İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

heeeyoooo o kadar mutluyum kiii kızlaar bugün kollarımı yaptırdım yüzümde az bişey vardı onunla birlikte 4 saate yakın dayandım valla kol biraz daha fazla acıyo yüzden ama olsun bitecek nasılsa:=) bu kadar dayanabildim haftaya bidaha gidicem lazerden dolayı çok fena olmuştu kollarım hiç olmayan yerlerden bile çıktı kolumun iç kısımlarında :KK43:( bugün biraz kabardı ama akşama indi kabuk tutacak 45 gün sonra bidaha çıkmayacak heyooo :KK70:DD umarım kabuklarımı kaşımam erken düşsün istemiyorum :S yaza kadar tertemiz olacağm :KK70: ilk başladığımda ne kadarda mutsuzdum ben ya lazerden dolayı :S şimdi süperim :KK70:

Kollarına da başladın demek hayırlı olsuunn :21: Bir an önce kurtuluruz hepimiz inşallah... Artık canını sıkma bak yoluna giriyor herşey :KK48:

canım peki lazerde kaçıncı seanstan sonra artmaların oluştu.

parayı taksitmi yaptırdın kredi kartına yoksa seans başı mı veriyordun.

ben seans başı veriyordum peşin yüzüme bide koluma ama çoook uzun süre gitmiştim aslında 4. seanstan sonra anladım çok arttığını çünkü azalması gerekiyordu dahada heryere sıçradı inceler kalınlaştı birden sordum niye böyle diye bazen böyle oluyor sonra geçer dediler meğer koca bi yalanmış 15 seans falan oldu herhalde azalma yerine çoğaldı :KK43:(( ben baya kötü günler geçirdim kandırıyorlar resmen :KK43: şimdi çok rahatladım tabi iğneliye geçince azaldığını görmek beni mutlu ediyor :)) yüzüm bitti sayılır zaten çok inceleri yaptırıyorum şimdide gözüme batıyo artık incelerde :KK70:D kollarım çok kötüydü ona da başladım :))

Kollarına da başladın demek hayırlı olsuunn :21: Bir an önce kurtuluruz hepimiz inşallah... Artık canını sıkma bak yoluna giriyor herşey :KK48:

sağol canım ya hepimize hayırlı uğurlu olsun tüysüz günler dileğiyle :)) evet yoluna girdi herşey şükrediyorum şimdi Alev hanımın hakkını ne kadar ödesem azdır şımarır diye söylemedim önceleri ama sonradan ettiğim iltifatların haddi hesabı yok ama hiç mütevaziliğini kaybetmedi şımarmadı o benden daha mutlu oluyor beni mutlu görünce :KK70:D dedim ya psikoloğa gitmeme gerek kalmadı :KK70:DD

bende çok kıl olduğu için ben azalta azalta aldırıyorum bir seferde hepsini aldırmıyorum,o yüzden bir kıl kökü ilk seferde yakılıryormu anlıyamıyorum ama her gittiğimde ödediğim para çok düşüyor ve sonuçta bitiyor.Bu kıl tüy olayından ne çeker olduk biz kadınlar yahu.dolunayda idrarını sürenler gördüm ben bu formda :) işede yarıyormuş hani ama ömür boyu kıllı kalsam ben yapmam o ayrı :) bunları bile yapıyorsak iğnelinin acısı çok masum bence heleki kesin çözüm olduğunu düşünürsek :)

sen nerde yaptırdın peki :)

Bana sordun sanırım, dün gittim:KK36: 3 saatten fazla kaldım ama bitmedi tabii. Hem çok sıkıldım hem de gittikçe canım daha çok yanmaya başladı bıraktık. 1-2 haftaya tekrar gidicem. Çok tatlı bi kız, çok sevdim. İşini çok iyi yapıyor geçrekten. Her şeyi anlatıyor. Çok güven veriyor. O kadar mutluyum ki ilk denememde doğru yeri bulduğum için. Sana çok teşekkür ederim o yüzden :KK16: Kollarımda şuan kırmızı-kahverengi arası küçük küçük noktalar var. Tam kabuk tutmadı tabii. Hiçbir şey sürmememi istedi. Ne krem, ne pudra, hiçbir şey.. Elimden geldiğince geç düşmesini sağlayacamışım kabukların. Bakalım nasıl olacak. O yaptığı yerlerden tekrar tüy çıkmayacak olması çok gerçek dışı geliyo şuan :KK1:

