İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

Merhaba esmanr
Sen Alev Hanım'a gittin mi?
Kendi reklamını yaptığına dair yazılar görünce tereddüt ettim. Alev Hanım'a giden ve deneyimlerini paylaşabilecek birileri var ise yardımlarını rice ediyorum. Herkese teşekkür ederim şimdiden

Özel mesaj olarak gittiğin kişinin iletişim adreslerini atabilir misin canım?

alnım çok dar ve kısa, anten gibi duren kalkık saçlar var acaba bunlardan iğneli epilasyon yaptırarak kurtuabilir miyim?

alnım çok dar ve kısa, anten gibi duren kalkık saçlar var acaba bunlardan iğneli epilasyon yaptırarak kurtuabilir miyim?
Yaptırabilirsiniz tabi ama biraz fazla ağrı hissedebilirsiniz işlem sırasında. En azından benim en zorlandığım bölge alın Acı değil ama daha fazla ağrı, sızı hissediyorum akım verildiğinde, kemik üstü olduğu için sanırım.

Hayır ben hiç sorun yaşamadım ama uygulama yapılan bölge değil de yapan kişi önemli, çok dikkatli seçmek gerekiyor.

Benim alnımda fazla çalışılmadı şu ana kadar, diğer bölgelere ağırlık verdiğim için ve biraz da alında zorlandığım için. Tüm yüzüm için devam ediyorum şu an. Sizin sadece saç çizgisi olduğu için çok sorun olacağını sanmam seans süresi ve seans aralıkları açısından. İz bırakmayacak iyi bir uzman bulup kısa bir deneme seansı yaptırın, duruma bir bakın bence. Ne kadar dayanabiliyorsunuz, alınanlar nasıl ve ne sürede çıkıyor, çok kişisel çünkü sonuçlar.

İğneli epilasyon için Alev Hanımın numarasını bana da yollarmısınız lütfenn çoook ihtiyacım var

ılk once yazarken bıle su gorucek mısnız yada bırı gorüp döner mı bılemedn bı umut yazıcam ..çunku 2012 den bu yana belkıde su an burda yoklar ..keske burayı onceden bılıp okusaymısım o zamn bende yaşamazdım bu durumu lazer ıe yuzde mağdur olma kısmınıı yazmaya anlatmaya bıle takatım kalmadı artık lutfen bana da soyleyın istanbulda gıttıgınız kadının adresınıı .bende sadce boyun kısmına bı kac tuy ıcın gıdıp burun yuz ıle cıkan malesef kı bahtsız bedevılerden bırıyımm yazılanları cok ıyı anlıyorum Allah ım herkesın sıkıntısına bı care verır ınsallhh . (

Gölcükte nereye gittin bana yazarmısın

Alev hanım hala epilasyon yapıyormu acaba

Alev hanım hala epilasyon yapıyormu nasıl ulaşabiliriz yardımcı olurmusunuz

Bende lazer magduruyum ve sizicok iyi anliyorum. .igneli epilasyona ayda bir gidiyorun azalma var evet ama hala aktif olarak cikan tuylerimde var bakalim ne zaman biticek.Yaptirdigim ilk gun kabariklik ve kizariklik oluyor 2-3 gun sonra kabuk bagliyor ignenin girdigi her yer kucuk kabuklu noktaciklar halinde oluyor. Iz konusuna gelirsek gozenek seklinde duruyor ama ayda bir kere gittigim icin cilt kendini toparlayamadan surekli yine igne atislari oluyor ve haliyle gecip gecmedigini gozlemleyemiyorum. ( bu arada cildim baya hassas akne ilaci kullandigim icin daha da hassaslasti bu yuzden bende boyle reaksiyon gosteriyor diye herkeste gösterecek degil. Ayni yere giden ama yuzunde tek kizariklik bile olmayan birini taniyorum yani bu birazda bizim cilt yapimizla alakali yapan bayanin isinin ehli olup olmadigini zaten anlarsiniz ben cildimin asiri hassas oldugu icin bu sekilde reaksiyonlar gosterdigini ve normal oldugunu düşünüyorum ) Gecen sene eylul ayinda basladim her ay gidiyorum 1 saat yapiliyor.Gerçekten tamamen kurtulacakmiyim bu tuylerden bilmiyorum sanki hiiic bitmeyecekmis gibi geliyor o kadar tuy var ama insallah bitecek burada bitti diyenleri gördükçe daha da seviniyorum. Umarim herkes en kisa zamanda kil-tüy belasindan kurtulur..

Son düzenleme:
Kac sene gitmistinuz önceden lazerw ? Bide her gittiginizde 1 saat mi sürdü yaklasik 10 ay olmuş hic azalma falan olmadi mi hani diyolar ya ilk bir saat olur sonra düşer 10 dk falan filann ..birde sivilce ilaclaeu bende kullanmistim cildi cokk ama cok hasslastiriyo sizin İğneliye i ilacı birakriktan sonra baslmaniz daha iyu olmaz miydi ..

Kac sene gitmistinuz önceden lazerw ? Bide her gittiginizde 1 saat mi sürdü yaklasik 10 ay olmuş hic azalma falan olmadi mi hani diyolar ya ilk bir saat olur sonra düşer 10 dk falan filann ..
Lazere 1bucuk veya 2 yila yakin gittim diye hatirliyorum yalan olmasin. Ilk gittigimde 1 saat surdu en son gitmemde 45dk.surdu yani 10 15 dk.farketti

Simdi hatirladim Eyluldeki ilk randevum 70dk.sürmüştü ondan sonrakiler 1saat sonrakiler cogunlukla 55 dk. Oldu en son 45dk. Sürmüştü. Aslinda uzmanim bana yapmasakta olur diyor ama benim gözüme batan okdr cok tuy var ki o yuzden kendim de istiyorum boyle uzun calisilmasini hic tek tuy kalmayana kdr gitmeyi dusunuyorum o kdr yildim ki su tuyden kildan. Eger yuzumu tam anlamiyla bitirirsem ense ve kollarima baslayacagim. Ilactan dolayi ve bi kere sirle aldigim icin ense bölgemde bayagi artis oldu en son seansimda 1saat 20dk.enseme calistik ama okdr yogun ki haftada 2 kere gelmen lazim ve 4 er saat calissak anca toparlar dedi uzmanim o kdr yogun dedi yuzum icin gelme diyor ensem bayagi kotu yani cok bunaldim bu tuy kil olayindan (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…