İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

anladım canm evet bir çoğumuzun sorunu bu her taraftan çıkıyolra sebepler var tabıkı ilaçlar lazer falan derken bu hale geliyooo inşallah düşündüğün gibi kurtulursun .. canm rahatsız etmeyecek sekılde ıse bence bırak onları... cok tuhaff baya bı aynı aynı olmus seanslar o zaman azalma hıc olmamıs demekkıı..gerçi artık yapmayalım da demişler sana ama işk halıne gore ıgnelıye baslamadan oncekı yanı ne dıyebılırsın ne kadrı gıttı sence

Ilaci bitirdikten 5 ay kadar sonra basladim zaten ona ragmen aşırı hassas ; (

Ya inan eski halimi tam olarak hatirlamiyoruk resimde cekmistim ama ona ragmen,belkide ondan garibime gidiyor şuanda tuylerim ve aktif olarak cikan sert bi kac kil oldugu icin hala ayniymis gibi geliyor . Iyice baktigik zaman boynumda azalma var biraz onu farkediyorum fuallerimdede var gibi. Eski halimi ozluyorum o yuzden sifirlanana kdr hic azalmayacak bitmeyevekmis gibi geliyor pskolojim iyice bozuldu hem maddi hem manevi olarak coktum

Son düzenleme:
Siz kime gidiyorsunuz iğneli epilasyon için

Alev hanım istanbul'da nerde acaba? Ben de gitmek istiyorum, kaç gündür yorumları okuyorum karar veremedim bir türlü. Ben de lazer mağduruyum... yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bende kadıköy yakinlarinda oturuyorum gül.hanim nerede tam olarak adres verirmimisiniz lütfen sizden haber bekliyorym benimde moralim çok bozuk

Lütfen allah rızası için numarasını verin arayayim kesinlikle bir bahane bulurum sizden aldigimi solemem lütfen bana da yardımcı olun (

Merhaba ben 4 yıl önce akev hanıma gidiyordum ancak numaralarım silinince iletişime geçemiyorum lütfenn çok rica ediyorum telefonunu paylaşabilir misiniz?
Yardım ederseniz çok hayra geçer lütfen

Canım merhaba, ben alev hanımın eski müsterilerindenim sanırım sende gitmişsin ancak benim numaralarım silindiği için 4 senedir iletişime geçemedim çok rica ediyorum numarasını paylaşır mısın büyük sevap olur valla lütfen çok acill özrl yaz istersen

Ya o iğneli epilasyon yapan bayanın numarasını bana özelden atabilir misiniz yalvarıyorum pkodan dolayı kıllanmalarım arttı ve lazer göbekte işe yaramadı bende mecbur iğneli epilasyondan başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…