Mudurumle olanlar

Peki onu tanıyan başka birine sorma imkanın var mı? bekâr evli boşanmış vs net bilgi almak için .Eski Facebook hesapları falan baktın mi
Hayir sormama gerek yok. Baska bir is arkadasimiz (onunla ayni zamanda yakin arkadas olan) gecen yil benim bulundugum bir ulkeye gelmisti, ve eski iliskilerden bahsediyorduk. Kiz bana ayni zamanda onunda neredeyse 8 yillik kiz arkadasindan temelli ayrildigini soylemisti. Simdiki flortlesmemizde de konusu gecti ve kendisi, son iliskisinden ne zaman nasil ayrildigindan bahsetti ve o kizin dedigi ile ayni tarihler ayni olay. Bu kadar ortak insan varken hayatimizda, kafamda evlimi suphesi yok acikcasi.

Bu arada onu bir arastirdim stalkladim ama sosyal medyasi yok. Bende sosyal medya kullanmiyorum bu arada

ayyy çok heycanlı tatlı bişeye benziyo durum nedirrr

Her an işeyebilecekmiş gibi denmez ona karnimda kelebekler uçuşuyor denilir

Konu çok tatlıymış, son durum nedir , gorusme şansınız oldu mu ?

Yerinde olsam isimi bırakmazdım öncelikle
Adamla daha ne olucagi belli değil.
Evet sana ilgisi var bu çok net .
Ama çok çok erken onun peşinden gitmej için.
Önce bir dur görüşün gelsin sonra bakarsın duruma göre

Umarım senin ülkene geliyor bir kaç gün güzel vakit geçiririm diye düşünüp flortlesmiyordur seninle .

Ya çok heyecanlı gerçekten benim bile karnımda kelebekler uçuştu çok heyecanlandım. Çok mutlu oldum adına inşallah geldiğinde görüşünce güzel şeyler olur mutlaka haberdar et bizi. Son durum ne kasımda açılmış konu hala aynı mı devam ediyor bir gelişme var mı yoksa

Yok gelmesine son 20 gun :) Hala flort ediyoruz. Siz deyince farkettim, cidden Kasimdan beri flort ediyoruz baya olmus ya . Arada inisler ve daha yuksege cikislar oldu bu surede. Yan inis derken, iletisimi surdurmekte zorlandigimiz, ama 2-3 gun sonra daha derin konusmalarla biraz daha birbirimize isindigimiz. Oyle aylarca mesajlasarak flort surdurmek cidden kolay degil, ay bi gelseydi

Ben isi birakmadim ki o birakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…