alev hanıma mı gittin canım sen :) acıyo mu çok ya ben çok korkuyorum gitmeyi çok istiyorum ama nebilim leke iz falan olayı hem de bu acı olayı korkutuyo beni :KK43:

alev hanıma mı gittin canım sen :) acıyo mu çok ya ben çok korkuyorum gitmeyi çok istiyorum ama nebilim leke iz falan olayı hem de bu acı olayı korkutuyo beni :KK43:

Evet canım alev hanıma gittim :KK49: Şöyle söyleyeyim, benim acı eşiğim yüksektir. Kolay kolay canım acımaz fazla. İlk gittiğimde emla sürmediğimi öğrenince bir an duraksadı alev hanım dayanabilir miyim diye (benim sürmem gerektiğinden haberim yoktu ve yaptıranların çoğu sürüyormuş), ben yine de bir deneyelim dedim. Canımı hiç acıtmadı başta. sinek ısırığı kadar bile değil. Anlık bir şey yani. Cıs diyor, bitiyor, acı devam etmiyor o kıl kökünde. Yaklaşık 3 saat problem olmadı ama bir süre sonra acı eşiği iyice düşüyor. Canım çok yanmaya başladı, biraz da sinirim bozuldu hepsiyle teek tek uğraş :KK9: Yeter dedim bu günlük bu kadar :KK9:

Yanı kısacası acı eşiğiniz yüksekse (cidden öyle abartı bi acısı yok) yaklaşık bi 2 saat rahat yaptırırsınız. Yoksa da emla sürersiniz o en kolayı :KK34:

Evet canım alev hanıma gittim :KK49: Şöyle söyleyeyim, benim acı eşiğim yüksektir. Kolay kolay canım acımaz fazla. İlk gittiğimde emla sürmediğimi öğrenince bir an duraksadı alev hanım dayanabilir miyim diye (benim sürmem gerektiğinden haberim yoktu ve yaptıranların çoğu sürüyormuş), ben yine de bir deneyelim dedim. Canımı hiç acıtmadı başta. sinek ısırığı kadar bile değil. Anlık bir şey yani. Cıs diyor, bitiyor, acı devam etmiyor o kıl kökünde. Yaklaşık 3 saat problem olmadı ama bir süre sonra acı eşiği iyice düşüyor. Canım çok yanmaya başladı, biraz da sinirim bozuldu hepsiyle teek tek uğraş :KK9: Yeter dedim bu günlük bu kadar :KK9:

Yanı kısacası acı eşiğiniz yüksekse (cidden öyle abartı bi acısı yok) yaklaşık bi 2 saat rahat yaptırırsınız. Yoksa da emla sürersiniz o en kolayı :KK34:

valla ben de ağrı eşiği diye bişey yok sanırım çünkü canım hemen acır :KK43: yandım mı ne :) kaç gün oldu yaptıralı kabuk falan nası çok mu belli oluyo peki . Kaç gündür giremiyorum kusura bakma canım anca cevap yazabildim

valla ben de ağrı eşiği diye bişey yok sanırım çünkü canım hemen acır :KK43: yandım mı ne :) kaç gün oldu yaptıralı kabuk falan nası çok mu belli oluyo peki . Kaç gündür giremiyorum kusura bakma canım anca cevap yazabildim

Emla sürersin canım çaresi var :KK34: Tam 16 gün oldu yaptıralı. İyice kabuklandı şuan. Hatta yer yer dökülüyorlar dikkat ediyorum daha kalması lazım aslında ama nasıl oluyo bilmiyorum bi bakıyorum dökülmüşler :KK50: Neyse kıl tüyten kökten kurtulalım da 3-5 aya nasılsa geçer onlar. Cilt kendini sürekli yeniliyor sonuçta. Belli olmasına gelince, oluyor tabii evet. Ama artık kısa kollu giyilmiyor nasıl olsa, rahatım o yüzden. Parmaklarımdakinden biraz rahatsız oluyorum o da problem değil takmamaya çalışıyorum :KK1:

