- 3 Kasım 2012
- 2
- 0
-
- Konu Sahibi flowersoup
Sizin adınıza sevindim
Büyük cesaret sizinkisi
Bir evde iğneli yaptırmak...
Bir cok yer ve deneyimi okurken sizin yorumlarinizi gordum flowersoup... Bir müşteri gibi yorumlariniz okurken bahsettiginiz ve kacak olarak bir evde yapilan bu islemi belki yuzlerce kisiye fanatik bir sekilde onermissiniz. ilk okuduklariminda yardimci omaya calistiginizi hissettim. Ama simdi anladimki bahsedilen yer sizin eviniz... Yani yasak olan reklaminizi burda gayet basarili, fakat etik olmiyan bir sekilde yapmissiniz. Kisileri kandirarak gerceklestiriyorsunuz...
Katılıyorum size yagmurun elleri...
Bende bir yer ararken bu sitenin forumlarini okudum. Bir cok yer ve deneyimi okurken sizin yorumlarinizi gordum flowersoup... Bir müşteri gibi yorumlariniz okurken bahsettiginiz ve kacak olarak bir evde yapilan bu islemi belki yuzlerce kisiye fanatik bir sekilde onermissiniz. ilk okuduklariminda yardimci omaya calistiginizi hissettim. Ama simdi anladimki bahsedilen yer sizin eviniz... Yani yasak olan reklaminizi burda gayet basarili, fakat etik olmiyan bir sekilde yapmissiniz. Kisileri kandirarak gerceklestiriyorsunuz...
Bir sorumluluk sahibi vatandaş olarak diyebilirimki: isini resmi ve yasal bir sekilde yapan, sorumluluklari ve vergi mukellifiyeti olan kurumlara büyük haksızlık... Bu haksizligin neticeside kacinilmaz olarak yaptiran ve yapan icin HÜSRAN OLACAKTIR...
Bu kadar alenen buralarda bu işi yapmaniz ulke icin uzucu...
Diger herkese saglikli gunler...
Madem sorumluluk sahibi bi vatandaşsınız ne diye adres yazıyosunuz bunu merak ettim.Gitmek zorunda yaptırmak zorunda değilsiniz , böyle de çamur atmak zorunda değilsiniz.
Canım alıntı yapmışsın, hemen mesaj düzenlemeye tıklayıp o alıntıyı silsen daha iyi olur en azından adres tekrarlanmasın
Ayni yerden bir kac uyelik acildiginda , ip. Numarasindan anlasiliyor. Ayni yerden iki kisinin birbiriyle konusup birilerini ovmeside reklam anlamina gelir.kimseide aptal yerine koymamak lazim. Bir kac senedir bu foruma uyeyim ve zaman zaman bu yontem denenmistir.yoneticiler bunu yemiyor artik.bakin hala iyi niyetli insanlar alev hanimin bilgisini istiyorlar cok ayip.hala uste cikmaya calisiyorsunuz.
Ayrica dun, epilasyon uzmani basligindaki yerde, bir uyeye , uzman aysel hanim icin yardimci oldum.gozunuzden kacmis alev hanim))