İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

reklamı yapılan okadar insan varken bu konunun tartışıldığına inanmak hakikaten şaşırtıcı. Ben de Alev hanıma gidenlerdenim ve memnunum madem burda insanlar deneyimlerini paylaşıyorlar neler düşündüklerini yazmaları en doğal hakları. TheScientist için Alev hanım muamelesi yapılması biraz saçma olmuş kendisini tanıyan biri olaraktan güldüm yani .2si de farklı kişiler siz dert etmeyin

Son düzenleme:

canım rica etsem mail adresini mesaj atabilir misin özel mesaj atamıyorum :)

Son düzenleme:
bayanlar ya haftasonu iğneli için bir yere gittim ama sadece beyaz tüylere yaparız dediler ve yapmadılar
rica ediyorum izmiirde gidipte sonuç alanlar varsa aranızda banada gittikleri yerleri söyleyebilirlermi?

peki nerde bu dediginiz yer ????

[arkadaşlar izmirdeiyi bir iğneli epilasyon yapan bir yer lütfennnn....

İzmir'de Aysel abla var ben ona gidiyorum tavsiye ederim. Kendisi 26 yıldır bu işi yapan bir uzman. Ben çok memnun kaldım başka şehirde oturduğum halde İzmir'e geliyorum iğneli epilasyon için.

Mrblar lütfennn bende ıst avrupa yakasındayım alev hanıma nasıl ulasabılırım ozelden atarmısınız yuz bolgemde cok kıl var dısarı cıkamıyorum cok zor durumdayım

Evet, bende yaptırıyorum memnunum. Erkek gibi gezmeye son hemen başlayın gerçekten bitiyorlar. Bende çok tüylü birisiyim ve etkisi gördüm. Şu an hala da yaptırıyorum.

Gölcükte iğneli yaptırdığınız yer neresiydi,bilgi verirseniz çok memnun olurum,acil iğneliye başlamam gerekiyor,yüzüme lazer yaptırdığım için mahvoldu her yer kıllandı tek çarem iğneli

Bana ulaşıp,beni iğneli epilasyon yapan kişiye yönlendirirseniz,size minnettar kalıcam,cevabınızı bekliyorum

Nereye gidiyorsun benim de ihtiyacım var canım ya

canim msnmi ekledin mi bana adresi vereck misin.ben istanbuldayim ve yuzumdeki tuyler seyrek.tek seferde yapabilir mi.bugun izinliyim gitmek istiyrm telini msnden yaxar misin lutfen.

Merhabalar bende temiz iğneli epilasyon yapan bir yer arıyodum okudum siz telefonuna ulaştıysanız hala duruyorsa banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen

merhaba telefon numarası yok mu bu bayanın? direk arasak?

merhaba telefon numarası yok mu bu bayanın? direk arasak?
Meraba ben bu bayana mesaj atmistim eskiden maille yollamisti numarasini yarin bakarim maillerime bulabilirsem yollarim size numarasini, ama konuyu acan kisiye reklam amacli uyelik denmisti, o yuzden ben gitmeye cesaret edememistim, haberiniz olsun, iyi geceler

went_sinem Merhaba,
Benimde çok ihtiyacım var.Arastirma yapıyorum şu an. Alev Hanım'a e-mail attım. Dönmedi. Bana da tel.no.verebilir misiniz? Ama siteyi yeni kullanıyorum mesaj nereye gelir hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…