Mudurumle olanlar

Garipsedim.

Mudur evli değilse, olumlu vibe aldim ben. Bilemiyorum ama kitalararasi iliski cok zor olmaz mi?

yanlış anlaşılacak bir durum yok adam sizi beğenmiş sizde onu beğeniyorsunuz konuşmayı biraz siz derinleştirin geçiştirme falan yapmayın bence daha fazla fazla naz aşık usandırmasın

Garipsedim.

Mudur evli değilse, olumlu vibe aldim ben. Bilemiyorum ama kitalararasi iliski cok zor olmaz mi?
Evli degil. Elbette bunca zaman sadece is konusmadik yeri geldi sosyal hayatimizdanda bahsettigimiz oldu gorusmelerde. Bir kac ay once, ben asiri gec saatlere kadar calistim, o da bana 'Mimoza, sen ben gibisin, ama ayni son olsun istemiyorum, senin suan yaptigin calisma temposunda ise baglilikla calistigim icin son iliskimi mahfetmistim ve 1 yil once bitti, senin icinde aynisinin olmasini istemiyorum, lutfen daha az calis ve sosyal hayatina zaman ayir' gibi birsey soylemisti. Benim calisma konusunda biraz obsesif bir tarafim var, asla bir is bitmemisse, mesaim 6da bitiyor diyerek oradan cikamiyorum, ve onda da bu vardi. Her ne ise bende 'bir iliskim yok benimde son iliskim bir kac ay once bitti ve daha fazla calismak istiyorum' gibi bir karsilik vermistim. Cunku cidden is benim kafami diri tutuyordu duygusal cokme zamanlarimda. Ve bir iki cumle daha gectigi olmustu bu ex iliskiler hakkinda. Yani evli degil

Kitalar arasi iliski.... Evet zor olur :/ ama gorustugumuzde eger birbirimizi cok tutarsak orta yol bulunur mu acaba?

aslında hiç fiziken yan yana amiriniz olmadığı için olumsuz yanlarını görmemişsiniz. amiriniz pozisyonunda yan yana çalışsaydınız belki de sevmeyeceğiniz bir tip olacaktı. O sebeple ast üst ilişkinizin bitmesi iyi olmuş. Onun çalışacağı şirkete geçmemek de bu sebeple yerinde bir hareket gibi geliyor bana. Hem flört durumunda etik olmazdı hem de müdür-çalışan dengesini koruyamayabilirdiniz.

şu an için yeni bir flört, yeni duygular, yeni heyecanlar filan çok hoş şeyler Umarım buluştuğunuzda da her şey 10 numara gider ve ilişkiniz level atlar

Benimki kamuda müdür. Tayin çıkarsa gider inşallah yarabbel alemin amin

Görüşürseniz belki basarii oldugu icin hayranlik oldugunu farkeder ve vazgecersiniz. Hoslanirsaniz da bir sure idare edersiniz, olmazsa bir yerde sabit durmasi gerekmeyen kisi, digerinin yanına tasinir bol sans

Bilmiyorum ama bu adam bir tek bana mı güven vermedi, samimiyetsiz geldi.
Sadece okuduğumuz kadarıyla yorumluyoruz ama sanki bu iletişim bana bir şeyler anımsatıyor.

Yine de bu heyecanlar bile çok güzel, motive edici.
İnşallah mutlu olursunuz, maşallah.

Oooooo yeahh diyorum bu konuya

Madem geliyor adam durmaz yersin Hem de Noel zamanı, romantik Noel panayırı, sokak ışıkları falan var bence bu iş olur

Şirketle konuşursun ABD vizene sponsor olurlar belki vınlarsın sen de olmaz mı
hahahahhh durmaz yersin derken

Ay keske noel olsaydi ama 28 ocakta gelecekmis o zamana isiklari susleri kaldirirlar Ve evet isler yolunda giderse cozum cok zor gorunmuyor

Işden ayrilinca sana hisslerini soylemesi filan sana sarkintilikda yapa bilirdi sonucta bazi pislik mudurler gibi ama çok tatli geldi bana ilişkiniz boyle devam edin umarim mutlu olursunuz.

Konuyla alakasiz isminiz ne özel degilse?Mimoza diye bir salata var o aklima geldi guldum pardon konuya odaklanmadim

valla okurken benim bile altıma iseyecegim geldi tak vitesi 5e

hahah ismim ozel tabiki buradaki bircok uye gibi. Mimoza benim en sevdigim cicek oradan geliyor :) Ayrica bir salata adi oldugunu bilmiyordum hahha
gerçek isminiz sandim gerci gercek ismi olanlarda vardir illaki ben duymamişimdir.Evet mimoza salatasi var çok severim ben ismini aratirsaniz gelicektir

Ay amaniiin cok heyecanli gercekten Icin temizmis ki icinden gecirdigin gibi olmus.. Umarim birbirinizi gordugunuzde hersey cok yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…