- 23 Ağustos 2012
- 947
- 931
-
- Konu Sahibi flowersoup
heeeyoooo o kadar mutluyum kiii kızlaar bugün kollarımı yaptırdım yüzümde az bişey vardı onunla birlikte 4 saate yakın dayandım valla kol biraz daha fazla acıyo yüzden ama olsun bitecek nasılsa:=) bu kadar dayanabildim haftaya bidaha gidicem lazerden dolayı çok fena olmuştu kollarım hiç olmayan yerlerden bile çıktı kolumun iç kısımlarında( bugün biraz kabardı ama akşama indi kabuk tutacak 45 gün sonra bidaha çıkmayacak heyooo DD umarım kabuklarımı kaşımam erken düşsün istemiyorum :S yaza kadar tertemiz olacağm ilk başladığımda ne kadarda mutsuzdum ben ya lazerden dolayı :S şimdi süperim
canım peki lazerde kaçıncı seanstan sonra artmaların oluştu.
parayı taksitmi yaptırdın kredi kartına yoksa seans başı mı veriyordun.
Kollarına da başladın demek hayırlı olsuunnBir an önce kurtuluruz hepimiz inşallah... Artık canını sıkma bak yoluna giriyor herşey
bende çok kıl olduğu için ben azalta azalta aldırıyorum bir seferde hepsini aldırmıyorum,o yüzden bir kıl kökü ilk seferde yakılıryormu anlıyamıyorum ama her gittiğimde ödediğim para çok düşüyor ve sonuçta bitiyor.Bu kıl tüy olayından ne çeker olduk biz kadınlar yahu.dolunayda idrarını sürenler gördüm ben bu formda :) işede yarıyormuş hani ama ömür boyu kıllı kalsam ben yapmam o ayrı :) bunları bile yapıyorsak iğnelinin acısı çok masum bence heleki kesin çözüm olduğunu düşünürsek :)
Bana sordun sanırım, dün gittim3 saatten fazla kaldım ama bitmedi tabii. Hem çok sıkıldım hem de gittikçe canım daha çok yanmaya başladı bıraktık. 1-2 haftaya tekrar gidicem. Çok tatlı bi kız, çok sevdim. İşini çok iyi yapıyor geçrekten. Her şeyi anlatıyor. Çok güven veriyor. O kadar mutluyum ki ilk denememde doğru yeri bulduğum için. Sana çok teşekkür ederim o yüzden Kollarımda şuan kırmızı-kahverengi arası küçük küçük noktalar var. Tam kabuk tutmadı tabii. Hiçbir şey sürmememi istedi. Ne krem, ne pudra, hiçbir şey.. Elimden geldiğince geç düşmesini sağlayacamışım kabukların. Bakalım nasıl olacak. O yaptığı yerlerden tekrar tüy çıkmayacak olması çok gerçek dışı geliyo şuan
alev hanıma mı gittin canım sen :) acıyo mu çok ya ben çok korkuyorum gitmeyi çok istiyorum ama nebilim leke iz falan olayı hem de bu acı olayı korkutuyo beni
Evet canım alev hanıma gittimŞöyle söyleyeyim, benim acı eşiğim yüksektir. Kolay kolay canım acımaz fazla. İlk gittiğimde emla sürmediğimi öğrenince bir an duraksadı alev hanım dayanabilir miyim diye (benim sürmem gerektiğinden haberim yoktu ve yaptıranların çoğu sürüyormuş), ben yine de bir deneyelim dedim. Canımı hiç acıtmadı başta. sinek ısırığı kadar bile değil. Anlık bir şey yani. Cıs diyor, bitiyor, acı devam etmiyor o kıl kökünde. Yaklaşık 3 saat problem olmadı ama bir süre sonra acı eşiği iyice düşüyor. Canım çok yanmaya başladı, biraz da sinirim bozuldu hepsiyle teek tek uğraş Yeter dedim bu günlük bu kadar
Yanı kısacası acı eşiğiniz yüksekse (cidden öyle abartı bi acısı yok) yaklaşık bi 2 saat rahat yaptırırsınız. Yoksa da emla sürersiniz o en kolayı
valla ben de ağrı eşiği diye bişey yok sanırım çünkü canım hemen acıryandım mı ne :) kaç gün oldu yaptıralı kabuk falan nası çok mu belli oluyo peki . Kaç gündür giremiyorum kusura bakma canım anca cevap yazabildim
Emla sürersin canım çaresi varTam 16 gün oldu yaptıralı. İyice kabuklandı şuan. Hatta yer yer dökülüyorlar dikkat ediyorum daha kalması lazım aslında ama nasıl oluyo bilmiyorum bi bakıyorum dökülmüşler Neyse kıl tüyten kökten kurtulalım da 3-5 aya nasılsa geçer onlar. Cilt kendini sürekli yeniliyor sonuçta. Belli olmasına gelince, oluyor tabii evet. Ama artık kısa kollu giyilmiyor nasıl olsa, rahatım o yüzden. Parmaklarımdakinden biraz rahatsız oluyorum o da problem değil takmamaya çalışıyorum
Küçük beyaz noktalar var ama geçecek inşallah, problem değilhadi ya maşallah kendiliğinden dökülüyosa takma düşüyolar bi şekil :) peki altında iz falan yok dimi :) rica etsem bana msnini yazar mısın buarada canım :)
Küçük beyaz noktalar var ama geçecek inşallah, problem değilÖzel mesaj atıyorum..
ekledim canım çok saol :)
Mail adresinin ilk birkaç harfini yazar mısın, birkaç kişi eklemiş de seni kabul edeyim ona göre :)
Emla sürersin canım çaresi varTam 16 gün oldu yaptıralı. İyice kabuklandı şuan. Hatta yer yer dökülüyorlar dikkat ediyorum daha kalması lazım aslında ama nasıl oluyo bilmiyorum bi bakıyorum dökülmüşler Neyse kıl tüyten kökten kurtulalım da 3-5 aya nasılsa geçer onlar. Cilt kendini sürekli yeniliyor sonuçta. Belli olmasına gelince, oluyor tabii evet. Ama artık kısa kollu giyilmiyor nasıl olsa, rahatım o yüzden. Parmaklarımdakinden biraz rahatsız oluyorum o da problem değil takmamaya çalışıyorum