Emla sürersin canım çaresi var :KK34: Tam 16 gün oldu yaptıralı. İyice kabuklandı şuan. Hatta yer yer dökülüyorlar dikkat ediyorum daha kalması lazım aslında ama nasıl oluyo bilmiyorum bi bakıyorum dökülmüşler :KK50: Neyse kıl tüyten kökten kurtulalım da 3-5 aya nasılsa geçer onlar. Cilt kendini sürekli yeniliyor sonuçta. Belli olmasına gelince, oluyor tabii evet. Ama artık kısa kollu giyilmiyor nasıl olsa, rahatım o yüzden. Parmaklarımdakinden biraz rahatsız oluyorum o da problem değil takmamaya çalışıyorum :KK1:

hadi ya maşallah kendiliğinden dökülüyosa takma düşüyolar bi şekil :) peki altında iz falan yok dimi :) rica etsem bana msnini yazar mısın buarada canım :)

16 gün çok erken değil mi benimde 15 gün civarı oldu ama dökülmedi ben çok dikkat ediyorum 40 gün kalırsa beyaz noktalarda olmaz ama erken düşürürsen olur onunda geçmesi zamanla olur duyduklarım bunlar ama ben çok dikkat ediyorum kabuklarımı düşürmemek için robocop gibi dolaşıyorum :)))))) yüzümde hiç iz kalmadı dikkatimle beraber çok güzel tertemiz oldu yüzüm I love iğneli epilasyon :))))))

ben de yaptırmak istiyorum ama nerede yaptıracagımı bilmiyorum acaba memnun kalmış biri bana nerede yapytırdıını söyleyebilir mi? büyük kuruluşlarda yaptırmak istemiyorum çünkü para tuzağı olduunu düşünüyorum bi de baştan savma yapıcaklar muhtemelen. titiz, tek tek uğraşıcak birini tavsiye edebilir misniz bana lütfen? :KK43:

bende yaklaşık 2 yıldır yüz için lazere giden biriyim ve sonuç berbat malesef, iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum ve alev hanıma gitmeyi düşünüyorum bu yorumlardan sonra, alev hanıma gidenlerden biriniz e mailinizi verir misiniz :)

kızlar ya ben bunu yazarken kendi sorunlarımı yazıcam diye size umut olsun diye yazdım fakat herkes dertliymiş yahu :KK43: alev hanım evinde yapıyo çok ince eleyip sık dokuyan biri ve 1 tüyü tek seferde hallediyo ben çoooook memnunum yüzümü çok rahatlattı. tekrar yazıyorum mailini ona sorun bence yardımcı oluyo baya igneliepilasyon@outlook.com

Merhaba kızlar. Bu Alev hanım sanırsam İstanbul'da, neresinde acaba?? ve çok şanslısınız, ben Allah kahretsin ki Samsun'da yaşıyorum ve iğneli epilasyona çok ihtiyacım var, ama burada uzman falan yok. Bazen arkadaşımda ders çalışacağım deyip İstanbul'a gidip yaptırasım geliyor ya neyse, sömestrda aslında ne güzel yaptırılır:KK31: düşündükçe sinirlerim bozuluyor:84:
Alev hanım dakikası ne kadardan yapıyor? Ben yüzüme yaptırmak istiyorum. Emla sürmekten bahsetmişsiniz, Emla'yı yüzüme sürüp, bekletip de mi gittiniz acaba? Benim canım çok tatlı, kaş bile aldıramıyorum, Emla'yı yüz için nasıl kullandınız?

Ben de mail attım bakalım tek seans yaptırdım yüzüme lazer ama artık yaptırmıcam.Ben tüm vücut iğneli yaptırmaya karar verdim şu saatten sonra. Bacaklar kollar yüz.ama genital ne olcak bilemiyorum vuruyorum jiletin gözüne:KK9::KK9::KK9::KK9: lazerle aldırdığım yerleri de artık iğneliyle yok etmeye karar verdim en mantıklısı bu sanırım.Umarım alev hanım döner:KK16: Neyse ki daha en başta farkettim bu iğneli olayını ve Alev hanımı konu sahibine teşekkürlerimi sunuyorumm:KK16:

X