İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

yağlı ciltler için limon iyi tabiki benim demek istediğim iğneli epilasyon sonrası limon tuz karışımı sürmek çok tuhaf geldi asitli olduğu için :S emla uyuşturduğu için cilt yüzeyinde his kaybı tabiki olmalı acı çekmemek için bu kalıcı birşey asla değil ki :) ben çok kullanıyordum kozmetiği biliyomusun sonra epilasyoncumun ısrarıyla bıraktım tavsiyelerine uyuyorum şimdi çok rahatım şükür ya. kozmetikten uzak durmak lazım cildi yoruyolar cidden... doğal yöntemler lazım.

bu epilasyonda limon mantığı eskilerden gelme aslında ninelerimizde kullanırmış ağda gibi yöntemlerden sonra,burdada belkide elektirikten çok etkilenmemiş olan kıl köklerini etkilemek gibi bir sebeb olabilir,dahada cansızlaştırmak falan,bunun nedenini açıkcası sormamıştım gittiğimde öğrenicem. Emlanında o uyuşturma özelliği bazen dokuda kalıcı olabiliyormuş,özellikle vajinal bölgede çok önermiyordu doktor klitorisin oralara gelmemeliymiş sürmesende bulaşma ihtimali var sonuçta zevk alamama gibi durumlara sebeb olabiliyormuş orada dikkat isteyen birşey yani en çok acıyan yerde genital insan ne yapacağnı şaşıyor o ayrı.acıya dayanabiliyorsak sürmemek en iyisi.insan bu tarz şeyleri duydukça korkuyor açıkcası

sorduğunda nedenini aynen senin söylediğin gibi söyleyecek bencede fakat bu kadar uğraşacaksak kıl köklerini yakamayacaksa neden acısını çekiyoruz ki iğneli epilasyonun ve neden ihtiyaç duyuyoruz limon tuza?ben ağdadan sonra limon tuzu da denemiştim ve bir işe yaramadı bende denemediğim şey kalmamıştı ki :)) üstelik hormonal problem bile olsa kıl kökü yok olur tek seferde ancak hormon problemlerinden dolayı ayva tüyü olan yerlerden çıkar benim araştırmalarım böyle. Emlayı takma kafana meltemkarcım o bölgeye değdirmezsin olur biter hem değse bile bu geçici bir olay yav merak etme sürdükten 2 saat sonra falan gidiyor etkisi:)

bende çok kıl olduğu için ben azalta azalta aldırıyorum bir seferde hepsini aldırmıyorum,o yüzden bir kıl kökü ilk seferde yakılıryormu anlıyamıyorum ama her gittiğimde ödediğim para çok düşüyor ve sonuçta bitiyor.Bu kıl tüy olayından ne çeker olduk biz kadınlar yahu.dolunayda idrarını sürenler gördüm ben bu formda :) işede yarıyormuş hani ama ömür boyu kıllı kalsam ben yapmam o ayrı :) bunları bile yapıyorsak iğnelinin acısı çok masum bence heleki kesin çözüm olduğunu düşünürsek :)

Birsürü yöntem denedim ama hayatta yapmam öyle bişey kusarım herhalde :S iğneliye devam ederim sonuna kadar hem bakım oluyor rahatlatıyor insan kendini özel hissediyo biri benimle ilgilenince :))))) alışkanlık yaptı bana herhalde I love iğneli epilasyon D

Son düzenleme:
flowersoup, biliyorum herkesin cilt tipi ve göstereceği reaksiyonlar farklı ama yine de sormak istiyorum, kollarıma yaptıracağım ve henüz havalar fazla soğumadı hala kısa kollar giyiyorum. Bu kabuklar rahatsız edici derecede mi olacak? Görüntüsü yani.. Üniversiteye de yeni başladım fazla dikkat çekmek istemiyoum açıkçası :18: Yani hani böyle 'allerji olmuşum, kabardım' denecek bir şey mi yoksa bariz yaralar mı oluyor? Çünkü Alev Hanım telefonda 40-45 güne kadar kabukları ellememelisin kendiliğinden dökülmeli dedi...

Ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
ben yaptıralı 4-5 gün oldu ve kabuklar var evet kısa kollu giyemezsin eğer yoğunsa çünkü çok belli oluyorlar ,benim iş yerindeki erkek çalışanlar alerji sanıyor yani biraz daha bekle uzun kollulara geçince yaptırırsın çünkü benim epilasyoncumunda dediği geç dökülüyormuş o kabuklar,yüz çabuk dökülüyor ama kolda geçmiş

Teşekkürler canım.. Bu Cuma görüşme için randevulaştık o zaman 1-2 hafta daha bekleyeyim :18: Çok sık değil kolumdaki tüyler ama yine de beklemek daha iyi..

