah yardım etsin

Beni de.. kardeşim ve anneme iyi bakın demesi çok büyük bi yük ve bu bildiklerimiz aslındaa.. görünenler

Valla ben izlemiyorum sizde izlemeyin madem psikolojiniz bozuluyorsa

Hangi anne kabul ederki evladının başını yakmayı
Yaşı küçük hafifletici sebepleri düşünmüş olabilirler bilemiyorum ki. Ama bana eksik geliyor. Yada kardeşi küçük ortada kalmasın diye düşündüler ama bu konuda eksik şeyler var gibi

Hayır neden izlenilmesin ?
Bilakis izlenilmeli.. Çünkü hayat hiçte sanıldığı gibi toz pembe değil maalesef..
Zaten bu zamana kadar haber kanallarıda aynısını yapmadı mı insanlara.. Bir haber izliyoruz Zam yok , ekonomik müthiş , insanlar hoşgörülü sanarsınız ki cennet gibi hayatlar yaşanıyor..
İzleyin ve görün nasıl ebeveyn olunmalı nasıl evlatlar yetiştirilmeli fikir edinin..
Hiç bir pislik ininde kalmasın..
Videoyu bende izledim.. İnanılmaz şekilde o günün geleceğini zaten hissettim..
Şiddet , tehdit zorbalık içerisinde geçen bir hayat edilen şikayetler sonuç bulmamış davalar..
Yine büyük ihmaller..
İnanılmaz üzüldüm baba haricinde o evde yaşayan herkese..
İstedikleri sadece standartlarda bir yaşamdı..
Ama tüm hayalleri varlığında bile faydası olmayan bir insanın yokluğuyla mahvoldu..

Eğer bir insanın varlığı başka bir insan için tehdit içeriyorsa yapılacak tek şey o insandan onu ilelebet uzal tutmaktır..
Yasalar sadece suç için var önleme adına hiç bir şey yok..

Ne diyeyim gerçekten sebep olanlar utansın.. İnsallah kızımıza karşı hassasiyetle yaklaşılır..

Ne kadar duyarlı bir eğitimcisiniz tebrik ediyorum sizi

ben de ara ara bakıyorum palulardan sonra doğru düzgün izlemedim daha.
hangi kızdan bahsediyorsunuz adı nedir?
abdullah gaziyi öldüren kızı mı?

Bende şimdi izledim kızın konuştuğu bölümü Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın ya ne babalar var ne analar tv de gördüm bir annede bebegine ölsün diye camasır suyu içiriyormuş ya canavar bunlar adı anne baba ama aslında canavar Allah bunların müstehakını verir insallah

Nereye gidiyor bu dünya böyle

muge anliyi hic izlemedim
cok cok koluyor bugun bakiyim dedim 5 dakka bakamadim.insan bile bile niye aglamak icin izleyebiliyor o tarz programlari valla hayret.

Neden dünyada olan gerçeklerden kaçmak için mi ? Bunlar dünyada olan şeyler ne yazıkki
dünyada olan şeyleri değiştirme gücüm var mı?
diğer bir neden ise tv ve popülasyonu sevmiyorum
bu kadın ise popüler kültürün günümüz arabeski
isteyen izlesin ama ben bu kadını programını asla izlemem
ailemden kimseyede izletmem

muge anliyi hic izlemedim
cok cok koluyor bugun bakiyim dedim 5 dakka bakamadim.insan bile bile niye aglamak icin izleyebiliyor o tarz programlari valla hayret.
Ben sürekli izleyen ve takip eden biri değilim. Tamamen denk geldikce bakıyorum. Bugünde onlardan biriydi diyelim. Kötü oldum sadece inanılmaz duygusal biriyim etkileniyorum. Bıktım bu şiddetten belki onun patlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…