• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı daki Olaylar

Adam araştırılsın dedikçe televizyona terlik atasım geldi, la ne araştırılsın neeee, herkese yalan deyip deyip duruyo
onca insan kafasından uyduruyor,buna komple kurmuşlar ,dertleri neyse ,işi gücü bırakıp kara kaşlı kara gözlü tayfurları için senaryo yazmışlar garii:)

ben de şuan izleyemiyorum işyerinde youtube var ama canlı yok:KK43:(
Tanıştığı adamı oğlu saniyormus teyze kızı canlı yayında ..annem parasını kaptiracak diyor kadına prensesim falan yazıyormuş yaşlı kadına 🙄

Tanıştığı adamı oğlu saniyormus teyze kızı canlı yayında ..annem parasını kaptiracak diyor kadına prensesim falan yazıyormuş yaşlı kadına 🙄
ayyy çok var bunlardan
eskiden böyle vakalar olmazdı
dolandırıcılıkta çığır açıyor millet ..

DNA sonucu açıklansa da mutlu olsak. Bence kesin babası aşırı benzettim ben.
hikayelerini bilmiyorum ama ben de çok benzettim, ama babası da genç duruyor hiç baba gibi değil sevgilisi gibi maşallh,adam kendine bakmış:) kız daha olgun duruyor sanırım ,yaşı kaç bilmiyorum ama

hikayelerini bilmiyorum ama ben de çok benzettim, ama babası da genç duruyor hiç baba gibi değil sevgilisi gibi maşallh,adam kendine bakmış:) kız daha olgun duruyor sanırım ,yaşı kaç bilmiyorum ama
kız 24 yaşında
adamın 2 oğlu daha var yetişkin

kız 30-35 arası duruyor ,hiç 24 gibi değil.
oo adam aşmış olayı:) erken evlenmiştir belki de
mervenin annesi anladığım kadarıyla gece hayatı olan bir kadın orda 1.5 ay bi beraberlikten oluyoır adını farklı demiş hatta mervenin annesi
adamın oğulları da farklı farklı evliliklerinden

Back