- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız haklı biliyor Musun bugün Müge de dedi bunu . Anne ölseydi kimse bakmazdı bu çocuklara . Hala bu kadar olayı rezil kardeşini bilmesine ragmen gencecik kızın yanında durmadı kaçtı gittiBen de gördüm. Canım kuzum neler yaşamış o yaşında. Annem şimdi kardeşime bakabilir annem ölseydi bize kimse bakmazdı demiş. Çok çok iç parçalayıcı bir olay. Bu kız umarım ceza falan almaz.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Gorevi bu olanlar gorevini yapsa ona kalmaz zaten... ama yaptigi sey kotu degil... haberlerde de 3. Sayfa haberleri veriliyor.. o zaman haberleri de kaldirsinlar misal asil sacma olan bu... psikolojisi kaldirmayan izlemez... ama bu kadinin programini misal bi evlilik programiyla es goremeyiz... sacma olan evllik programi vb olanlar...Saçma evet
İnsanları deli yapacak programlar bunlar
Ülkede polis var , adliyeler var ,yasalar var
Müge anlının cinayet aydınlatmada yetkisi ne ?
Beyin yakan , çok da realist olmayan insanları tv ye bağlayan programlardan biri...
Simdi desekj misal evlilik programi sacma insanlara bi faydasi yok cunku... ama sacma dedigi muge anlinin programi sayesinde kac insan kayip yakinini buldu kac insanin oldurulen yakinin katili bulundu... yillarca bulunamamis mesela... insanlara faydasi var en azindan...Siz bu kadını kafaya takmayın. Kadına herşey saçma geliyor. Ben artk kaale almıyorum
Kiz anenin gorevini ustlenmis olan bu... o anne olup oldurecekti gerekirse yine de cocugunu bu hale dusurmeyecekti... insan dogarken anne babasini secemez ama yetiskin bir birey esini kendi secebilir... hadi yanlis secim yaptin... cocuklarini korumak anne olarak senin gorevin gerekirse babasindan dahi... ama sen gorevini yerine getirmeyip cocuga yikmissin... yazikEvet hatta kucuk kızda
Bizim o kadar zorumuza gidiyor ki.. babam ev aldı 2.yi birikim amaçlı ilerde bişey olursa ilk ev asla satılmayacak orda kim zor durumda kalırsa oturacak babam orası baba ocağı der. Diğeride satar parasını bölersınız der. Millet oğlu yok bu evi ne yapacak elin adamlarına mal yapıyor demişler. Babam ağlamışti. Ama babam bizi okuttu el üstünde tuttu. Allah razı olsun ondanBen de doguda ogretmenim. Herkes hamile oldugumu duyunca esime Allah sana erkek evlat versin insallah demis. Esim de insallah kiz olur da onu hakkiyla yetistirir cennete giderim demis. Bana da kizim olacak dedigimde olsun ya canin sagolsun bir dahaki erkek olur insallah diyorlardi. Dedigin gibi burda evlat erkek degilse kör ocak oluyor. Yazik aciyoruz biz sadece. Biz de 3 kiziz babam hep cennetimin habercisisiniz siz der bize. 1 erkek evladi vardir. 3 kizim neyse sen de osun kendini sakin ustun gorme der hep ona.
Anne de ceza alcak zaten o kesinAnne olayı sakladığı ve delileri yok ettiği için ceza alabilir mi
Dimi yanlis insanlari secip yanlisa devam eden bir de bu yanlisin icine secme hakki tanimadan cocuk yapip oblarin da hayatini karartan insanlara ornek olsunMaalesef cocukların arkasına sıgınmıs bır korkak anne goruyorum, kız sucu ustlendı dıye dusunuyorum ayrıca. Annesı zamanıjda mudahele etseydi ha kızı ha kendı katıl olmayacaktı, 3 kısının tutup yakması ıse ceza alacakları tek sebeb olacak gibi duruyor. Ben annenın cesaretsızlıgının sebebı dıyorum bunlar
Evet onlar nasıl halaa bide kardeşim kadınlara biraz düşkündü diyor. Kadın değil ki bildiğin çocuklarla beraber oluyormuş adamKız haklı biliyor Musun bugün Müge de dedi bunu . Anne ölseydi kimse bakmazdı bu çocuklara . Hala bu kadar olayı rezil kardeşini bilmesine ragmen gencecik kızın yanında durmadı kaçtı gitti
Ya zaten yaktıklarıi için olayın seyri degisiyo umarım bir yol bulunurÇok üzücü gerçekten.
