İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

imkanım olsa, genitali lazerle, diğer yerleri de yavaş yavaş iğneliyle bitirmek isterdim. eğer başlarsan iğneliye, yorumlarını dört gözle bekliyor olacağım, çok merak ediyorum sonuçlarını :)

imkanım olsa, genitali lazerle, diğer yerleri de yavaş yavaş iğneliyle bitirmek isterdim. eğer başlarsan iğneliye, yorumlarını dört gözle bekliyor olacağım, çok merak ediyorum sonuçlarını :)

canım bakalım artık eğer Alev Hanım dönmezse ben okuluma yakın olan Kadıköy'de Gül Hanıma gideceğim.Bayağı olumlu yorumlar var.Kaşı da müthiş alıyormuş bir arkadaşım yine ona aldırmış toptan onda hallolur bu tür işlerim.Aradım kadını dakikası 2 tl yapıyormuş iğneliyi,biraz uçuk ama en azından yol derdim olmayacak e bir de işinin ehli olduğuna eminim.Annem de onu destekledi evlere gitmeni istemiyorum dedi ama ben haberdar ederim seni:) Ben şahsen alt kısmı lazerle hallederim heralde(henüz kararsızım ama genitale lazer konusunda endişelerim var da)

Çünkü bu iğneliye can da para da dayanmaz heralde,üstteki sorunlu bölgeleri de iğneliyle hallederim.. Kolu da hallettrsem mi kararsızım ama ömr boyu ağda yüzü görmek istemiyorum Şaka maka bu kıl tüy için servet harcamak lazım yaaa

Yüzüme iğneli yaptırmayı düşünüyorum ama okulum falan var yüzümde kabukla nasıl dolaşacağım ya

Yüzüme iğneli yaptırmayı düşünüyorum ama okulum falan var yüzümde kabukla nasıl dolaşacağım ya

Canım ya Alev Hanım'ın tek seferde yok etmesinden dolayı 1.5 ay kabuklu gezeceğiz ama aynen her gün okula gidiyorum ben
Ama henüz bana dönüş olmadı,sanırım hiç bakmayacak Ben bayağı okudum Gül hanım ile ilgili olumlu yorumlar..Biraz pahalı bile olsaa onda iz kabuk tarzı olaylar yok bizzat yakınım da yaptırdı birkaç gün daha bekleyeceğim olmazsa Gül hanım'dan randevu alacağım

Alev Hanım ve Gül Hanım nerdeymiş canım?
Ya aslında görüntünün nasıl olacağını (kabuklu hali) gözümün önüne getiremiyorum çok mu kötüdürki?15 tatilde falan yaptırırım olmazsa :s
Ne kadara yapıyorlarmış ki?
Bide kaç seans sürer ya.

Alev hanım nerde bilmiyorum mail attım dönmedi ama Gül Hanım Kadıköy'de. Dakikası 2 tl imiş çıldırmış heralde ama başarılı olduğunu biliyorum

kızlaaar ben yaptırdım işte sonuç ortada valla o eski halimden eser yok şimdiD maymundum insana döndüm resmen :))))) baya memnunum bide bu sitede alev hanıma yaptıran 2 veya 3 kişi daha vardı galiba onlarda memnundu bende sırf ev diye gitmeseydim psikolojim hala bozuk olacaktı ama herkesin kendi kararı ben riske girdim gittim umduğumdan kat be kat iyi çıktı ev olayı rahat ve temiz

Ya kaç seansta bitiyormuş ki yüz meselaa

Çok yoğun mu yüzün? Eğer dayanabilirim bir süre diyorsan tek seferde bile biter. Çünkü Alev Hanım'ın yaptığı yerden bir daha çıkmıyor. Sonra yeni (seans esnasında henüz çıkmamış olanlar) çıkarsa 2. bir seansta onları da yapar ve sonsuza dek kurtulursun. Benim çenemde bir tane artık tüy olmaktan çıkmış sert bir kıl vardı. Cımbızla çektikten 3 gün sonra tekrar çıkardı. Tam 1 ay oldu hala çıkmadı. İnanılmaz birşey.

Son düzenleme:

TheScientist sen gidenlerdensin galiba Alev hanıma değilmi? işte bende bunu diyodum mucize gibi bişey bende yüzümü çok takip ettim cidden çıkmıyor tekrar ya :))) şimdi bi yerimde bi tüy çıksa bile hiç kafama takmıyorum giderim aldırtırım nasılsa diye. psikoloğa paralar döksem bu kadar iyi ve rahat hissetmezdim galiba D yüzüm 13 günde düştü şimdi kol kabuklarım daha üzün sürecek tabi 45 gün civarında düşmelerini bekliyorum:)))))

Evett senin sayende gitmeye başladım ben de 1 ay kadar oldu Ya benim kollarım çok kuru. Hemen kabuklar kabarmaya, kavlamaya başlıyo. Aslında nemlendirici sürsem daha geç düşer ama onu da sürme dedi Alev Hanım.. Napsam bilemedim

Esmanur bana özelden msj atmışsın ama geri dönme şansım yok msj yazamıyorum özelden. yüz bölgesi 15 günde düşüyor ki. kol bacak vs diğer bölgeler uzun sürede düşüyor sadece. sormuşsun dönmedi diye geri dönüş yapıyodu maili doğru attığına emin misin? igneliepilasyon@outlook.com bidaha at istersen. birde çoğu yerden daha güvenilir ve temiz cidden bende kaygıyla gitmiştim ilk gittiğimde :))) ama dediğim gibi ben şimdi çok mutluyum

banada nemlendiricinin yumuşatıp kabuğu erken düşürebildiğini söylemişti. o yüzden vardır bir bildiği deyip ne diyorsa onu uyguluyorum çok şükür şimdiye kadar düşmedi kabuklarım hatta 45 günü geçirmeyi planlıyorum ne kadar geç düşerse okadar iyi demişti sonuçta bidaha çıkmıyor ya 2 ay bile beklerim yaza kadar bitsinde yinede bi sor istersen 1 ay olmuş madem.

Son düzenleme:

Ya simsiyah değil çok yoğunda değil sanırım favori bölgesi rahatsız edilecek şekilde ama ince tüyler,sert değil simsiyah falan değil.
Hadi ya ne güzeel
E peki tek seferde ne kadara yapıyor?

Canım sen nereye gittin :)

buradan bile olsa döndüğün için çok sağol canım
yeniden attım umarım döner yoksa 2 katı fazla parayı gömmüş olacağım Gül Hanım'a

mrb adresı verebılırmızınız

mrb adresı verebılırmızınız

igneliepilasyon@outlook.com mail adresini verebilirim kızlaaaar ordan konuşun :) bana özelden çok msj atan var cevap yazamıyorum bu maile gönderirseniz yardımcı olur sanırım alev hanım. çünkü ben sadece deneyimimi anlatabilirim işin diğer kısımlarını sorun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…