Peki el üstüne yapılıyor mu iğneli? Yani benim parmaklarımda bile var Çok seyrekler ama sürekli almam gerekiyor rahatsız oluyorum..

Yapılıyor canim evet ben el üstü ve parmaklarada yaptirdim, 24 saat su degdirmemen lazim ama dikkat et mutlaka ona elde bu biraz zor oluyor ama 1 gun idare ediyor insan

artık kısa kollu fazla giyilmez canım ya yağmur ve soğuk başlıyor ekimdeyiz artık fileli şeyler giyince belli olmaz yada ince bodyler giyilir bende haftaya randevumu aldım yüzüm ve kolum için. biranönce kol a başlayayım diyorum sende biranönce başla bence çünkü yaza kadar iyice iyileşsin bitsin ben artık kısa kollu giymem zaten. alerji gibi minik noktalar oluyor canım korkulacak bişey değil. benide uyardı doğal olarak ellememek lazım ama en güzeli bir kere alıpta çıkmaması:) ya daha önce bilseydim keşke diyorum boşa zaman ve param lazere gitti

Haklısın soğumaya başladı hava. Görüşmeye gittiğimde direk başlarım herhalde yapacak birşey yok. Ama annem tutturdu eve gitme nerden biliyosun güvenilir olduğunu filan diye :18: Yani ben Alev hanımın sesinden o güveni aldım ama gel de anneme anlat bunu...

:))) annelere anlatamayız ki bunu:)) çok tatlı bir kız ve birçok yerden daha güvenilir ve temiz emin ol.bi bayan daha vardı bu forumda oda gitti memnun olduğunu yazmıştı okursan bak 5. sayfadaymış baktım şimdi :))) yani o konuda rahat ol canım beni doktor hanım yönlendirdiği için ilk başta çekinsemde sonraları çok rahat oldum şimdi bi iş yerinde yaptırmam çünkü nazımı çekiyor sağolsun ya..

sen ne zaman gidiyorsun canım yada gittin mi?

Bana sordun sanırım, dün gittim 3 saatten fazla kaldım ama bitmedi tabii. Hem çok sıkıldım hem de gittikçe canım daha çok yanmaya başladı bıraktık. 1-2 haftaya tekrar gidicem. Çok tatlı bi kız, çok sevdim. İşini çok iyi yapıyor geçrekten. Her şeyi anlatıyor. Çok güven veriyor. O kadar mutluyum ki ilk denememde doğru yeri bulduğum için. Sana çok teşekkür ederim o yüzden Kollarımda şuan kırmızı-kahverengi arası küçük küçük noktalar var. Tam kabuk tutmadı tabii. Hiçbir şey sürmememi istedi. Ne krem, ne pudra, hiçbir şey.. Elimden geldiğince geç düşmesini sağlayacamışım kabukların. Bakalım nasıl olacak. O yaptığı yerlerden tekrar tüy çıkmayacak olması çok gerçek dışı geliyo şuan

sevindim iyi biri demiştim her konuda diye benide rahatlatıyor baya oraya gitmek :) cumaya gitcem bende. evet bende öyle yaptım çok dikkat ettim kabuklara banada söyledi bişey sürme diye.. ilk seanstan sonra ben farkı görmüştüm yüzümde baya sende görürsün bence :))

heeeyoooo o kadar mutluyum kiii kızlaar bugün kollarımı yaptırdım yüzümde az bişey vardı onunla birlikte 4 saate yakın dayandım valla kol biraz daha fazla acıyo yüzden ama olsun bitecek nasılsa:=) bu kadar dayanabildim haftaya bidaha gidicem lazerden dolayı çok fena olmuştu kollarım hiç olmayan yerlerden bile çıktı kolumun iç kısımlarında ( bugün biraz kabardı ama akşama indi kabuk tutacak 45 gün sonra bidaha çıkmayacak heyooo DD umarım kabuklarımı kaşımam erken düşsün istemiyorum :S yaza kadar tertemiz olacağm ilk başladığımda ne kadarda mutsuzdum ben ya lazerden dolayı :S şimdi süperim

canım peki lazerde kaçıncı seanstan sonra artmaların oluştu.

parayı taksitmi yaptırdın kredi kartına yoksa seans başı mı veriyordun.

ben kola yaptıralı bugun tam 2 hafta oldu ,kabukların çoğu döküldü ama hala var tabiki, aldırmadıklarım uzadı yavaş yavaş bu arada ama 2 hafta daha bekleyim diyorum 1 ay olsun o arada hem kabuklarım tamamen düşer hemde yaptırmadıklarım bayağ çıkmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…