Bir insanın hayatı bir anda nasıl alt üst olur çok net örneği.
Belki kız belki annesi öldürdü bilemeyiz.
Ben de ceza almamasını dilerim ancak öldürdükten sonra yakmış olmaları planlayarak öldürmeye kadar gidebilir ya da canavarca hislerle işlenmiş cinayet miydi neydi hukukçu arkadaşlar daha iyi bilirler...
Keske iş buralara gelmeseydi de bir genc kızın, ailesinin hayati mahvolmasaydi.
Pislik adam kaç kere hapse girmiş çıkmış. Kiz konuşmasında benim yaşımdaki kızları eve getiriyordu diyo. Zaten pislik olmasa kızına taciz eden adamla arkadaşlık yapmaz ruh hastasıÖldürülen adamın sosyal medyasını delik deşik ettim pisliğin tekiymiş minicik çocuklara küfür ettirip kahkahalar atıyor, yorumları sadece küfğrden ibaret iblis resmen
Ama ölünce insan yerine konuyor böylesi pislikler en acı tarafı o, yazık o genç kızın hayallerine
Bende çok üzgünümPislik adam kaç kere hapse girmiş çıkmış. Kiz konuşmasında benim yaşımdaki kızları eve getiriyordu diyo. Zaten pislik olmasa kızına taciz eden adamla arkadaşlık yapmaz ruh hastası
Rezil işteEvet onlar nasıl halaa bide kardeşim kadınlara biraz düşkündü diyor. Kadın değil ki bildiğin çocuklarla beraber oluyormuş adam
KesinlikleBen de demin YouTube dan kızın konuştuğu bölümü izledim. Ben kızın babasını öldürdüğüne inanmiyorum. Niye ölünce hemen polise haber vermediniz denilince kız "annemi götürürler diye korktum, annem gitseydi biz ortada kalırdık." dedi. Kardeşlerine annesi bakar diye suçu üstüne almış gibi.
Gerçekten çok yazık. Kadının babadan kalan parası da varmış. Hepsini kocası yemiş. Zamanında anneleri cesaret edip ayrılıp gitseydi, o çocuklar bunları hiç yaşamayacaktı.
Birde deliller karartma cezası alacaktır anne ve diğer çocukÇok üzücü gerçekten.
Bir insanın hayatı bir anda nasıl alt üst olur çok net örneği.
Belki kız belki annesi öldürdü bilemeyiz.
Ben de ceza almamasını dilerim ancak öldürdükten sonra yakmış olmaları planlayarak öldürmeye kadar gidebilir ya da canavarca hislerle işlenmiş cinayet miydi neydi hukukçu arkadaşlar daha iyi bilirler...
Keske iş buralara gelmeseydi de bir genc kızın, ailesinin hayati mahvolmasaydi.
Ben de doguda ogretmenim. Herkes hamile oldugumu duyunca esime Allah sana erkek evlat versin insallah demis. Esim de insallah kiz olur da onu hakkiyla yetistirir cennete giderim demis. Bana da kizim olacak dedigimde olsun ya canin sagolsun bir dahaki erkek olur insallah diyorlardi. Dedigin gibi burda evlat erkek degilse kör ocak oluyor. Yazik aciyoruz biz sadece. Biz de 3 kiziz babam hep cennetimin habercisisiniz siz der bize. 1 erkek evladi vardir. 3 kizim neyse sen de osun kendini sakin ustun gorme der hep ona.