Mudurumle olanlar

off ben bile heyecanlandım ne güzel olmuş o da biraz daha derinleşmek için gelmeyi bekliyor bence. gelince artık..

Ay ayy ben De syan heyecanlandim. Konunuzu film seyreder gibi okudum

Allahım ne güzel bir konu bu Saçma sapan konuları okumaktan nasıl da bunalmışız. Dizi izler, kitap okur gibi keyif verici. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok heyecanladim

Bence ttaki bir iliski balangici yaomis adam .guzelde bir adim atmis .is devistirme konusunda acele etme ileride iliski yurur yurumez o adam yuzunden soguyanilirsin .ama bence gayet tatlis bir baslangic.adam duygularini bile seninle calisirken degil isten ayrilirken profösyonel bir sekilde acmis .:)

Eveeet :) Bu arada, dun, yani bu gece sabaha karsi (saat algim durdu onla konuscam diye haha) bana ' sanirim sana karsi olan duygularim hangi levelde anladin dimi?' dedi. Bende 'evet ve acikcasi ikimizden birinin bu konu hakkinda acilacagini hic dusunmemistim' dedim. O da, 'ben yaptim, simdi sira sende eger bundan bahsetmek icin kendini hazir hissediyorsan tabi, ve eger benden ayni level de hoslanmiyorsan sorun degil, sen hep hayatimda olacaksin' dedi.

Bu cidden iliski yurur yurumez, olmazsa yoluna bakarsin konusu degil, flort etmek en riskli yol, ama ben onu bir sekilde hep hayatimda istiyorum, arkadasca olur baska birsey olur farketmez. Bunu ona da soyledim ve duygularimi da actim, ne kadar hoslandigimi soyledim (umarim sazan degilimdir) 'sorun degil, anliyorum ama senin uzuuunca bir sure benim hayatimda olmani planliyorum' dedi.

Yine bugunde cok heyecanli gunlerden biri benim icin bu konusmadan sonra . Bu arada adam azcik boyle ustu kapali konusan ve topu cokca bana atan bir iletisim tarzina sahip (iste bile oyleydi) hahha

Hic yuzyuze gorustunuz mu ? Biranonce yuz yuze gorusmeniz önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…